Юмрукът на Калин Стоянов бил неразбран, ще мисли за офертата на Пеевски

Многократно ми е искана оставката, но считам, че трябва да остана
Обновена: 21 авг 2024 11:20 | 21 авг 2024 11:20, Нели Христова
174
Юмрукът на Калин Стоянов бил неразбран, ще мисли за офертата на Пеевски
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Многократно ми е искана оставката през последната година. Тук е редно да кажа, че в момента съм част от служебен кабинет като служебен вътрешен министър. За момента считам, че е редно да остана на поста, тъй като виждаве, че има всячески опити за овладяване на системата на МВР.

Това заяви вътрешният министър Калин Стоянов пред медиите. Той коментира и вдигнатия си юмрук на протеста на полицаите, като категорично заяви: "Не съм имал предвид това, което хората си мислят".

"Като ръководител на силовото ведомство не бих тръгнал срещу нито една институция. Особено срещу президенството, което толкова много уважавам. Вдигнатият ми юмрук няма нищо общо с този на Радев преди години. Много пъти съм поздравявал полицаи с този жест", заяви министърът.

Той благодари на Пеевски за подкрепата му към МВР.

"Знам за поканата му за бъдещ проект, имам и други предложения. Не съм взел решение по този въпрос", допълни Стоянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от Политика
Петър Славов: Горица Кожарева беше под много силен натиск
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Калинчо е пътник.Въпрос на седмица-две е ,ако Главчев не го смени днес-утре.Протестите на полицайте рязко приключиха.Стоянов пак ще го уреди Ш.иши някъде,ама тия дето скачаха в негова защита на незаконни протест са пътници към бюрото по труда.
74
0
 
7
 
! Отговори
Мда преди 3 седмици
Шиши да го прави свой замесник в -дпс , дерибеи и да освобождава поста , щом толкова му се е осладила властта
73
0
 
9
 
! Отговори
До 72 преди 3 седмици
Спомнете си как Главчев каза, че никой в тази държава не може да му казва какво да прави! Сега ще чакаме да видим какво ще измисли.
72
2
 
13
 
! Отговори
Ужас преди 3 седмици
Даже и баце посрами тоя стоянов , дори и той не го защити преди изборите с оглед подкрепата за герб от -дпс шиши и дерибеите
71
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А президента Радев Тиквено-прасешките медии щяха да го изядат с вдигната юмрук. Може би малко хора знаят, че летците вдигат юмрук, когато кацнат на пистата. Това е поздрав. Но при летците. Калинката на Тиквата и Сви нята обаче не е летец. И никога не е бил.
70
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Мисирките да питат тоя, как "без помощта" на Пеевски за 6 години от *** шеф на РПУ Приморско толкоз бързо стана шеф на ГДБОП и министър на МВР. Изключително нагъл и зависим човек.
69
1
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 3 седмици
Калинчо пита ли жена си дали може да участва в проект на Пеевски ?Нали я питаше дали му разрешава да стане министър.......?
68
1
 
13
 
! Отговори
А преди 3 седмици
Главчев,защо се ослушва още ,а не освобождава Стоянов?Шефа вчера му рече да търси начин да го маха.Явно не иска да е пак премиер.
67
0
 
16
 
! Отговори
Ясно е преди 3 седмици
Сега разбрах как -дпс , станаха втори на изборите , той шиши дьржал - мвр чрез стоянов
66
0
 
19
 
! Отговори
Бивш от МВР преди 3 седмици
Маските паднаха! Ясно е на всички Кой си има МВР с което иска пак да прави избори. Сега овладяното МВР реве, че искали да го овладеят. И не се поколебаха да използват състава, за да постигнат целите си. Сега - всички излезли да протестират, да бъдат разследвани за всичко, за цялата си дейност две години назад и като им е толкова мил министъра, да ходят с него да попълват партийни листи, ако има кой да ги вземе, защото са просто един пълнеж!
65
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
По същата логика,ако бъде сменен военният министър,неговите подчинени с танкове ли ще дойдат пред президентството,за да го защитят?Я се осъзнай малко,че ни писна от твоите глупости.
64
0
 
13
 
! Отговори
Сокола преди 3 седмици
Жальк слуга на -шиши , явно ще потъне с него
63
0
 
16
 
! Отговори
Toni Ivanov преди 3 седмици
До кога медиите ще ни занимават със сл..уг..ата на Пеевски,който не искал да подаде оставката си. Главчев трябва да подаде оставката на правителството пред Президента,а Президентът да определи новия служебен премиер, който в състава на новото си правителство ла..кея на Пеевски няма да фигурира и сагата ще свърши.
62
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Е щом имаш толкова предложения,няма какво да те мислим.Възползвай се,докато не са ги оттеглили.
61
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Боко го предаде набързо, нали гледа да спаси собствената си кожа, тъй че Калинчо да не се надява много на банкянската мутра :)))
60
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
,Жалък човек, слуга на едно шкембе.
59
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
въоръжени полицаи пред президентството, ще го щурмуват ли, гражданска война ли искаха, ПП-ДБ откога се опитват да спретнат нов майдан
58
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
благодари на пеевски, ама няма защо, без подписа на чакъров той не може да направи никаква изборна листа, времето тече и скоро ще бъде изключен от ДПС, от това той най-много се страхува, може борисов да го приюти в ГЕРБ
57
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тези двамата ненормалници, станаха за смях пред обикновените българи.С чисто цига.ско нахалство,тичат като кьорави при институциите,белки наякой им объне внимание.Миришат и двамата на потта на нереза,която напоследък вмириса коридорите на нс.Жалки прислужници сте на един льохман.Засрамете се,ако сте в състояние малко поне.
56
1
 
8
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 3 седмици
Калинката е пленена от Певецът на Магнитски . Или затова как САЩ и бившите поробители на българите се борят срещу най-големите българи от български произход, , които в добавка са най-големите демократи в света .