СГП ще извърши проверка по сигнала на Горица Грънчарова-Кожарева

Сигналът съдържа данни, свързани с избора на служебни министри
19 авг 2024 19:15, Красимир Ангелов
165

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Заместник председателят на Сметната палата и предложена за служебен премиер Горица Грънчарова-Кожарева подаде днес, 19.08.2024 г., сигнал за оказван й натиск в хода на процедурата по сформиране на проект на служебно правителство, съобщиха от пресслужбата на Прокуратурата на Република България.

Сигналът съдържа данни, свързани с избора на служебни министри, които Горица Грънчарова-Кожарева е осъществила в периода от 9 до 19 август 2024 г.

С оглед на изложените твърдения и изискванията на НПК предстои компетентната Софийска градска прокуратура да извърши проверка, съобщиха от прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от Политика
Йорданов: Ще трябва да оправим кашата, която забъркаха ПП
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
5
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 4 седмици
Бойко Борисов ХОНДУРАС, ХОНДУРАС скандираше народът! Което на запад се тълкуваше като призив Бойко Борисов да отиде на почивка в Хондурас, а в България го тълкуваха както си искат.
71
4
 
14
 
! Отговори
Любопитен преди 4 седмици
Дали пък сигнала не е срещу Калинчо и шефовете на МВР, защото именно те в момента оказват незаконен натиск кой да е министър?
70
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Президента направи задушаващо тръшване на Горица,пропусна да впише в биографията си министър председател заради шефа на който всички му сядат в скута!
69
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
БОКО НАСТЪПА МОТИКАТА
68
5
 
21
 
! Отговори
До 67 преди 4 седмици
Не беше въобще с вдигната глава г-жата с очилата! Просто избяга през задния вход и после отиде да се кипри пред удобните и "журналисти" и да заявява, че щяла да подаде сигнал пред главния за оказан й натиск. Обаче след като очевидно не се срещна с него скоростната СГП се задейства, интересно как толкова бързо и сигурно вече "проверява" сигнала на Горицата.
67
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
ГОРИЦА СЕ ОКАЗА НЕСПОСОБНА ДА НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО
66
4
 
13
 
! Отговори
Питанката преди 4 седмици
Дали пък Кожарева няма да подаде сигнал срещу Калинчо за оказван натиск? Мобилизирал е структурите на МВР в своя защита! И това ако не е натиск! Ще видим пак аршините на Прокуратурата! А СГП дали ще си отвори и другото око да видим протестите на МВР Кой и как ги организира и в защита на Кого (Кой)?
65
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Мисля че тази госпожа,командвана от хора зад завесата,няма да бъде повече " Служебен премиер"!!-:) Тв Приключи всякак!!!
64
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Горица Кожарева се държа толкова мъжки днес, че се опитах и не си спомних мъж политик да се е държал така. Нищо че Радев се опита да се държи като *** в армията и и нареди след три часа да му се яви с нов министър. Евала на Горица!
63
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Пеевски е много опасен за държавата,въобще не е бил за подценяване ама никак!Щом може да реди правителства и прокурори,практически ни управлява той!
62
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
СХЕМИТЕ НА НОТАРИУСА ОЩЕ СЕ ПОЛЗВАТ ОБАЧЕ ХАХА
61
0
 
16
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 седмици
Така и така Прокуратурата се е хванала да разследва Вълка, Ами да разследва и псевдо надзора на БНБ! Кой е виновен за окрадените с милиарди банки К..Т..Б.., ПиииииииБ и ББР? Народът е казал не е луд този, който яде баницата, а този който му я дава! А Кой е бил шеф на службите ни по това време?
60
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Румен Радев няма да падне защото Българската армия е нужна на НАТО. А българската мафия начело с Нарцистичен *** Изрвратлив не е нужна на никого.
59
3
 
11
 
! Отговори
интересно преди 4 седмици
А белезниците на тиквун , шиши и доган кога ще се заключат !!
58
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Горица се оказа с вдигната главица. Браво. Еничарите и хората на агеннт Сава размахаха ятаганите за да и отрежат главицата.
57
1
 
18
 
! Отговори
Дам... преди 4 седмици
Какво разбрах от цялата тази истерия около сформирането на служебното правителство на Горица Кожарева? Ами разбрах следното, не е толкова важно кой ще е на поста служебен премиер, но е от въпрос на живот и смърт, а кой ще оглавява вътрешното министерство!
56
5
 
10
 
! Отговори
ИМПИЧМЪНТ преди 4 седмици
Радев направи изпичмънт на Борисов
55
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Анонимен... КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ ОТИДЕ В МИНАЛОТО НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ТИ СЕ ВЯРВА ИЛИ НЕ
54
13
 
4
 
! Отговори
Нито съм Фен преди 4 седмици
на Мистър Кеш, още по-малко на шИшИ, а да не говорим за ППДБ и Конституционните им промени, но както аз чета Текущата Конституция - Мистър Кеш я НаРуши и ПоГази - аз Виждам това като Голяма Заплаха за и без Друго Крехката ни Конституционна Парламентарна Република - време е за Импийчмънт - да си Прави Партия и да го видим на Изборите - щото поне Аз за Ора Нарушаващи Конституцията - по Правило - Не Гласувам на Принципна Основа, независимо дали Текущата Конституция ми харесва или не!!
53
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
герб руски ибрици