Слави: Пълна глупост е, че участвам в завера за сваляне на Рая Назарян

Появи се информация за тайна среща между депутати в петък вечер
3 авг 2024 07:30, Елка Василева
122
Слави: Пълна глупост е, че участвам в завера за сваляне на Рая Назарян
Снимка: архив, БГНЕС

"Чувам някакви слухове, че участвам в някаква завера за свалянето на председателя на парламента, съставянето на служебно правителство и какво ли още не... Пълна глупост". Това написа във фейсбук лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов.

Още по темата
Позицията му идва след появила се информация в медии, че снощи представители на ИТН, заедно с депутати от ПП-ДБ, БСП, ДПС около Джевдет Чакъров и "Възраждане" са се събрали на тайна среща с цел сваляне на председателя на парламента Рая Назарян, посочва БНТ.

"Единственото, което прави “Има такъв народ” в момента, е да се опитва да убеди останалите политически партии за необходимостта от реализацията на третия мандат с широка парламентарна подкрепа, защото само това може да реши проблемите на страната за излизане от политическата криза", пише Слави Трифонов.

Агенция БГНЕС съобщи, че неин репортер е разговарял с един от участниците във въпросната среща, който обяснил: "Целта на тази среща беше да свалим Рая Назарян от председателския пост, искаме да вкараме друг играч и следващият премиер да не бъде близък до ГЕРБ". Медията не назовава името на човека, но уточнява, че е депутат от групата на независимите.

Според БГНЕС в срещата е участвал и лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Деса,Роса,Рая,това са фльорци назначини от Борисов.Забележете тези опушени фусти,на какви постове са в държавата. Арменката която се чуди, как е седнала на най високия стол в държавата.Къде е сядала преди това,един Господ знае."Ергенът" от Банкя,защо не назначи Мика Зайкова,жена с опит в работите на парламента? ЕГЕНЕТО гледа "нашият".Слави,вие сте група интриганти,не проповядвате политики,които да са в удобство и спокойствие на обикновените хора.
25
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези глигани Пеевски Тошо и Боко ако ги затворите в концлагера Белене, те ще изядат прасетата.
24
1
 
11
 
! Отговори
ПСИХОЛОГ преди 1 месец
Славчо все повече ми заприличва на блатен дух
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ГНУС ОТВРАТ АЛЧНИЦИ
22
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Украинците си избраха клоун за президент и ги виждаме до къде ги докара, българина вкара тези шутове във властта и участва в цялото шоу. Като погледнеш на всякъде какви калинки са на ръководни тестове и се втрисаш. Сега громят НЕК, ВЕЦ, язовири и каскади централизират и скапват. Няма един енергетик в управлението от кока кола, стъкларски завод и "В и К" не става, те разбиват енерг. Един работник се изгражда с години.
21
6
 
5
 
! Отговори
До ?!? преди 1 месец
Я вземи си препрочети 100 пъти глyпостта която си написал за да можеш спокойно да я осъзнаеш ! И като ГЕРБ спечелиха изборите защо НЯМАТ претенции, а днес стоят настрана и само мрънкат и говори глупости само онзи банкянски умствен непрокопсаник ?
20
7
 
6
 
! Отговори
Гербер преди 1 месец
До 28. Страхотни глу.пости си написал. Явно и ти си от тези, които дишат единствено благодарение на омразата си към ГЕРБ.
19
2
 
12
 
! Отговори
Гледна точка преди 1 месец
Уф, тези чалгари щели да спасяват държавата. Толкова ли е трудно да се разбере, че широка парламентарна подкрепа означава орел, рак и щука и скарване на втората седмица?
18
1
 
4
 
! Отговори
Ганьо преди 1 месец
Ти лично не, но други гаддове - да. И всичко е от завист и злоба - колко типично за Ганььо.
17
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най-голямата глупост са такива "политици" като Слави, Тошко, Костя, Киро, Асен и джобното генералче. Да чакаме те да ни оправят е все едно да чакаме да цъфнат налъмите или от умрял писмо.
16
3
 
14
 
! Отговори
Емигрант преди 1 месец
Ти участваш във всички завери бе чалгар ! Само НЕчовек вече може да ти върже,от както те "прославиха" мутрите на 90-те през 90-те ти участваш във всяка подлост ! Сега когато са необходими гласовете на ГЕРБ за шайката ти вече си с тях,а до вчера болонките ти всеки ден обясняваха как никога нямало да бъдат заедно с ГЕРБ/ДПС,ти си чалгоизмамник и си вреден за българската политика ! Как ще правиш почтено правителство със доказани политици-измамници с които преговаряш -нов бардак със стари "кукувици"
15
5
 
10
 
! Отговори
окимй преди 1 месец
Когато и да изгонят ГЕРБ калинките, все ще е късно. Вече 15 г. разиграват цяла България и е време за честни избори без да могат ГЕРБ да купуват гласове. Безпристрастен министър и полиция дето да арестува купувачите на гласове. С милиардите дето ограбиха ГЕРБ си купуват власт и е време това да бъде расечено и да влизат в затвора. Слава Богу, идват избори и е добре да изгоним крадците от ГЕРБ и Не коалициите.
14
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Следващият заговор ще се проведе в свинефермата сред прасетата! Никой няма да намери заговорниците Боко, Тошо и Пеевски сред всичките прасета! Да живее Свинският Преврат на Свинският триумвират!
13
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Славчо ще реши политическата криза.Божеее,слез и си прибери вересиите.
12
2
 
13
 
! Отговори
Просветен илюминат преди 1 месец
Най-голямата глупост е шоуто на Слави да се премести с парламента и да се издържа с депутатски заплати и партийна субсидия.
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Участва само Тошо Шопара в заговора! Цялата власт - на прасетата! Да живее Свинският Таен Съвет на Свещенната Свинска Империя! Прасетата ще управляват хората! Прасетата ще триумфират! Слава на Боко Глигана, Тошо Шопара и Пеевски Прасуна!
10
2
 
9
 
! Отговори
джим кери преди 1 месец
32 г. прави политическа сатира в НАЦИОНАЛЕН ЕФИР-безнаказано ама ако някой от народа много говореше и се подиграваше на политиците като него щяха да го унищожат!!!...той е най личната Мейша на *** от ДС-дпс(най руската партия)...тези от партия величие били клоуни...а този слугата на политиците от ИТН и тази партия какви са????????....ама той милия много помагал и "правел" дарения той шиши и той дарява онДЗи симо итека и той дарявал...бай ХанЮ и той дарява...КАПАЧКИ ЗА БЪДЕЩЕТО...:))))))))
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Язък. Така достоверно звучеше тая тайна среща. Сега хората ще вземат да се разколебаят дали да вярват.
8
0
 
13
 
! Отговори
Праведен преди 1 месец
Ей, чалгар, вчера всичките партий бяха на едно място - вкупом бяха на хорото ?!
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ти не участваш в нищо, само си правиш устата чалгар, а Райчето требва да остане, все пак требва да има и една порно звезда у парламенто :)))