Калин Стоянов: Категорично няма да отстъпя!

Полицаи протестираха в негова защита
Обновена: 19 авг 2024 13:19 | 19 авг 2024 13:15, Нели Христова
549

Служебният вътрешен министър Калин Стоянов, заради когото президентът Румен Радев отказа да подпише указ за съставяне на правителство с министър-председател Горица Грънчарова - Кожарева, се появи пред сградата на "Дондуков" 2.

В този час пред президентството се провежда протест на полицаи, подкрепящи служебния силов министър. Подкрепящата акция се провежда в обедната почивка на униформените.

Още по темата

Служители на МВР отправиха призиви "Оставете министъра да си върши работата!", "Не рушете нещо, което работи!", "Г-н президент, нямате ли си друга работа?".

Той заяви, че точно в този момент категорично няма да отстъпи.

"Ще излязат верни слуховете, че ПП-ДБ, заедно с президента, ще направят всичко възможно да не остана на поста вътрешен министър", заяви той.

Той благодари на Кожарева, която излязла "повече мъж от мъжете".

 "За мен тази жена излезе по-голям мъж от много други взети заедно. В момента всички сме свидетели на това, че е задвижен сценарият да се правят избори с наше МВР през ала-бала с президента", смята той и се обърна към "всички онези, които искат да завладеят МВР, че това по никакъв начин няма да възвърне изгубеното им политическо доверие".

"Изборният резултат на която и да е политическа сила не зависи от МВР, а от убедителността, посланията и приоритетите на политическите лидери, както и от много други факти и обстоятелства, които не зависят от министерството", подчерта Калин Стоянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


549
Още от Политика
Кожарева отиде при Сарафов, подава сигнал за натиск
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
413
0
 
22
 
! Отговори
Въпроска ? преди 4 седмици
Кой ни пази докато родната полиция митингува в защита на Калин Стоянов ? Какви качества притежава този министър , които го правят толкова незаменим ? При случая с убития полицай в Пловдив не трябваше ли лично да подаде оставка , а не да уволнява .
412
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Калинката не ще да пуска кокала. Споко, ще изтрезнееш. И денковеца искаше да пътува, ама му отрязаха квитанцията
411
17
 
4
 
! Отговори
У бре преди 4 седмици
След като Бойко Рашков беше, всеки става за вътрешен министър! Защото всеки иска да има 20 имота..
410
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
М нали викат, че Горица Грънчарова била Денков с перука? Защо тогава не направи Денков министър на МВР и да се приключи въпросът?
409
23
 
3
 
! Отговори
хехе преди 4 седмици
Министър Стоянов тънко се изгаври с Радев! Днес ,след като заедно излязоха с Кожарева и се срещнаха с полицейския митинг,накрая министъра демонстративно направи Юмрука на Радев!
408
2
 
29
 
! Отговори
Обективен преди 4 седмици
Свинчока превзе медиите ,превзе прокуратурата ,сега се оказа,че е превзел и полицията. Затова не се учудвам,че от няколко години България заприлича на ko4иHa .
407
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Тоз кат го видя и ме избива на каруцарско псуване.
406
1
 
35
 
! Отговори
Хмм... преди 4 седмици
Калине, а нещо за незаконния протест през работно време на твоите ушеви защитници нещо да кажеш???
405
5
 
16
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 4 седмици
Абе аз нещо почвам да се навивам за Калин Стоянов ! ХА ХА 'Оркестър без име' Ами така де ,като е толкова добър и толкова го искат да го ообявим за повизнен министър на вътрешнитш работи! Поне няма да има толкова сътресения в дървавата ,пък и Шиши и Боко ще са много доволни!Няма на избори да ходим щото те ще са ясни отпреди!
404
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Няма да отстъпи защото не му дават. И всичко е един голям скеч.Това ли остана от МВР? Взаимозависимости. Едно от най- важните ведомства е превзето отвън.Назначенията са политически по големите етажи и пълни с корупция надолу. Това ведомство е отражение на състоянието на държаватс.
403
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
*** ***.Ти си продукт на двама,които окрадиха държавата на дълг и ва широко.Правеше се на кьорав,когато търговците от дпс и герб,купуваха бюлетини на последните избори.Ти си с много,смущаващо много,нищожен КПД.
402
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Че кой те пита?Протеже на пеевски.
401
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
След случилото се днес, само за една кука може да не е ясно , че политическата му "кариера" приключи. Дали днес, или другата седмица, въпрос на време е- ченгето е пътник.
400
2
 
21
 
! Отговори
аноним преди 4 седмици
След Барбадоса, Шнорхела сега и този иzмекяр напира за министерско кресло, пословична българска политическа наглост и проsтащина, бедни сме защото имаме такива проsти политици като този човешки екземпляр....срам....
399
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Този Калинчо бил направо светец, бре! В МВР го обичали, както мъжете, така и жените, даже и задържаните в РПУ-тата. Направо готов за канонизиране - св. Калин Меверейски! Светец равен със св. Иван Рилски. Ти да видиш?!
398
2
 
36
 
! Отговори
преди 4 седмици
Този няма да е министър, защото никъде по света милицията не определя кой да е министър! Милицията да се подчини на закона! НА КОЛЕНЕ ПРЕД ЗАКОНА И ПРАВОВИЯ РЕД! Уволнете участниците в днешният нелегитимен протест!
397
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ами ще бъдеш изритан, калинчо мамин.....хи хи хи
396
3
 
31
 
! Отговори
хаха преди 4 седмици
Явно Калинчо си е повярвал, че ще е на поста вътрешен министър за пълен четиригодишен мандат. Да, ама не Калинчо ти си там като служебен вътрешен. Основната роля на един служебен кабинет е да организира и проведе избори и да отстъпи мястото на редовен кабинет. Обаче благодарение на "великите" поправки в Конституцията, главно поради заслугите на ПП-ДБ и останалите от недоразумението сглобка,сега сме на тоя хал и в тая жалка ситуация.
395
1
 
45
 
! Отговори
аноним преди 4 седмици
Абе тоя Калин не разбирате ли че е проsто парче, опитва се да говори интелигентно, но не му се получава, едни и същи улични изрази....болонка на Пеевски на синджир...жадна за власт нищозна послушна човешка душица......
394
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Къде са "Големият мъж" от Банкя и Новият началник на ДПС. Не ги чуваме, инак са много активни и гласовити?!!!