Нинова: Сега пък съм виновна, че третият мандат не е в БСП

Искахте власт, имате я, казва тя за новото ръководство
30 юли 2024 09:00, Инна Ангелова
63
Нинова: Сега пък съм виновна, че третият мандат не е в БСП
Снимка: БГНЕС

"Крайно време е моите доскорошни заместници, сега изживяващи се като "ново" ръководство, да престанат да оправдават собствената си интелектуална немощ и политическо безсилие с моето име. Сега, освен за всичко друго, съм виновна, че президентът не им дал третия мандат”, коментира кризата в БСП Корнелия Нинова.

В позицията си тя допълни, че от месец и половина не се включва в работата на Изпълнителното бюро и не е в ръководството на парламентарната група на БСП. Нинова не взима участие и в оперативното ръководство на партията.

“Искахте власт, имате я. Ако сте несъстоятелни да я упражнявате, се сърдете на себе си”, допълва Нинова.

"И накрая малко информация за лъжите, че блокирам партията, защото Зафиров не е вписан от съда като представляващ БСП. Не само, че не я блокирам, а я спасявам. В петък същият Зафиров, който навсякъде се представя за новия временен председател, ми проплака да отида на „Позитано“ и да подпиша, защото Сметната палата не го признава за ръководител, не зачита подписа му и върнала отчета на БСП.

Последиците за партията в такива случаи са тежки. Разбира се, че веднага реагирах и подписах отчета. Никога не бих навредила на социалистите и на партията и няма да позволя името ми да бъде използвано като универсално оправдание на нечия некадърност и лицемерие”, каза още Нинова. / БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Освен в ГЕРБ, вече имаме неможачи и в ръководството на БСП. Иначе усещам голям страх обединителят на нацията да не се окаже Мария Габриел.
8
8
 
13
 
! Отговори
Сибила преди 1 месец
Лельо Корнелия,ти беше монтирана за да разбиеш БСП от вътре.Успя.На последните избори получи толкова подкрепа колкото измислената "Величие".Няма вече да тръскаш перчем пред камерите.Ти беше проект.Интересно е друг факт :земеделска държава да няма земеделска партия.Кой представлява интересите на земеделците в България?
7
2
 
17
 
! Отговори
THE BEST преди 1 месец
Корнелия има вина за падението на БСП, но не е само тя виновна. Партията е в спад стремглаво надолу вече повече от 10 години...... И все по надолу ще върви .....
6
6
 
16
 
! Отговори
ийъгж преди 1 месец
Интересно защо се напъвате да ни занимавате със пропадналата ви банда БСП милионери за България? Вие сте едни лъжци и негодници дето сте за *** лука. Кого представлявате? Вие всичките сте милионери. Най бедните ли? Работниците ли? Безработните ли? Кого представлявате? Само се надявате да излъжете някои дето още не е разбрал че сте едни негодници. Уж се карате с ГЕРБ, а пък заедно си делите плячка, кои какво да ограби. Така се борихте че чак нищо. Слава Богу идват избори, да ви изметем.
5
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Никога не харесвах Нинова, защото идеологията на нейната партия ми е дълбоко чужда. Но начинът по който постъпват с нея така наречените мъже-социалисти (нейните съпартийци) е меко казано непочтен. Не че и тя не използваше същите похвати.
4
14
 
12
 
! Отговори
Toni Ivanov преди 1 месец
Тази седесарка още ли ще ни я натяквате? Да си отива в СДС при Герб и Борисов. Тя няма работа в БСП. Достатъчно я унищожи.
3
6
 
14
 
! Отговори
другар преди 1 месец
другарко пишете ли мемоарите си вече
2
8
 
17
 
! Отговори
от бузлуджа преди 1 месец
корни , къде одиш бе пиле :) показвай се по често че почнахме да се притесняваме
1
13
 
21
 
! Отговори
Нападките ти преди 1 месец
Към Президента, доведе до оттегляне на членска маса от БСП. Виновна си!