ПП: Днес преследваме 800 учители, утре може да са артисти...

Внася проект за промяна в "ЛГБТ закона"
Обновена: 22 авг 2024 21:49 | 22 авг 2024 20:38, Александър Попов
324
ПП: Днес преследваме 800 учители, утре може да са артисти...
Снимка: БГНЕС

Пропаганда в българското училище няма. Тя беше забранена със закон и досега. Всяко съдържание, което стига до учениците, всеки учебник, всяко помагало или учебна програма минава през одобрение на Министерство на образованието и науката. Това се казва в позиция на „Продължаваме промяната“.

Според ПП приетите поправки в закона за предучилищното и училищното образование се „борят“ с несъществуващ проблем и насаждат огромен нов.

„Убедени сме, че не е работа на държавата да влиза в домовете на хората и да контролира личния им живот и поведение. Не може и държавата да определя кое е традиционно, и кое не – повече от 50% от българите живеят в семейни съюзи без брак, и отглеждат спокойно децата си. Те ли ще са следващите в списъци за хора, които имат “нетрадиционно съжителство”?“, заявяват от ПП.

Днес преследваме 800 учители, утре може да са артисти заради ролите им, или журналисти заради това, че изразяват мнение, хора с небългарски имена или други религии, алармират от партията на Кирил Петков и Асен Василев.

„Единствените държави, в които моралът се прокарва чрез закон, са ислямските шериати с екстремистки Ислям“, подчертават от ПП.

Според тях няма смисъл да се правим, че не разбираме за какво става дума. „Законопроектът за наказания срещу учителите, този за чуждестранните агенти и списъците днес ясно показват посоката. Системни усилия за още едно остро разделение на българското общество заради измислени заплахи. Скривайки по този начин много по-големи и реални проблеми, по които би трябвало да работим заедно от всички партии. За децата и младежите - борбата с разпространението на наркотиците, агресията и тормоза в училище“, посочват от ПП.

Те заявяват, че още другата седмица ще внесат поправка в закона, за да „отменим “нетрадиционата” дефиниция, която реално започна този опасен процес към фашизма в България. С действия в парламента, не само с постове, ще противодействаме на черните списъци към българските учители“, се казва в позицията на ПП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


324
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
1
 
2
 
! Отговори
Сенката Василев преди 3 седмици
Така ли се става гей или лизбийка разказват ти че има гейове и лизбийки и готово.Толкова ли е просто?
216
6
 
1
 
! Отговори
Киро Канадския преди 3 седмици
Абе знаете ли какво като няма разяснения само е това пол какви полове има за Трансовете гейовете и лизбийките и тн ГанYO ще каже вие сте виновни че станаха едикаква си защото не им обяснихте пък като им обясняват пак виновни гей пропаганда било.Много изостанала държава и психически включително.
215
1
 
12
 
! Отговори
Пепеерст преди 3 седмици
Ако някои още има съннения кои прокарва джендерастията сеещу хонорари .
214
4
 
0
 
! Отговори
До 235. преди 3 седмици
Дженджър идеологията се появява независимо и преди Стамбулската конвенция. Има я в САЩ, в Канада и Австралия. Стамбулската конвенция никъде не насажда в своите текстове агитация за смяна на пола. А социалните роли на биологичния пол са съществували още от праисторическо време. Дори и понятието за кавалер също включва социална роля на мъжкия пол.
213
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Сега колко са общо 800 или 400? Разликата не е малка. Това са двойно повече. Лъжливото овчарче Шиндлера с какво се е шпакловал от вчера, че чак си е гипсирал езика на панделка? Лъже, маже, лъже, маже..... Кажете му, че който лъже носът му става като на Пинокио Христо! Тези 400 учители няма да гласуват за него, колкото и метани да им прави. Но като са 400,да казва 800 е диагноза.
212
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ве добре ли се ве ур0ди? Броят избиратели на всички партии, гласували за тоя закон + негласувалите, които го подкрепят е стотици хиляди пъти по-голям от 800 пишман учители-грантаджии и 50 дрогирани трaвepса на жълтите павета. Явно за големите демократчета волята на народа не е от значение, когато спонсорите им скастрят хонорарчетата
211
0
 
