Бойко Борисов: Четвърта година хаосът продължава без кабинет

Мога да говоря само колко е важно разширяването на Чирен
14 авг 2024 11:40, Гергана Попова
162
Бойко Борисов: Четвърта година хаосът продължава без кабинет
Снимка: БГНЕС

Четвърта година хаосът продължава, без правителство. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента.

„Каквото знаете вие, това знам и аз“, отговори Борисов на въпрос относно акциите във фирми на бизнесмена Румен Гайтански-Вълка и в държавния газопреносен оператор „Булгартрансгаз“.

"Мога да говоря само колко е важно разширяването на Чирен, защото последните 4 години нямаме никаква касация по този въпрос, за да ви отговоря. Когато купувах 20% от газовия терминал край Александруполис, изцяло на българите, то пряко беше свързано с корабите втечнен газ и съхраняването му в Чирен", коментира Борисов.

"И който и каквото и да направи в тези служби - МВР, прокуратура, може веднага да бъде обвинен, че е политическа поръчка, коментира Борисов в отговор на журналистически въпрос дали прокуратурата изпълнява политическа поръчка с проверките в "Булгартрансгаз". Сега отново сме в избори. Когато от НС излизаме в предизборна кампания или ваканция, може би и всички прокурори и съдии и да чакат да видят какво ще стане след това, за да не ги обвинят в политическа поръчка, добави още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
8
 
! Отговори
Ку мъ преди 1 месец
Избирети *** построим на Путин още 1 газопровода с вашите пари. Насам копейки бат Би да ви каже как става
91
4
 
14
 
! Отговори
Бойче Мандатотрошача преди 1 месец
Така е Буци, друго си е ти да си началник, да се метнеш на Секвоята, да наобиколиш имането!А сега, мъкаааа.....
90
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Буцито обича мътната вода , ред в хаоса , най-добре си опича работите , а те са опазване на милиарди , придобити с рекет , корупция и кражба , съвместно и с опазване кожата .
89
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя трябва да се махне завинаги! Защо го върнаха в политиката?! Защо?!
88
4
 
5
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 месец
ХАОСЪТ ОТ ХАРАШУНДАТА РАДЕВ КОКАРДЖАТА.НЕГОВА Е ЗАСЛУГАТА .ИЗВИВА СИ УСТАТА КАТ ГЪЙЗА СИ И СЕЙРЕ ПЪЙРДИ НАВЪТРЕ ОПАСЕН Е. НИКОЙ НЕМОЖЕ ТЪЙ. ЛАЙХНЯТА ХОООП НАВЪТРЕ ПРЕЗ УСТАТА И КВОТО КАЖЕ ЛАЙХНЯ РЕДКИ ПИЯНИ НАВСЯКЪДЕ. ТОВА Е РАДЕВ. РЯДКО ЛАЙХНО С ЕЛЕМЕНТИ НА ХОРОШУТКА.
87
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Жълта Много ти е извратена представата за мъжественост , тоя никога не е бил дарен с мъжество , никога , *** е , с пълзене , лазене и дупене , всичкото му е поза , за кой се върже .
86
2
 
1
 
! Отговори
Ши преди 1 месец
Ви оправя с 200, па и чекмеджето огъня
85
1
 
4
 
! Отговори
Жълта преди 1 месец
Вратовръска, жълта книжка, жълта пропаганда, жълто- бело около устата и посинели колене от коленичене! Ех, Бойко, какъв мъжага беше, какво бостанско плашило стана!
84
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Завалийката пак се пробва да манипулира според наго " простия нарадец " . Тиква , ами ти си един от основните хаосотворци бе . Оттеглисе , чакай призовкарите и да видиш как всичко ще си дойде у место.
83
2
 
5
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 месец
Трагедия сме отвсякъде. И балканските държави вече ни се смеят. Това е страшно. Скоро ще се превърнем просто в територия, не държава. Една теория има, а може и да е вярна, че Израел ще ни изкупи и тука ще дойдат да живеят евреи - много им харесват климатът ни и плодородните ни почви. Ако продължаваме с този хаос и безвластие...
82
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кумчо Вълчо с гайтаните получил от ББР през 2019 г. 150 милиона кредит. Два въпроса висят. Кой е бил премиер тогава? Кой е бил шеф на банката?
81
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Великите Сили решиха 1877г. да си разделят дялове от фалиралата Осм. империя. Англия взе Кипър и Египет по пътя си за Индия. Франция взе Тунис. Австро-унгария правото да окупира Босна и Сърбия за неин протекторат по пътя за Солун. Русия взе Карския регион, Бесарабия и България за неин протекторат по пътя си за Проливите. Но русофилите:"Не е вярно, че Русия е виновна, други са виновни!" Виновни са разбира се. Русия пряко ни гради елита и държавата последните 70г. и резултата е катастрофален!
80
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
По добре 4 г хаос отколкото 12 години глад безработица безпътица корупция деградация кражби схеми Ци-га-ни-зация и мизерия
79
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С два трола и един бот нормата е преизпълнена - БРаВо, Днес!
78
2
 
11
 
! Отговори
остави друго преди 1 месец
ами чекмеджетата взеха да се изпразват.
77
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
сглобката чие правителство беше, хаосът беше сътворен точно с това правителство, в което участва борисов и гласуваните поправки в конституцията устройваха точно него, сега всеки служебен кабинет е негов, обяснява се за всеки гаф, за да му се харесат какви ли не глупости вършат, а президентът ясно каза, аз не отговарям, отговорността е ваша, т. е. на борисов
76
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това е резултат от твоето дългогодишно управление. Изгони професионалистите от различните сфери за да си назначиш калинки и създаде хаус. Съсипа службите и съдебната система за да не те опадндизят и сега ревеш.
75
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
4-та година без ГЕПИ - хаос в схемите!Имахме правителство - той го бутне. Да си е... майна
74
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Баце е мафиот
73
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами да, от четири години не търкаме талончета и всичко отиде на кино. Върнете таланчетата, аз лично съм изтъркал над 300. Е, изкарах едни двайсетина лева.