Юмрукът на Калин Стоянов бил неразбран, ще мисли за офертата на Пеевски

Многократно ми е искана оставката, но считам, че трябва да остана
Обновена: 21 авг 2024 11:20 | 21 авг 2024 11:20, Нели Христова
174
Юмрукът на Калин Стоянов бил неразбран, ще мисли за офертата на Пеевски
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Многократно ми е искана оставката през последната година. Тук е редно да кажа, че в момента съм част от служебен кабинет като служебен вътрешен министър. За момента считам, че е редно да остана на поста, тъй като виждаве, че има всячески опити за овладяване на системата на МВР.

Това заяви вътрешният министър Калин Стоянов пред медиите. Той коментира и вдигнатия си юмрук на протеста на полицаите, като категорично заяви: "Не съм имал предвид това, което хората си мислят".

"Като ръководител на силовото ведомство не бих тръгнал срещу нито една институция. Особено срещу президенството, което толкова много уважавам. Вдигнатият ми юмрук няма нищо общо с този на Радев преди години. Много пъти съм поздравявал полицаи с този жест", заяви министърът.

Той благодари на Пеевски за подкрепата му към МВР.

"Знам за поканата му за бъдещ проект, имам и други предложения. Не съм взел решение по този въпрос", допълни Стоянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от Политика
Петър Славов: Горица Кожарева беше под много силен натиск
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Явно много лесно се вдига юмрук в наши дни, всеки се изживява на месия, естествено на гърба на простолюдието :))
54
0
 
24
 
! Отговори
Jojo преди 3 седмици
Защо вчера,след като Борисов поиска оставката на Калин полицайте не излязоха на протест?До вчера с обаждания и SMS ги събираха,ама като видяха,че Калинчо си заминава а тях най-логичното е да ги подведат всички участвали в протестите от всички дирекции под дисциплинарна отговорст и да ги уволнят бързо,бързо се снишиха.
53
1
 
23
 
! Отговори
Един Българин преди 3 седмици
Калинчо, защо като Рашков командирова всички полицаи за изборите в други населени места се хванаха толкова много купувачи и продавачи на гласове? Ти защо не го направи? Нали уж се грижеше за честни избори? Ти си там само защото хапваш шпека на Пеевски, а през останалото време си никой и никога няма да бъдеш.
52
23
 
4
 
! Отговори
Свестните у нас- преди 3 седмици
Смятат за луди?! За първи път имаме МВР МИНИСТЪР НА МЯСТО- ЧОВЕК ОТ ТЯХ-ПОЛУЦАИТЕ,ТЕ ГО ИСКАТ, НООО Боко, Харвардските маст-ии и Рундьо...не го щат? Що ли...избори идат...ужким..
51
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Сигурно Радев е построил паток на Путин с наши пари, ама вие герберастите толкова ви е акъла :)))
50
0
 
27
 
! Отговори
Сандо преди 3 седмици
МВР не може и не трябва да бъде политизирана! Тоя да си ходи само заради този факт! И всички дето излезнаха на протест от полицията и службите, да си ходят и те! На нас политизирани ченгета не ни трябват !!!
49
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Имал и други предложение, ами браво. Хайде сега да освободим поста първо.
48
1
 
20
 
! Отговори
ШОПО преди 3 седмици
Клоун на макс, както и всички останали. В един ЦИРК играят и ролите си знаят.
47
1
 
25
 
! Отговори
Албатрос преди 3 седмици
МВР е важно, защото оставя търговците на гласове да работят за дадени партии, като ДПС-ГЕРБ! Рашков ги беше съсипал търговците на гласове!
46
0
 
25
 
! Отговори
????????????? преди 3 седмици
Калин е бил мениджър на Пеевски в Лафка. Ясно ни е защо е там, за да може да се фалшифицират изборите, за да има платени гласове и МРВ да бездейства и да пази Мафията.
45
2
 
18
 
! Отговори
Реалист преди 3 седмици
ДПС-ГЕРБ владеят МВР, затова печелят изборите! Никой от МВР не противодейства на купуването на гласове и корпоративтия принудителен вот! Изчезнаха 300 000 гласа за ПП-ДБ на предните избори. Моят глас не беше отчетен, не ми излезе разписка от машината и вота ми за ПП-ДБ не беше отчетен!!!! ГЕРБ-ДПС са измамници!!! Печелят изборите само с измама и фалшификации!!! Именно ГЕРБ-ДПС правят Ала-Бала с машините и ЦИК са техни хора, и социологическите агенции. ГЕРБ-ДПС подслушват ПП-ДБ нерегламенгирано!!!
44
0
 
17
 
! Отговори
Кривак преди 3 седмици
Най-важното нещо е в МВР да има човек, който да спре купуването на гласове. Защото купуването на грасове по последни данни са 300 000 гласа при 2 000 000 глосували са 15% от изборния резултат е купен!
43
7
 
7
 
! Отговори
ЦирКалин Е66анов: преди 3 седмици
"Искам и аз като Ристю Мравояда да пия мазно турско кафе в скута на Шиши Магнитски! С най-пухкава бял каймак! Ще оомисля за офертата за сандвич с про100 КирчУ и ПешУ на задната седалка на джипката..."
42
1
 
25
 
! Отговори
Този преди 3 седмици
приключи окончателно с всичко май?
41
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ама как прави сечено на Баце!
40
1
 
26
 
! Отговори
илийко преди 3 седмици
И това смешно, зависимо момче си замина от самонадеяност без да разбере, че е яко употребено!
39
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
не знам кой какво и как е разбрал, но се сещам как Калинката излъга от трибуната, че се работи по случая на Цанов и Алексей за машините..., а всъщност никой нищо не правеше...и за да няма неразбрали... през онова ми е и за Цанов и за машините и за Алексей, но министър седи и безочливо и хладнокръвно лъже от трибуната... и го канят за политическа кариера... това е страшното...
38
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тя не била Горица, а била Певица на щат в МВР!
37
2
 
28
 
! Отговори
Смешник преди 3 седмици
Отивай при Пеевски Там ще се чувстваш в собствени води
36
2
 
21
 
! Отговори
ХиХи преди 3 седмици
И тоя бацо го употреби, като видя на де отиват нещата, пък и стана ясно, че шиши пазарува от бацовите маали, няма да го бъде