Софиянски: Положението в икономиката е изключително тежко

Основният проблем пред страната, това е изпълнението на ПВУ
19 авг 2024 16:52, Гергана Попова
67
Софиянски: Положението в икономиката е изключително тежко
Снимка: БГНЕС

Продължава конфликтът ГЕРБ, ДПС, в лицето на Пеевски, и президента. Не бих казал, че президента има право, така общо да отхвърля предложението на Горица Грънчарова. Това каза за БНР бившият служебен премиер Стефан Софиянски, който призна, че и той има проект на Конституция.

По думите на Софиянски, основният проблем пред страната, това е изпълнението на ПВУ.

"Основната дискусия, която обществото трябва да води, не е нито правосъдната система. Конституционният хаос и политическата обстановка са неприятни, но основното е, че икономиката ни не върви. Да търсиш решение на тези проблеми, седим и сменяме правителства и не си изкарват мандата, министрите не знаят, докога ще работят и това се отразява на ежедневието на всеки българин и държавен чиновник. Този хаос, безспорно резултат от конституционната реформа, вече се отразява на всички и при икономиката изключително тежко. Ние чакаме пари от Европа, но обвързани с реформи. Как да се направят като си един два месеца. Да не го говорим за НС, което се бърка във всичко", каза още той.

"С тази загадка - единият човек е президента, другият е Калин Стоянов, според мен единият трябва да отстъпи. Общият поглед показва, че е конфликтът е по оста Радев - Борисов - Пеевски. От едната страна са Борисов и Пеевски, от другата президентът Радев. Това е безспорно. Защо Калин Стоянов е изкупителна жертва? Не мога да преценя, но на мен ми липсва аргументацията за това. Кажи „не го искам Калин Стоянов поради това и това", коментира Софиянски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от Политика
Йорданов: Ще трябва да оправим кашата, която забъркаха ПП
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Този е едно от лицата на мафията ......
37
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Пешка- човек! Това е Калин Стоянов.Робот.Настроен да изпълняеа каквото каже Пеевски.Всички назначения във ведомстеото стават само с благословията на ПЕЕВСКИ,като зад него е скрит БОКО. ЗАЩО при някои служебни правителства изборните резултати на ГЕРБ и ДПС паднаха драстично? Защото не можеха да купуват.
36
0
 
16
 
! Отговори
шарлатанин преди 4 седмици
сега го разбра, или сега го казваш? а от това палза никаква!
35
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
АМА НИЕ СМЕ ИМАЛИ ИКОНОМИКА!!! И КАКВО ПРОИЗВЕЖДАМЕ!?
34
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Тежко е да откакто ти и Иван Костов преватизирахте и окрадахте заводи, фабрики и предприятия сега с молове и кафенета как да има икономика
33
2
 
3
 
! Отговори
До 33 преди 4 седмици
Лекувай се!
32
1
 
18
 
! Отговори
vs преди 4 седмици
След бруталната инфлация и фалити на банки (демек след най-якото крадене в новата ни история), този пomияp от снимката, беше избран да замете следите! Сега вижда възможност за ново класиране до кацата с меда и изпълзява от политическата прах, ако може да "зякачи" нещо! Чудя се как не му стигна!!!
31
1
 
18
 
! Отговори
хаха преди 4 седмици
Що бе екс софийски кмете, що да е тежко положението? Да не би случайно и неволно да са стигнали и до теб най-накрая? Пък и кога в територията е имало истинска икономика? Да не искаш да ни кажеш, че икономика е имало само по време на твоето временно премиерстване или пък по време на твоето кметуване?
30
10
 
3
 
! Отговори
ПВУ преди 4 седмици
ЩЕ ИМА, КОГАТО ВСУ РАЗБИЕ 4-ИЯТ РАЙХ !.ДОКАТО АРМИЯТА СИБИРСКАТА ХУНТА НЕ Е УНИЩОЖЕНА, ПВУ ЗА *** - НЯМА ДА ИМА !
29
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
СПИРАТ ЛИ МУ КРАНЧЕТО.!??
28
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Всичко е тежко, като дойдеш на власт всичко става леко и всичко е наред в икономиката. Софиянски е в зелените енергии, парите на Божков чакат плана за развитие на Софиянски.
27
1
 
20
 
! Отговори
Каза преди 4 седмици
Крадеца!
26
7
 
7
 
! Отговори
Ром"с преди 4 седмици
Като цяло напълно съм съгласен със Софиянски...икономиката ни много зле..а всичко друго е второстепените "актбори",но не съм съгласен с това за Радев..кажи ,че не го искаш за това и това..еми то самият Софиянски си отговои на въпроса още в отначалото на статията-Джото Пеевски и бат Гойко са менторите на Калин Стоянов..аз се досещам защо Радев не иска Стоянов,но той не може да го каже гласно,а Софиянски да не се прави на ощипана мома на хорото,че не знаее(Той и не казва това)) ,но знаее отговорА
25
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Сватът на Божков реши да даде и той акъл. Странно какво може да роди изкуфялата му кратунка.
24
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Конституцията на Софиянски е за федерализация на България на Мизия, Тракия, Македония и още малки държавици, със собствено правителство и управление. Това е антидържавна и антибългарска пропаганда на Софиянски, която остава ненаказана от много години.
23
2
 
5
 
! Отговори
SS преди 4 седмици
Скоро всичко ще свърши,поради глобалното затопляне.Живота ще се промени(към по лошо разбира се) и ще настане хаос. До към 2030 год.
22
1
 
15
 
! Отговори
Софиянец преди 4 седмици
Крадльо, ти нали уреди щерката със синчето на черепа. Не я мисли икономиката, ще я бъде и без крадци, санкционирани по Магнитски. Ваша сигурно е по-тежка без схемата с талончета за търкане.
21
1
 
9
 
! Отговори
SS преди 4 седмици
То пък една икономика,на кафенета,магазинчета за цигари и алкохол,казина,хотели и хотелчета. Само още такива като мен правят производство,търсят материали,пазари и производствено оборудване.
20
1
 
11
 
! Отговори
Капитанът преди 4 седмици
Опа свата на Черепа пак се изкажа. Как му викате на внучето бе Дедо Софиянски .....малкото черепче ли?
19
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Шурея му Черепа е у пандиза без пукнат грош :)))