Калин Стоянов: Категорично няма да отстъпя!

Полицаи протестираха в негова защита
Обновена: 19 авг 2024 13:19 | 19 авг 2024 13:15, Нели Христова
549

Служебният вътрешен министър Калин Стоянов, заради когото президентът Румен Радев отказа да подпише указ за съставяне на правителство с министър-председател Горица Грънчарова - Кожарева, се появи пред сградата на "Дондуков" 2.

В този час пред президентството се провежда протест на полицаи, подкрепящи служебния силов министър. Подкрепящата акция се провежда в обедната почивка на униформените.

Още по темата

Служители на МВР отправиха призиви "Оставете министъра да си върши работата!", "Не рушете нещо, което работи!", "Г-н президент, нямате ли си друга работа?".

Той заяви, че точно в този момент категорично няма да отстъпи.

"Ще излязат верни слуховете, че ПП-ДБ, заедно с президента, ще направят всичко възможно да не остана на поста вътрешен министър", заяви той.

Той благодари на Кожарева, която излязла "повече мъж от мъжете".

 "За мен тази жена излезе по-голям мъж от много други взети заедно. В момента всички сме свидетели на това, че е задвижен сценарият да се правят избори с наше МВР през ала-бала с президента", смята той и се обърна към "всички онези, които искат да завладеят МВР, че това по никакъв начин няма да възвърне изгубеното им политическо доверие".

"Изборният резултат на която и да е политическа сила не зависи от МВР, а от убедителността, посланията и приоритетите на политическите лидери, както и от много други факти и обстоятелства, които не зависят от министерството", подчерта Калин Стоянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


549
Още от Политика
Кожарева отиде при Сарафов, подава сигнал за натиск
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
433
0
 
21
 
! Отговори
Вьзмутен преди 4 седмици
Какво ще направи ще пусне полицията срещу парламента ли, калинчоИли танковете като Петър младенов
432
0
 
16
 
! Отговори
Не се чуди преди 4 седмици
До Чудя сеПарите са на Таки, а Шиши само ги разпределя.
431
0
 
14
 
! Отговори
фифи преди 4 седмици
До Министър Пали-гасиСамоназначават се от Пеюфски
430
1
 
23
 
! Отговори
Министър Пали-гаси преди 4 седмици
Не разбрах по същество министрите в служебното правителство назначават ли се или се самоназначават? Как така няма да отстъпи? Нещо в държавата, ако има още такава тотално се обърка. Протежето на мафията не иска да отстъпи!? Всички знаят чии интереси обслужва.
429
0
 
15
 
! Отговори
Чудя се преди 4 седмици
По колко дава шиши на протестиращи да ида и аз да искарам някой лев в обедната почивкаНякой колега да даде линк
428
1
 
15
 
! Отговори
Това е ясно преди 4 седмици
Бургаското недоразумение няма да отстъпи, защото Пеевски се нуждае от него и не му разрешава.
427
0
 
7
 
! Отговори
Много... преди 4 седмици
...суха слама около този пък да видим!!!
426
1
 
15
 
! Отговори
Вьзмутен преди 4 седмици
Непростимо служител на - мвр да организира протестиЯвно е прав Радев - че е политически пристрастенДа си ходи с-200 заедно с протестиращите от ведомството
425
1
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 4 седмици
Политик,който всява напрежение в държавата незабавно трябва да се оттегли от поста си.Ако има морал,чест и достойнство да си ходи с 200км.в час!
424
1
 
19
 
! Отговори
Кметът преди 4 седмици
Този клоун поддиква полицаите към незаконни действия.Това е абсурдно.Когато си подаде оставката пак ще е късно.
423
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Коалицията ГЕРБ-ДПС работи
422
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
След днешните сценки с протестите на полицаите Калинчо оттича в канализацията. Водата ще му я пусне лично герберският вожд. Баце е особено ревнив по отношение на МВР и особено, когато полицаите показват привързаност към някой друг, а не към генерала от Банкя. Той водата на Цецо пусна, та няма да пусне и на Калинчо.
421
0
 
19
 
! Отговори
Разликата преди 4 седмици
До 415 У бре. Той Калин Стоянов на малкия пръст на Бойко Рашков не може да стъпи! Калинчо е милиционерче от провинцията, а Бойко Рашков е Бойко Илиев Рашков е български ЮРИСТ и университетски преподавател по НАКАЗАТЕЛНО ПРАВО в в Юридически Факултет при УНСС!!!! Ингелекта, компетенциите и опита на Бойко Рашков е солиден! Докато Калинчо е новопръкнала Калинка от нищото, дори няма нужните качества да говори цивилизовано, изразните му средства са като на Мутра от Тъмния преход на страната ни!
420
0
 
14
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 4 седмици
От какво няма отстъпите другаря комунисти и " деца на социализма " ?! Да не споменавам за милиционерите и полицаите , които са длъжни да служат на народа , а не като техният настоящ министър с изказвания на върховен главнокомандващ на армията и на държавата да диктуват какво да правят ръководителите на държавата . Този самозванец смята , че е ръководител на агитката на полицията и може би смята, че Президентът, който е главнокомандващ на армията е представител на отбора на армията .
419
2
 
20
 
! Отговори
Позор!!!! преди 4 седмици
В цивилизованите държави в ЕС няма такъв прецедент на някой, който така отчаяно да се е вкопчвал в поста си като Калин Стоянов!!!
418
1
 
12
 
! Отговори
Toni Ivanov преди 4 седмици
До 417 въпроска? Това което казваш го правят в белите държави. Ние не сме от тях. Тези мутри ни пратиха не в третия,а четвъртия свят.
417
0
 
9
 
! Отговори
Toni Ivanov преди 4 седмици
Тъпите ка...ли...нки са се сдушвали зад гърба на Президента и когато всичко свърши се появиха заедно един до друг. Сега след изборите тези две калинки заедно с дебелия си ментор ще бъдат пратени в бюрата по труда. Ако е имало натиск той се вижда на площада. Сега е време да си събират протестиращите куки от площада и да се махат всички заедно от държавната администрация.
416
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Затова ли им накупиха БМВ-та на МВР. Недопустимо е да правят политически протест.. Калин Стоянов сам би трябвало да се оттегли, а не да нагнетява обстановката.
415
1
 
22
 
! Отговори
От какво няма да преди 4 седмици
отстъпи тоя. Тази длъжност по наследство ли му е или е назначен на нея. Нямало да отстъпи. Ей това недорасли и *** хора ги назначават само щото са верни партийци.И назначените от него и те в хора. Закони пазят уж а сами не ги спазват.
414
1
 
15
 
! Отговори
Мафия преди 4 седмици
Никой не напуска мафията....затова този никавец не ще да напусне....иначе лошо му се пише...