СГП ще извърши проверка по сигнала на Горица Грънчарова-Кожарева

Сигналът съдържа данни, свързани с избора на служебни министри
19 авг 2024 19:15, Красимир Ангелов
165

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Заместник председателят на Сметната палата и предложена за служебен премиер Горица Грънчарова-Кожарева подаде днес, 19.08.2024 г., сигнал за оказван й натиск в хода на процедурата по сформиране на проект на служебно правителство, съобщиха от пресслужбата на Прокуратурата на Република България.

Сигналът съдържа данни, свързани с избора на служебни министри, които Горица Грънчарова-Кожарева е осъществила в периода от 9 до 19 август 2024 г.

С оглед на изложените твърдения и изискванията на НПК предстои компетентната Софийска градска прокуратура да извърши проверка, съобщиха от прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от Политика
Йорданов: Ще трябва да оправим кашата, която забъркаха ПП
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Прокуратурата: Пеевски каза и решихме.
91
20
 
5
 
! Отговори
РАДЕВ СЕ ИЗЛОЖИ... преди 4 седмици
ВСЕ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИТЕ ВИЖДАТ КАКЪВ ДИКТАТОР Е И КАК ИСКА ДА УЗУРПИРА ЦЯЛАТА ИЗПЪЛНИТЕЛНА ВЛАСТ - ИСКА ТОЙ ДА Е И ВЪНШЕН МИНИСТЪР И МИНИСТЪР НА МВР И МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА И ДА ДЪРЖИ ЦЕЛИЯ КЕШ НА ДЪРЖАВАТА И ДА ГО НАСОЧВА ЗА ВЪОРЪЖАВАНЕТО НА ПУТИН И РУСИЯ....
90
7
 
2
 
! Отговори
анонимен келеш преди 4 седмици
Кажете ми ППДБЛГБТ на кой не са правили вувузели?На Бойко ли,на Доганя ли,на Радев ли,на Шиши ли,на Костя ли или на Корнела?:):):):)
89
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Оня , римскит , е казал , че парите не миришели , ама на мен ми мирише на много пара в тая игра , защото много загрубя .
88
4
 
20
 
! Отговори
Майка орлица преди 4 седмици
Кожарева не е разбрала, че са я поканили за служебен министър!Тази ретро женица си мисли че е била поканена за адвокат на Калин Стоянов!
87
4
 
15
 
! Отговори
Питанката преди 4 седмици
А къде в Конституцията пише че назначенията се правят от Делян Пеевски? Да не би само посочените в списъка Магнитски, само те имат право да правят назначения? Всичко което виждаме в реалността в България е обратното на Конституцията Властта не е на народа, институциите не са независими, съда и прокуратурата са контролирани, а КС тълкува конституцията според политическата ситуация. И това ако не е държавен преврат!
86
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
НАЕТИ ОТ ШАЙКАТА ЛЪЖАТ ГЛУПОСТИ
85
11
 
7
 
! Отговори
КЬОВЕШИ ПРИСТИГА.. преди 4 седмици
УТРЕ ЩЕ АРЕСТУВА ВИНОВНИТЕ ЛИЦА - РАДЕВ, РАШКОВ И ПЕТКОВ,ЗАЩОТО ПРЕЧАТ ЗА СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ И СТАБИЛЕН ЮГОИЗТОЧЕН ФРОНТ НА ЕС И НАТО....
84
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ГОСПОЖАТА РАДЕВ КАКВО ЛИЧНО ТИ ПРЕЧИ СТОЯНОВ ВИЖДА СЕ ЧЕ СИ С ШАЙКАТА ИСКАТЕ С НАШЕ МВР АЛА БАЛА ДА СЕ ПРОВИ РАДЕВ БЪЛГАРИЯ НЕ ТИ Е БАЩИНИЯ
83
4
 
5
 
! Отговори
анонимен келеш преди 4 седмици
ППДБЛГБТ-Парапетите наистина са психо:):):)Един път коленичат пред Зеления Чорап,след това му орязват правомощията чрез изменение на конституцията и после пак най нечистоплътно му го налапват на чорапа:):):)
82
4
 
5
 
! Отговори
Калинчо преди 4 седмици
Ако ме свалите от министерския пост, ще направя гол протест пред Президентството! Да си видите срамотиите на демокрацията в България!
81
3
 
3
 
! Отговори
"Новата констит преди 4 седмици
Много ми е интересно ако всички десетина *** от "домовата книга", бидейки верни роби и слуги на Шишито упорито предлагат корумпето Калин Стоянов и Радев все не подписва указа какво следва. На мен ми прилича на конституционна криза, разпускане на парламента и назначаване на служебно правителство по старата конституция, което да организира избори за туй жадуваното и вече неизбежно за България Велико Народно Събрание.
80
3
 
12
 
! Отговори
Дерина преди 4 седмици
Горицо развалена горчицо, какво си мислиш че ще постигнеш, гражданска война ли искаш
79
12
 
5
 
! Отговори
ИЛИ ВС. ИЗБРОЕНИ? преди 4 седмици
КОЙ Й СЕ Е МЕШАЛ В ИЗБОРА? КИРО, ЛЕНА, ФЪРЧИЛОТО, КОПРИНКАТА, АТАЛАЙ, ДОГАН...??? ЗА ЛЕТЕЦА ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ - ГРУБО ВМЕШАТЕЛСТВО.
78
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Т.е. оплакала е на съпруга си. Аман от ченгеджийски схеми. Тия са преплетени като свински черва.
77
3
 
12
 
! Отговори
az преди 4 седмици
КАЛИН СТОЯНОВ Е ЧОВЕКА НА ПЕЕВСКИ. ВТърново,Лясковец,Г.Оряховица се раздаваха по 100лв за глас за г-н Магнитски ....МВР не си мръднаха пръста по заповед на Калин.
76
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Искали са да назначи Дерменджиев. Тези,които не успяха да назначат Живко Коцев, защото вече е подсъдим - искат да сложат техен човек, а именно Дерменджиев.
75
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Сигурно сигнала е против Пеевски!
74
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Бате Бойко искаше да се разкрачи между Запада и Русия и докато ония се бият той да им продава мурафети и кебапчета... и накрая натурално му го сложиха от двете страни
73
6
 
11
 
! Отговори
Пеевски преди 4 седмици
Аби вие за какви се мислите?! Още ли не сте разбрали?! Назначенията в България ги правя Аз! Делян Пеевски!