Божанов: Политическият сигнал напоследък е "оставяйте ги" да си купуват гласове

ПП-ДБ ще предоставят данни на новия МВР министър къде има измами
27 авг 2024 10:00, Нели Христова
63
Божанов: Политическият сигнал напоследък е "оставяйте ги" да си купуват гласове
Снимка: БГНЕС

"Атанас Илков би бил проводник на изборните интереси на Делян Пеевски. Няма как да дадем доверие и подкрепа на новия служебен вътрешен министър". Това заяви депутатът от ПП-ДБ Божидар Божанов в ефира на БНТ.

Божанов допълни, че ПП-ДБ ще предоставят данни на новия министър къде се купуват гласове и ще се надява МВР да изненада ПП-ДБ и да предотврати купуването на гласове.

"Политическият сигнал напоследък е "оставяйте ги" да си купуват гласове", смята той.

Той подчерта, че купените гласове са сериозен бич на демокрацията: "Целият изборен процес ще страда, ако не се предотврати процесът по купуване на гласове".

"Има ръст на купуването на гласове с 35 000 гласа отгоре", подчерта още той.

И допълни, че няма претенции към другите промени в служебния кабинет на Димитър Главчев - в МВнР и Министерство на транспорта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от Политика
Станишев и три дами са в късата листа за наш еврокомисар
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Наблюдател "Алабала" с президента означава само едно единствено нещо: Много от привържениците на Радев гласуваха за ПП, защото си мислеха, че ще държат някаква проруска линия. На последващите избори тези се разкараха. И толкоз. Кое не ти е ясно сега?
18
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Членовете на ЦИК ще обясняват на оня свят на избирателите как са се гаврили с достойнството им заради Пеевски и Борисов
17
1
 
11
 
! Отговори
Майора преди 3 седмици
Божанов стига се оправдавахте! За вас всичко е нормално ако вътрешен министър е дамаджаната или Бях точен с парите..!А това че искахте овладяване на службите и цялата власт в страната с ваше МВР или такова под егидата на Радев е бошлаф работа! Да не говорим за ала бала с машините , кеша , пудела с пачките и прочие!
16
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Подправени кодове" на едни принтери може да има само в едни подправени мозъци. То и преди нямаше как да има, но нали политическите интриганти трябваше да усложнят нещата, за да стават по-лесно изборните шашми.
15
2
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 седмици
Ще има ли случай, тия да си отворят устата и от там да не излезе името на Пеевски? Засега само един си е признал за фалшификации на изборите... Кирил Петков за "аллабалата " с Призидента! Но това според тях, сигурно е "демократично"? Егати ментетата !
14
1
 
10
 
! Отговори
Зозо преди 3 седмици
Хахахааааааа, голям рев от ППДБ-тата :)))))))))))) Начи ако не е Дамаджаната МВР министър, да имат кодовете за машините и ала-бала с Рундю, то изборите са фалшиви, а?!? Ай сиктир!!!! ППДБ умре. На есен 4-5% и ЧАО.
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Потен дундю. Ходи ги спри хахахаха
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Пак празни приказки! Атанас Илков започна да се споменава след като се разбра, че ще е министър. Кой определя кой е проводник и кой не? Вие от ППДБ със синята кръв ли? Я стига или дайте доказателства като мъже или ходете по студията като цветарки и разправяйте врели некипели.
11
2
 
9
 
! Отговори
Празни приказки -ПП преди 3 седмици
Доверие на служебен кабинет не се иска и не се дава. Ако имат конкретна информация за купуване на гласове са ДЛЪЖНИ да я изпратят до прокуратурата. Ако си мислят че имат , но говорят -то разпространяват клевети, което в най-лекият случай са ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ , т.е. ПП. Празни , празни, но ерозират допълнително избирателната система в страната
10
6
 
3
 
! Отговори
До номер 3 преди 3 седмици
Я обясни как се "подправят кодове", на устройства, които не са свързани с интернет, като толкова много разбираш. Това с кодовете си беше PR акция с участието на ДАНС, за да се оправдае връщането на хартиените протоколи, че иначе току виж, излезли реални резултати от изборите в бг, вместо платените прогнози на врачки и социологически агенции.
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Щом от ПП-ДБ не купуват гласове, тогава защо им е толкова много кеш за изборите? И то безотчетен кеш?
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Споносорите им ги търсят с Интерпол. Прокуратурата мълчи. Организирана престъпна група си играе на избори с флашки, чужди гражданства и криптоизмами. И на всичко отгоре другите купували, само не и те.
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Добре де от ПП-ДБ защо не сезират прокуратурата? Да кажат ето в това село или град ето в тази изборна секция са купени еди колко си гласове от ето тази партия или кандидат. Тоя купен вот е нещо като дядо Коледа всички го знаят, но никой не го е виждал наживо.
6
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 3 седмици
Всички партии купуват гласове, а ПП освен гласове купи и кодовете на изборните машини. Е, на това се казва купуване на избори.
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Мисироциии , от 3 дена само тоя гей нещастникк цитирате, кой ви плаща?
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
За ППДБ даже няма хора с купен вот.Пък и къде е тоя купен вот, бе, 30 години ходя на избори един да ме купи не видях.Как не дойде да даде някой лев.Няма ги, измама, няма такива.Като социолозите, за 30 г един не ме интервюира след вота.А казват междинни резултати.Лъжци и измамници.Демокрация имало, а накрая пак Станишев на БКП комисар го гласят.Демокрация няма, има богаташи дето всъщност я мразят и й викат популизъм.
3
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Амчииии нещата отиват от предсрочни избори на предсрочни избори. Фигуранта да мисли за прелетна дата за избори. Неможач Бойко Мандатаджиев пак ше изпотроши пореден мандат и така ще отидем на нови избори през 2025.
2
4
 
1
 
! Отговори
Купуване продаване преди 3 седмици
Да направят обществена поръчка и да възложат провеждането на изборите на външна фирма. Очевидно ЦИК и тъпоглафчеф не могат да се справят. Ще излезе и много по-евтино.
1
3
 
5
 
! Отговори
Един Българин преди 3 седмици
Рашков ги командироваше и те не смееха да си затварят очите да не ги изпорти някой и да изгорят с 20 заплати....