12
 
! Отговори
До 234 преди 3 седмици
Джендър тръгва от Истанбулската конвенция с понятието за пол различен от биологичния Тогава преди ратификацията от МПр изпратиха питане до ЕК за разясняване на понятието "джендър" .С отговора излязе един дълъг списък от знайни и незнайни небиологични полове.Така ,че оттам тръгва ,завоалирано и прикрито под домашно насилие над жени.
210
7
 
3
 
! Отговори
До 230. преди 3 седмици
Лъжеш или не разбираш нищо. Дженджър пропагандата въобще не е залегнала в Стамбулската конвенция. Чел ли си въобще тази конвенция? Или повтаряш като кречетало пропагандната пушилка, с която подмениха представите за реалната същност на Стамбулската конвенция.
209
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кирца, Кирца... като произведеш звук с онези бузи и хвърляш киреч, Кирца :)
208
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Утре може и да са депутати. Тогава пак ще се крие зад на НСО кевлареното одеало. Бой яде с камъни и не му дойде акъла къде се намира.Тука не му е Канада.Денков яде шамари в подлеза и на него не му увря главата.Тръгнаха скофтия с учителите и децата и няма да излезе в тяхна полза работата. Кирил преследваше опозицията,даже арестува Боку, Севда и още един.За преследване и дума не става.Хората само искат да отпишат децата от училища със съмнителни учители.Предизборна агитация си прави сега.
207
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тези учители които са против забраната вероятно са финансирани защото пропагандата е платена .Всичко това ,тази принуда за извращения е с пари,сигурно и Киро е взел нещо значително за да говори глупости.
206
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кире,ти на кой свят си ?Джендър пропагандата е залегнала в Истанбулската конвенция която все още не е ратифицирана.Същата пропагандата трябва превантивно да се забрани,защото е вредна за деца и подрастващи.Както видя НПО-та скочиха защото са готови и подсигурени финансово,но при забрана нямат място в училищата .Тези книжки които ги показаха кой ги е написал или превел ?Защото е забранено ли?В случая живеещите на семейни начала нямат нищо общо.Сега с черния списък и да е прекалено е поправимо
205
1
 
7
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 седмици
До Анонимен..228..Двамата парашутисти затова ги спуснаха от запад,да деградират и без това разсипаното ни общество.
204
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Преди време се чуваше за учители, които бяха членове на секти и ги уволниха. Утре може отново да ни налазят секти и тях ли ще криете, бе Киро? Какво ги криете? Те са си написали имената. Някой, който нищо нередно не прави защо ще се крие? Списъка е с 400 учители. Кириле, отново лъжеш, но докато не излъжеш не можеш да заспиш. Или понеже си с дислексия и не можеш да четеш, видя 400 като 800 ??? Хахахахахахаха Някой да спре нета на Киро, че хептен без избиратели останаха! После Пеевски ще набедят.
203
1
 
9
 
! Отговори
до 211 преди 3 седмици
А учителите по физическо, а по математика, география? Всички знаем, че сега го извъртат щото се оправдават. Никой няма да изгони учители за материала, който преподават и който е заложен в програмите. Учителите не могат да преподават ей, така каквото им скимне. Времето не стига за стандартните часове и програма, та кой ще има време да седне да говори за творби извън заложените по програма? Измислят си сега оправдания понеже видяха, че хората не падат от Марс. Пробват ако им мине номера.
202
0
 
17
 
! Отговори
Тоя па преди 3 седмици
И що да са преследвани?Подписали ли са, подписали са..що родителите да не знаят какво подписват даскалята и какво поддържат?Че те чии деца учат бре мискини смотани...
201
1
 
11
 
! Отговори
Ристо преди 3 седмици
Утре ще са 800 пъпъри, ще ви затворим в Ловешката психиятрия!!! Там ще ви лекуват с лоботомия и електрошокове!!!
200
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Киро шиндлера пак е неадекватен. Кой ги преследва тия?Сами са си сложили имената че са на джендърска заплата.Сега ако родителите на застрашените деца решат да предприемат нещо,това си е тяхно право.
199
3
 
0
 
! Отговори
До 212 преди 3 седмици
Да бе, ти пък ще ме казваш как е в Китай. Да не си бил в Китай случайно? *** скапан. Сервира ви тук разни измишльотини и си мисли, че ще му се хванем на брътвежите. Пропагандна *** сплескана!
198
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Учителите са длъжни да спазват анти-ЛГБТ закона, децата не са им бащиния да ги манипулират и развращават!