Борисов с нова кауза: Начерта скици на пътните проекти в София

Искаме да си донаправим София такава, каквато хората я харесват
21 авг 2024 10:13, Гергана Попова
158
Борисов с нова кауза: Начерта скици на пътните проекти в София
Снимка: БГНЕС

Ние сме направили цялата дъга на София и софиянци смятам, че са доволни. Има прекрасна възможност правителство, парламент, политици да свършат една добра работа и всички ще са доволни. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който обсъди столични пътни проекти с Николай Нанков и Йорданка Фандъкова.

"Когато се направи естакада, в рамките на година и половина, това ще е много добре. И искам това да стане кауза на софийската организация. Искаме да си донаправим София такава, каквато хората я харесват. Промяната я видяха. Изчакахме ги четири години Промяната, към днешна дата има само идейни проекти. Да се включи в бюджета, да се финансира от държавата и да започне да се прави", заяви Борисов. Той начерта на лист проекта на Фандъкова и Нанков.

По думите му, Южната дъга работи перфектно, след като са я направили.

"Искам това да е приоритет номер 1 за София, хората знаят, че само ние правим, ако искат Промяната, да гласуват, след още 4 години, ще видим какво е станало. Ние, от Запад, които идваме в София, щях да направя първо този възел, а после другите тангенти. Но мен беше страх да не кажат, че първо си правя за Банкя. Сега Терзиев да го направи", каза още лидерът на ГЕРБ.

Лидерът на ГЕРБ заяви още, че така е нарисувал „Балкански поток“ и Юнкер си е държал схемата до края на мандата си в кабинета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от Политика
Петър Славов: Горица Кожарева беше под много силен натиск
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Всичко направено от тиквуня се е разрушило и е за ремонт още преди да е пуснато.
61
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Пак ли ще затварят софия с години?! Нали юу видях ремонта ? Бутнаха зад блока детската площадка махнаха масата за тенис махнаха люлките за децата и сложиха беседка да се събират наркоманите и алкохолиците.А да и направиха паркинг. Защо винаги некъф ментален инвалид се напъва да строи некви грандомански проекти? 20 години строи милиарди километри път с две платна.Нарече го магистрала.И пак не го завърши.
60
3
 
9
 
! Отговори
Томас Хакер преди 3 седмици
Мощни кукловоди като Бойко Борисов и санкционираният магнат Делян Пеевски дискредитират демокрацията и се опитват напразно да си гарантират властта".
59
2
 
3
 
! Отговори
мои поклононници пак преди 3 седмици
ме преизберете Начертам скици на пътните проекти за изграждане на нови чекмеджета в София а после ще ви увелича данъците от 10 на 20% + осигуровки
58
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ГЕРБ е най-стабилната и компетентна партия в страната. Борисов е политик с опит. Именно той облече шлифера и им пресече пътя на мутрите, защото ги познава. За което бе удостоен с награди на службите, на всички развити демокрации. Главен секретар на МВР,два мандата кмет на София, три премиер. Западът го нарече "ефективен политик". Личен приятел е на шефа на най-голямата дясна партия в ЕС ЕНП , както и на Урсула фон дер Лайн, които лично дойдоха в България, да го подкрепят преди изборите.
57
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Буцка , всичките пари на този Свят не могат да те излекуват от пpocтoтuятa ти . Кого още мислиш , че можеш да лъготиш ?
56
4
 
19
 
! Отговори
ГЕРБ-ДПС затриват Бъ преди 3 седмици
Борисов в тандем с Делян Пеевски, са два тежки воденични камъни, които теглят България към дъното!
55
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ББ оправи държавата, та се зае и със София. Ремонт на ремонтите на ремонтите прави навсякъде. Затова всички българи цъфнахме и вързахме, дори и нероден Петко.
54
3
 
16
 
! Отговори
До 59 преди 3 седмици
Прав си.Но забрави да споменеш,че новата му фаворитка Рая Назарян беше председател на комисията антикорупция!?Да се смееш ли,да плачеш ли!?
53
2
 
19
 
! Отговори
хаха преди 3 седмици
Хайде пак старата песен, магистралки, отсечки и пресечки! Дайте му джипката и марш на магистралата!
52
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Вижда се че откакто София не е с кмет от ГЕРБ нещата не вървят в правилната посока
51
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Господи, защо ни наказа с тази проказа?
50
2
 
11
 
! Отговори
Руски поРок преди 3 седмици
Главния инженер и архитект на "Балканоруски пАток" художник Борисов чертае ли, чертае пътя на тръбичките докато пътят на паричките минавайки през Южната дъга свършват в едно околоспално чекмедже.
49
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тиквата се взе за каляска , като в оная приказка за Пепеляшка и иска да " вози " цял народ .
48
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Това е новият Леонардо да Винчи.И художник и архитект,и инженер и математик.Където го бутнеш-гении!Ха,ха,ха!
47
1
 
15
 
! Отговори
Смях в залата преди 3 седмици
Човек с нисък интелект и съмнително образование нищо не може да начертае, вие ни лъжете, че чак скици на пътни проекти направил! Той едно правилно изречение на литературен български език, който му е и роден, не може да съчини...хахаха
46
0
 
13
 
! Отговори
Финансист преди 3 седмици
Този не беше ли председател на комисия по външните работи ? В поредното им НС. Започвам да се обърквам дали София е вече част от България. Щом мутрата говори за пътища и карти. Сигурно не аз, а той отново е пиян. Като Медито им Доганов. Нерди София, нерде външни работи. Те са си го избрали за председател на комисията, а не аз. Аман от сбъркани политици. Може да си мисли и, че е кмет на София. Дори и, че построил пътищата и магистралите със собствени пари. Или с тези от облишгационния заем.
45
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Баце, всички пътни проекти ,които си започнал са до под кривата круша, а парите ги откраднахте ОПГ ГЕРБ. Нагли коп ел ета.
44
1
 
13
 
! Отговори
АЗ преди 3 седмици
Точно така - двамата - Свинчо и Тиквун са нещастието на България !!! Махнете се , бе !!!!
43
1
 
12
 
! Отговори
Мнение преди 3 седмици
Този нискочел и с не особено високи когнитивни и лексикални способности Боко Тиквата е срам и позор за политиката в България!