ПП: Днес преследваме 800 учители, утре може да са артисти...

Внася проект за промяна в "ЛГБТ закона"
Обновена: 22 авг 2024 21:49 | 22 авг 2024 20:38, Александър Попов
324
ПП: Днес преследваме 800 учители, утре може да са артисти...
Снимка: БГНЕС

Пропаганда в българското училище няма. Тя беше забранена със закон и досега. Всяко съдържание, което стига до учениците, всеки учебник, всяко помагало или учебна програма минава през одобрение на Министерство на образованието и науката. Това се казва в позиция на „Продължаваме промяната“.

Според ПП приетите поправки в закона за предучилищното и училищното образование се „борят“ с несъществуващ проблем и насаждат огромен нов.

„Убедени сме, че не е работа на държавата да влиза в домовете на хората и да контролира личния им живот и поведение. Не може и държавата да определя кое е традиционно, и кое не – повече от 50% от българите живеят в семейни съюзи без брак, и отглеждат спокойно децата си. Те ли ще са следващите в списъци за хора, които имат “нетрадиционно съжителство”?“, заявяват от ПП.

Днес преследваме 800 учители, утре може да са артисти заради ролите им, или журналисти заради това, че изразяват мнение, хора с небългарски имена или други религии, алармират от партията на Кирил Петков и Асен Василев.

„Единствените държави, в които моралът се прокарва чрез закон, са ислямските шериати с екстремистки Ислям“, подчертават от ПП.

Според тях няма смисъл да се правим, че не разбираме за какво става дума. „Законопроектът за наказания срещу учителите, този за чуждестранните агенти и списъците днес ясно показват посоката. Системни усилия за още едно остро разделение на българското общество заради измислени заплахи. Скривайки по този начин много по-големи и реални проблеми, по които би трябвало да работим заедно от всички партии. За децата и младежите - борбата с разпространението на наркотиците, агресията и тормоза в училище“, посочват от ПП.

Те заявяват, че още другата седмица ще внесат поправка в закона, за да „отменим “нетрадиционата” дефиниция, която реално започна този опасен процес към фашизма в България. С действия в парламента, не само с постове, ще противодействаме на черните списъци към българските учители“, се казва в позицията на ПП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


324
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кирчо и Кокорчо в борба за гласовете на жендърите. Хаххахаха. Избори идат все пак...
196
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Може и артисти да преследваме, ако нарушават закона какъв е проблема?
195
1
 
15
 
! Отговори
Алекс преди 3 седмици
Нема да се плашиш,Кире.Утре сте на политическото сметище.Друг ще решава проблемите.
194
1
 
10
 
! Отговори
Айде да обобщим преди 3 седмици
Списъка са го формирали те сами като са се подписали в него. Не го е готвил друг. Възраждане Варна са поставили по едно тикче срещу имената на подписалите от техния град. Това с "***" е прекалено. Но пък сравнение с изблиците на Дайнов към миньорите и гласувалите за Григорова е като детска шега. А тоя илетерат съвсем се оля с "Шиндлер". Парапетска му работа....
193
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кирчо, в Китай он лайн интернета е забранен в учебните дни, а събота и неделя има лимит 2 часа на ден за учащите. Затова четат книги, изучават традициите: хора, музикални инструменти, народни занаяти, спорт, включително самоотбрана и първа помощ. При на е било така до към 1956 г. После започва триенето на идентичността ни. Кирилчо, ти колко хора знаеш освен правото.
192
9
 
5
 
! Отговори
До 210 преди 3 седмици
Нещо се засегна ли? Казвам ти истината такава, каквато е. Това е начин да се преследват учители и да може да ги уволняват от работа по измислени обвинения за хомосексуална пропаганда. Какво означава пропаганда? Кое се счита за пропаганда и кое не? Кога учителят по литература каже, че Еди кой си автор е велик, а творбите му всеки трябва да ги прочете, а този автор е хомосексуалист, това за пропаганда ли се приема? Ето ти въпроси, които не се разясняват в този закон от 1 листче.
191
2
 
