Бойко Борисов: Четвърта година хаосът продължава без кабинет

Мога да говоря само колко е важно разширяването на Чирен
14 авг 2024 11:40, Гергана Попова
162
Бойко Борисов: Четвърта година хаосът продължава без кабинет
Снимка: БГНЕС

Четвърта година хаосът продължава, без правителство. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента.

„Каквото знаете вие, това знам и аз“, отговори Борисов на въпрос относно акциите във фирми на бизнесмена Румен Гайтански-Вълка и в държавния газопреносен оператор „Булгартрансгаз“.

"Мога да говоря само колко е важно разширяването на Чирен, защото последните 4 години нямаме никаква касация по този въпрос, за да ви отговоря. Когато купувах 20% от газовия терминал край Александруполис, изцяло на българите, то пряко беше свързано с корабите втечнен газ и съхраняването му в Чирен", коментира Борисов.

"И който и каквото и да направи в тези служби - МВР, прокуратура, може веднага да бъде обвинен, че е политическа поръчка, коментира Борисов в отговор на журналистически въпрос дали прокуратурата изпълнява политическа поръчка с проверките в "Булгартрансгаз". Сега отново сме в избори. Когато от НС излизаме в предизборна кампания или ваканция, може би и всички прокурори и съдии и да чакат да видят какво ще стане след това, за да не ги обвинят в политическа поръчка, добави още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Столично Прочистване: Есен идва. Далеч зад облачното було, кимат със глави от клана Дуло. В Плиска, Търново, Преслав, столицата преместете, или нова съградете. СклавинскиПаразити щом полазят, смучат кръв и само с огън се оправят. Опитахме в Сибира, учим ги на азбуки и кръст, а те мастилото крадът.
111
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Столично Прочистване: Есен идва. А небето се отвори и Крум с глас дълбок ни проговори. Във мизерия сте виждам, но Бог не го молете, столицата вие преместете. Напаст божия, от склавинските земи червенитеХлебарки пак са дошли. Сердиката помня лично я опожарих, заразнитеХлебарки до крак унищожих.
110
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
кога ще дойдат да го приберат от парламата ?
109
4
 
11
 
! Отговори
виновен е боко преди 1 месец
Наглия боко е основния виновник за 4 години избори
108
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Столично Прочистване: Есен идва. От правешки ливади Тато измуча, България е дъхът на Москва. Софио, Родино красна! Зъвети мои съхранете, паметници Руски вий строете, Цялътъ стрънъ зъ Софията дъ ръботи. Провинциътъ дъ го карът на къртофи. Нашите другари с купони и кредити безчетни, имоти краднаха безчетни.
107
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Столично Прочистване: Есен идва. Чашките разместват, народ към изборни урни го подвеждат. Тука има, тука няма. Играе се игра голяма. Софята има, Провинцията няма. Има, няма. Всяка петилетка дилъри подменят, та масите да не се досетят. Избори. Провинцията на Бога за късмет се моли. Да, не? Отново София ще е!
106
11
 
3
 
! Отговори
Петя преди 1 месец
Престъпниците и техните слуги пак изливат лъжи върху Борисов ,за да отклонят вниманието от себе си.Наглеци!
105
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Борисов вече кабинет не е необходим на държавата България спокойно Успешно шайката шарлатани всичко разрушиха Кой кои са тези държавници които ще искат да управляват при тези обстоятелства Вече държава България управление държавническо НЯМА
104
1
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
ами обяснете на народа защо 4 година нищо не върви в българия има сиобяснение хаиде чакаме
103
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Излязоха драскачи за жълти стотинки хахахаха
102
3
 
9
 
! Отговори
Инж+ преди 1 месец
Два редовни кабинета бяха бламирани от ББ и ДП. Така че КОЙ създава хаоса???
101
3
 
5
 
! Отговори
Ангелина преди 1 месец
Как без кабинет,нали имаше важна "сглобка" ,в която и Борисов участваше?!същата му осигури това ,което искаше ,и той по почина на друг НДСВ представител ,макар и доста по - интелигентен от него ,но често припяваш в "техен стил" - Вълчев "разтури седянката".Какъв "хаос" ,Борисов ,щом Вие управлявате - не сте ли ГЕРБ тия ,които "управлявате хаоса" ?!
100
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
това е главният престъпник в българия, когато бъде отстранен нещата ще се отпушат, може да е след 5-10 години, но ще рухне като отсечено дърво.
99
3
 
6
 
! Отговори
Продажници преди 1 месец
Партиите в България и леви, и десни - всичките са кукли на конци на юдео-ционисти бесни!
98
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя само така изглежда , или наистина си е .......... ?
97
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДС агента дестабилизира държавата по заповед на Кремъл. Ако не беше ЕС щеше да им хариже тръбите за газ барабар със земята
96
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всичките тия над 80 кг. , колкото и да говорят за НАТО, ЕС, Шенген.. са против него. Когато има Шенген това означава ред и прозрачно управление, а те това не го искат, защото няма да има далавера !
95
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Буци що толкова ти личеще , че не искаш " кабинетът Желязков " да не мине случайно , не бих се изненадал дори ако герберчетата ти гласуваха против него при нужда .
94
3
 
16
 
! Отговори
Професионалист преди 1 месец
За истинският хаос в Държавата си виновен лично ти и твоите копои...
93
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 86 А, стига сте въртели тая история като развалена грамофонна плоча! За щяло и не щяло Османската империя, Османската империя, сега и Великите сили ви пречат. Все друг ви е виновен. Не се виждате, че 13 год. лазехте в краката на най- корумпирания и сега пак ходите да гласувате за него, пък пишете за Османската империя и Великите сили. Защо няма протести, защо народът не се бои за правата си, а? Великите сили и Османската империя пречат на протестите, нали?