Костадинов: Нека ПП-ДБ замълчат, те ни забъркаха в тази криза

Бъдещото на България е заложник, заяви той
19 авг 2024 16:45, Нели Христова
88
Костадинов: Нека ПП-ДБ замълчат, те ни забъркаха в тази криза
Снимка: БГНЕС

Оголи се позорната истина, че България е собственост на един човек – Делян Пеевски. Това заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов след отказа на президента Румен Радев да подпише указ за назначаване на служебно правителство на Горица Грънчарова-Кожарева заради оставането на Калин Стоянов като вътрешен министър в него.

Според Костадинов Стоянов е този, който гарантира гласовете за председателя на ДПС и без него той би загубил 30 хиляди гласа.

Ако няма такова купуване на гласове, Пеевски няма да влезе в парламента. Бъдещото на България е заложник на оцеляването на Делян Пеевски. Горица Грънчарова – Кожарева е негов човек, заяви Костадинов в ефира на БНР.

Според него Конституцията, така както е направена от ПП-ДБ, забърква страната в тотална конституционна криза.

Има черна дупка в Конституцията и изборите могат да се отлагат до безкрайност, каза още лидерът на „Възраждане“.

Попитан дали ще се отзове на поканата за разговори от страна на ПП-ДБ в 12.00 часа във вторник, Костадинов съобщи, че Божидар Божанов му се е обадил един час, след като информация за такава покана е била разпространена в медиите.

Най-малкото, което е нужно ПП-ДБ е да проявяват инициативност, те сега трябва да проявят смирение. Нека да замълчат, препоръча Костадинов.

Възраждане ще помисли за такава среща, трябва да я има, но не по инициатива на ПП-ДБ, заключи той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от Политика
Йорданов: Ще трябва да оправим кашата, която забъркаха ПП
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
6
 
! Отговори
vs преди 4 седмици
Само факта, че деса *** е в КС е напълно достатъчен, за да се определи точно каква държава е БГ! Това недоразумение злобно ще талкува основния закон, при положение, че може единствено и само да плюе по всичко о всеки! Трагедия!
51
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Кирчо Добревите тролчета и всички *** военни и лузари са скочили да защитават ***! Кой доведе Киро , Кой?
50
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Прав е
49
3
 
7
 
! Отговори
Така е .. преди 4 седмици
Промените в Конституцията са незаконни. Това може да направи само Велико народно събрание.Укепазиха всичко п-рес-***-ници-те.
48
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Да Радев и кликата му направиха така да сме в това положение да гледаме мафията Пеевски срещу мафията Радев и Бойко да ни е мил! Радев е най- вредният политик в историята, а делянчо е вече история- да живее Боко :)
47
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
След като Възраждане прокараха закона срещу лгбти извращенията в училищата и след като прокараха и закона в НС който спаси хората с по стари бензинови автомобили от това да ги спират от движение след технически преглед заради налудничевите еко евродирективи,то Възраждане оттук нататък има гласовете на цялото ми семейство.Браво на възрожденци !
46
5
 
9
 
! Отговори
до преди 4 седмици
Фиксират се , защото Пеевски е с американците.Това активира стария руски агент Ахмет Доган.Вижте всички около Доган- руско комунистически динозаври.
45
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
до 48 Искаш да кажеш, че Радев е по-голям престъпник от Пеевски???? Ей, смооотаняк, ти за разстрел!!! Директно за разстрел, смооотаняк!
44
12
 
9
 
! Отговори
Д преди 4 седмици
Защо сме се фиксирали в Пеевски? Кой наруши Конституцията и се гордееше с това - Радев назначавайки Кирчо! Кой създаде ПП и ни докара това на главата-Радев! Кой разби системна партия като БСП -Радев! Кой направи далавера по- голяма и от Булгартабак и КтБ подписвайки Боташ - Радев ! Кой е символа на корупцията - съветника на Радев ! Та злото си има име и държавата за 3 години е опустошена от Радев
43
5
 
2
 
! Отговори
Факт преди 4 седмици
От ДПС-то са активирали и едните патриоти от Въzzраждане и другите от ИТН да плюят по ПП. Факт
42
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Около 150 бабета ти верват докато ядат картофи, че ги мързи да работят, *** смешния депутат си ти...
41
5
 
6
 
! Отговори
Е няма пък преди 4 седмици
Няма да подпиша този указ! Тропна сърдито Румката с краче. Как ще ги връщам утре тязи рубли? А и Коцето на пързалката все се пуска след мене.
40
6
 
5
 
! Отговори
Варненец преди 4 седмици
Костадинов е израснал на 100 метра от мен. Аз живея в кв. Кайсиева градина от 38 години. В Този квартал няма нито един римлянин да живее. И вчера за пръв път го видях на живо. Посещаваше родителите си вчера, смооотаняк!
39
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
на този ром е най-лесно - само критикува, нито съм му виждал управленската програма, нито е излязъл да каже това е екипа ми за правителство, нито съм чул нещо смислено да каже. Само обиди, цинизми, глупости и т.н.
38
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Коце, никой на сила не може да ви забърка в нищо. Киро и сектата му са всеизвестни аматьори и некадърници, на които КС върна всички закони като противоконституционни. Да бяхте им попречили когато Христо и другите велики юристи осакатиха Конституцията! Сега е късно.
37
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Копейкин от Максуда влачи 5 милиона партийна субсидия и си гледа кефа :)))
36
5
 
5
 
! Отговори
Винету преди 4 седмици
До 37. Само едно леко уточнение - "килограмите злато и пачките" бяха САМО СНИМКИ, шушляк! СНИМКИ. Така че, никой не е доказал, че са истински, а не жълти тенекии и ксерокопия.
35
0
 
3
 
! Отговори
Гражданин преди 4 седмици
До 29. Ами явно не си от умните, щом не си разбрал черната ирония в коментара ми.
34
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Костадинов, а сега ще ти цитирам един велик равин, който е казал:по делата ще ги познаете.Така е Костя, много ми хареса как говориш, че турците искат да ни унищожат като 14 век, окей така е викам, един да знае.И после делата ти от последните седмици.Застанал до Доган, Доган дето каза, че България е нетолерантна държава извършила геноцид по време на Балканските войни.Че ще пусне талибаните си и Бг ще мисли Косово за детска градина.Изложи се бързо.Няма как да ти вярвам вече.
33
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Възраждане издъхна,оказа се се едно недоносче като поТ-полковник Марков.Жажда за пари.Оказаха се по-лакоми от Винету Чекмеджиев,оня с килограми злато и пачки в шкафчето...