Борисов с нова кауза: Начерта скици на пътните проекти в София

Искаме да си донаправим София такава, каквато хората я харесват
21 авг 2024 10:13, Гергана Попова
158
Борисов с нова кауза: Начерта скици на пътните проекти в София
Снимка: БГНЕС

Ние сме направили цялата дъга на София и софиянци смятам, че са доволни. Има прекрасна възможност правителство, парламент, политици да свършат една добра работа и всички ще са доволни. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който обсъди столични пътни проекти с Николай Нанков и Йорданка Фандъкова.

"Когато се направи естакада, в рамките на година и половина, това ще е много добре. И искам това да стане кауза на софийската организация. Искаме да си донаправим София такава, каквато хората я харесват. Промяната я видяха. Изчакахме ги четири години Промяната, към днешна дата има само идейни проекти. Да се включи в бюджета, да се финансира от държавата и да започне да се прави", заяви Борисов. Той начерта на лист проекта на Фандъкова и Нанков.

По думите му, Южната дъга работи перфектно, след като са я направили.

"Искам това да е приоритет номер 1 за София, хората знаят, че само ние правим, ако искат Промяната, да гласуват, след още 4 години, ще видим какво е станало. Ние, от Запад, които идваме в София, щях да направя първо този възел, а после другите тангенти. Но мен беше страх да не кажат, че първо си правя за Банкя. Сега Терзиев да го направи", каза още лидерът на ГЕРБ.

Лидерът на ГЕРБ заяви още, че така е нарисувал „Балкански поток“ и Юнкер си е държал схемата до края на мандата си в кабинета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от Политика
Петър Славов: Горица Кожарева беше под много силен натиск
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
4
 
12
 
! Отговори
4 преди 3 седмици
ожарникарят -архитект!Оксиморон! Толкова ли изпростяхме?!
101
2
 
11
 
! Отговори
ГРАМАТИК преди 3 седмици
Излиза , че бившия главнен архитект на София от ГЕРБ Здр.Здравков е освен корумпиран и СМОТАН! Ха ха ха! Чакаме да го назначите Здр.Здр. за Главен архитект на Самоков!
100
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Браво Борисов- пак теб ще избирем- видяхме Пудели, пачки, от ЕК казаха че при дед Дамаджан имало огромно количество емигранти и се усъмниха че се пропускат със защита и протекция от най високо място, видяхме в дома му видни трафиканти- посещавали го и в министерството, видяхме евраци и пудели които си играят с тях, чухме за ала бала с президента...абе хубаво ама много на руско блъска...а какви велики неща обещаваха- някой да им вярва още- само Юмруков.
99
2
 
17
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 3 седмици
Боко беше на власт 12 години подред, някой може ли каже 1 проект, който е направил? А като излизате от София и ви друса по новия асфалт на вълни за кой си мислите?
98
3
 
12
 
! Отговори
Баце преди 3 седмици
Ето гооооо, той даже рисува! Вижте го, баце от банкя.. Каквото и да се каже е малко. Бил оставил София кукла, алооооооооо. Скоро май не е ходил до Чехия, защо ли? ТПри то я всичко е за ремонт преди да е пуснато! Интегрираните, Потока, разликата в асвалта изнесена в чували и сакове! Този беше три пъти премиер (3). В Белене ти е мястото
97
2
 
8
 
! Отговори
ППДЕБЕЕЦ преди 3 седмици
Абе софиянци може да са доволни, но българите не са доволни бе! Централизира всички пари в София, сега се хвалиш, как си откраднал от другите области и си оправил София! Ами аз 10 години плащах примерно данък, ГО и автокаско в София, а цените бяха почти двойни. Щото София се води рисков град за автомобилите и искат доста повече пари за застраховки. Един ден не съм бил в София за 10 години, а плащах данъка на автомобила си там! Къде отидоха тия пари? Ела да видиш провинцията, пич!
96
1
 
11
 
! Отговори
Koko преди 3 седмици
Ах, къде е кмета на Симитли ?!? Той ще ти каже на тебе.
95
11
 
7
 
! Отговори
Единственият преди 3 седмици
...политик, който върши някаква работа! Останалите ги дзапомнихме с вдигнатият юмрук, зверската инфлация, и самодоволните физиономии на Шарлатаните!
94
1
 
15
 
! Отговори
Samo minavam преди 3 седмици
Дон Боко е надушил пари, много пари
93
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Предполагам пътните проекти с пари от ПВУ ще ги прави. Демек нищо няма да прави, защото пари по ПВУ няма, но си рисува схемички.
92
1
 
22
 
! Отговори
Буци преди 3 седмици
Тя тангентата за ремонт - кътните зъби избива. Я кажи мамин златен защо сложи с 30 процента по-малко асвалт, че поне за това има ясни доказателства. Строителят на съвременна България, каквото построи вече е за основен ремонт.
91
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ГЕРБ е най-стабилната и компетентна партия в страната. Борисов е политик с опит. Именно той облече шлифера и им пресече пътя на мутрите, защото ги познава. За което бе удостоен с награди на службите, на всички развити демокрации. Главен секретар на МВР,два мандата кмет на София, три премиер. Западът го нарече "ефективен политик". Личен приятел е на шефа на най-голямата дясна партия в ЕС ЕНП , както и на Урсула фон дер Лайн, които лично дойдоха в България, да го подкрепят преди изборите. Факт.
90
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
88 Слави Трифонов излъга наивнте си избиратели и показа, че няма капацитет да управлява. Заради некомпетентността ИТН, му да състави правителство, льотчикът Радев инсталира също такива неможачи, но с дипломи ПП, за които се залепи червеното СДС ДБ и заедно с Радев бастисаха държавата. Спряха пътните проекти, задлъжниха държавата и надуха инфлацията. На гледахме се и наслушахме на лъжи, фалшификации, заплахи, арести, корупция, самоуплавстно и похот от ПП,ДБ. Стига вече!
89
2
 
8
 
! Отговори
Западна София преди 3 седмици
Не оправил западна София, за да не го обвият? Вие тримата обслужвахте интересите на Плевнелиев и сложихте много разделителни линии в София. Управлявахте 14 години и създадохте условия за застрояване в нивите, а съсипахте стари квартали. Разделихте София на югоизточна и северозападна. Вижте колко пари сте инвестирали за тези години в едната и другата част на София. Споко сега Терзиев ще обслужва проектите на Прокопиев ще доразвие североизточните райони. Едни и същи празнодумци.
88
2
 
15
 
! Отговори
тиквар чекмеджаров преди 3 седмици
Соченето с пръст е признак за ниска култура.
87
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Строителя на пътищата в БГ :))) Освен че е генерал, даже е и инженер, абе всичко в едно е чиляка :)))
86
1
 
18
 
! Отговори
Слави Трифонов преди 3 седмици
Аз само да попитам нещо, може ли? Ще е възможно ли да изчегъртам всички чертежи на архитек-художник Бойко Борисов?
85
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Като го гледам на снимката, Борисов на тегло сланина вече минава Пеевски.
84
0
 
25
 
! Отговори
Айляк преди 3 седмици
Буцито много го вълнуват пътните проекти. Човек ще рече, че той с асфалт и чакъл обядва...
83
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Требва да слушаш много внимателно какво ти говори, и дали е ден или нощ... :)))