6
 
! Отговори
До 205 преди 3 седмици
Частните училища се одобряват от МОН. Не можеш да си отвориш частно училище без да спазваш програмите на МОН. До 2002 учителите бяха държавни служители и по документи. От 1991 до 2002 учителите бяха държавни служители. НС отмени закона и станаха общински служители. Но Вие издребнявате. Общински или държавен няма разлика. Само заради НАП е разликата. Приятна вечер!
190
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
УЧИЛИЩЕ И УЧИТЕЛИ ГЕИОВЕ, А ГОВОРИХТЕ ЗА ВЕРОУЧЕНИЕ КАКВО МИСЛИ ЦЪРКВАТА
189
6
 
4
 
! Отговори
До факт преди 3 седмици
Да, но сега си представи следната ситуация. Учат даден автор и ученикът казва, този писател е хомосексуалист и вие ни го пропагандирате и ни карате да му учим творчеството. Оплаква се на мама и мама веднага пуска жалба, че има хомосексуална пропаганда в училището.
188
1
 
12
 
! Отговори
Един Българин преди 3 седмици
Кириле, губиш избиратели, спри се , ще качиш пак Боко и Шиши на власт, а народът не ги иска! Копейкин не помага на българския народ, той пречи като провокира ЕС по време на проверката и съответно те ще тевнвт, а тпй ше каже "видвхте ли, давайте да излизаме от ЕС". Ако последните са умни ще си затраят, но те не са. А закон с наказания за такива престъпления трябва да има, защото това са деца и ако ги обработиш докато се осъзнават е проблем.
187
0
 
3
 
! Отговори
До 202 преди 3 седмици
Толкова е учител и толкова знаеш. Работодател е директорът на училището. Има държавни училища, има общински училища, има национални училища. Айде не ми приказвай глупости, щом не разбираш. Има и частни училища, ако не знаеш.
186
2
 
15
 
! Отговори
Факт преди 3 седмици
За половете не се ли учи по Биология! Другите учители какво отношение имат?
185
1
 
8
 
! Отговори
До 201 преди 3 седмици
Остави го, този е малоуумееен. Няма какво да спориш с него.
184
5
 
6
 
! Отговори
До 199 преди 3 седмици
Учителите не са държавни служители само защото си плащат сами осигуровките ли? Какви служители са учителите? На кой с документите боравят? Кой е техния работодател?Държавата.Щом служат на държавни разпоредби, наредби и спазват наредби, както и строга програма, ползват учебници утвърдени от МОН, какви служители са? Майка ми е учител с 38 г.стаж. Всичко в училището е обвързано с МОН. А МОН да не е част от ТКЗС? Какви служители са, обяснете, моля? Аз не искам да спира. Само споделям. Може да греша.
183
10
 
4
 
! Отговори
До 197 преди 3 седмици
Защото утре всеки родител може да се оплаче, че детенцето му е изучавала историческа личност или писател, който е хомосексуалист и така се прави хомосексуална пропаганда. Разбираш ли или да ти го обясня като на маллооууммен?
182
2
 
4
 
! Отговори
До 197 преди 3 седмици
По същата логика олимпийските ни състезатели и футболистите от националния са държавни служители и техен работодател е министерството на младежта и спорта.
181
2
 
5
 
! Отговори
До 197 преди 3 седмици
Учителите не са държавни служители. Не познаваш изобщо закона, ама пишеш. Откога учителите са държавни служители???
180
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кириле,ти се подиграваш с родителите и ще си платиш на 27.10. на изборите.
179
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Учителите са държавни служители. Те боравят с документи на МОН. Работодател на учителите са МОН и държавата. Щом не им харесва какви закони има в държавата, никой не им пречи да си намерят друга работа. Кой ги преследва? Хората искат да знаят на какви хора поверяват децата си. Искат да ги отпишат от училище с учители, които нарушават законите на България. Какви жълти звезди, какви преследвания? Те щом не проповядват забранени от законодателството на България практики, защо протестират?
178
8
 
2
 
! Отговори
До 152 преди 3 седмици
Евгени Минчев изобщо не е такъв. Той е обратен хомосексуалист. Прави партита само на Руското посолство.