Диана Дамянова: Ние сме гнойна рана в Европа

Президентът има голям принос ние да изглеждаме зле в очите на света, на мнение е тя
16 авг 2024 18:50, Нели Христова
73
Диана Дамянова: Ние сме гнойна рана в Европа
Снимка: БГНЕС

Не знам дали президентът Румен Радев е "Мистър Кеш", нямам данни, но президентът има голям принос ние да изглеждаме зле в очите на света и това заради неговата геополитическа концепция. Това коментира да политическата криза у нас пиар-експертът Диана Дамянова в интервю пред БНР.

"Допълнителното омаскаряване на Радев не допринася много. Ние сме гнойна рана в Европа, която не провежда политиката, която твърди, че провежда и която НС е приело. България има външнополитически проблем и генерален вътрешнополитически проблем. Не знам как да го определя освен, че сме в дълбока криза", каза Диана Дамянова.

Според нея единственото, което са свършили депутатите в 50-ото НС е "решително да приемат един решително спорен закон за забрана на пропагандата на нетрадиционната сексуална ориентация в училище".

"Всичко останало е предизборна агитация. Абсолютно не е учудващо, че последната социология показва спад за гласуване, защото те използват НС като една безплатна трибуна и предизвикват разочарование със своите действия", категорична е Дамянова.

Пиар експертът оценява като обнадеждаващо предложенията на Бойко Борисов и Кирил Петков за определяне на силна личност, равноотдалечена политически за премиер, на който да се поставят няколко приоритетни икономически задачи и определен срок на работа.

А за предупреждението на Бойко Борисов, че ще има 8-и избори тя каза:

"Борисов се опитва да подтикне смислените политически сили в страната да направят предизборни заявки, за да има възможност да се отиде към компромисно почти коалиционно правителство."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тая мога да я оприлича на повярвал си посредственик критично нуждаещ се от ориентации , защото се е загубила в плиткоумието си .
30
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Квито PR-ите , таквия и политиците , задръстеняци олизващи разни ориентации .
29
1
 
20
 
! Отговори
Рендето преди 1 месец
Не Президента Радев и българското Общество са "Язвата" в Европа, а такива като "Мадам" Пиарката!!! Надявам се Изборите за Бг Парламент да продължат докато такива като тази "Мадам" не бъдат изринати от Политическия, Обществен и Медиен живот на Държавата!!!
28
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако ще правим сравнения , ние сме гнойна рана в гниещия труп Европа в какъвто я превърна нефелните и управници во главе с брюкселската скотовидна бюрократщина .
27
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хайде, хайде, ти като прави пиара на харвардите изобщо нямаш вина. Като си сритахте шапките, грабна твоята и вече си против тях. Какво му е на геополитическата концепция на президента, нито иска излизане от ЕС, нито от Нато. Просто има мозък в главата, преценява сам и сам взема решения, не чака някой да му ги снесе. У нас пък Радев е с най-голямата подкрепа все още за разлика от политиците. Европа не ме интересува, у нас е важно какво е.
26
1
 
24
 
! Отговори
Гнойна баба преди 1 месец
Един имен, възпитан и образован човек никога няма да назове родината си "гнойна рана". Ще намери други думи или ще замълчи.
25
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
пиар експерт! Май повече на клюкарка прилича тази експертка куцо и сакато вече разбира от политика че и живее от политиката,за това сме гнойната рана на Европата.
24
2
 
6
 
! Отговори
Гаргамел преди 1 месец
След започването до няколко месеца на истинска и пълномащабна война между Русия и НАТО /за която се говори в момента/, именно тази баба ще ви се "изплюе" на физиономиите . . .татаро-печенеги !Тогава когато след 40-дневно обучение, под ръководството на натовски инструктури,ще заминете като "пушечно месо" на Източния фронт с еднопосочни билети !
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не само президента и неговата кохорта от ДС, но и ПП,ДБ са проклятието на България, днес. Кирил Петков, Лена Бориславова, Асен Василев, Николай Денков, Божанков, Лорер, Гюров... са срамът на България. Какво още трябва да се разкрие, за да разобличи тези нагли и неможещи да управляват, хора? Срам, срам, срам!
22
0
 
13
 
! Отговори
Пепката преди 1 месец
Тая е гнойната рана на България!
21
0
 
14
 
! Отговори
Сашо преди 1 месец
Тая па и тая...Това че тя е цирей и се чуства такава ОК, ама кво ми налага мнението си.СПРЕТЕ ДА ПРАВИТЕ ПРОСТИТЕ ХОРА ИЗВЕСТНИ !!!
20
0
 
7
 
! Отговори
Напразна загриженост преди 1 месец
Тази дама напразно се безпокои, защото веднага след края на Украинската война със съдебни решение всички виновни ще си получат заслуженото.
19
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Горещините не се отразяват добре на възрастните хора. Горката женица. Явно не се чувства добре.
18
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази стара баба няма ли кой да я клати, че се прави на много знаеща ?
17
1
 
6
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 месец
Диано, помня те още навремето двамата с Косю Тренчев се пишехте профсъюзни "лидери". Нищо реално не правехте за трудещите се, само интервюта давахте пред журналистите! Само приказки и приказки, а реално - нищо! И сега правиш същото, да, имаш дар слово! Но още Левски е казал: Дела трябват, а не думи!
16
2
 
17
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
Откъде я изровихте тази "експертка".Кога се яви на избори,колко гласа спечели,че си позволява да оценява Президента с 1,6 млн. гласа.Като нямаш данни,не разспространяваш брътвежите на Гуцан.Знайни и незнайни елементи като тази започнаха да си лепят етикет "пиар-експерт" и да търсят 5 мин. слава.
15
8
 
3
 
! Отговори
Ла Рошфуко преди 1 месец
Тази гнойна рана на снагата на континента, може да се излекува много лесно:След приключването на войната в Украйна и свикването на ново Ялтенскоспоразумение между великите сили да бъдем поделени и разчленени между Турция и Сърбия !
14
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДИАНА ОТДАЛЕЧЕ ТИ ЛИЧИ ЧЕ СИ ГНОИНА ПЪПКА
13
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Диянчето беше спусната с парашут в тила на врага ППДБ за да извършва подривна дейност.. но беше разкрита и тя избяга . Сега е от специалните части на ГЕРБ.
12
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
пИАр експерт който клепа по стар ЕвроАтлантическиЛГБТмултикултуренТрансизродски маниер. Дъртата грантаджийка и майка си ще продаде за един пробит цент!