Костадинов и хората му броили по $ 1600 да видят Путин и да се снимат пред Кремъл

Групата е нямала пълен достъп до форума на БРИКС
28 авг 2024 06:50, Петър Бойчев
478
Костадинов и хората му броили по $ 1600 да видят Путин и да се снимат пред Кремъл
Снимка Фейсбук

По 1620 долара, или около 2770 лева на човек, са платили “Възраждане”, за да пратят трима свои представители на форум на БРИКС в Москва.

Общинският съветник Деян Николов, който е в руската столица, се похвали във фейсбук с баджа си преди откриването на форума. Оттам стана ясно, че е с билет “Стандарт”. А справка в страницата на събитието сочи, че този билет струва 144 хил. рубли и не дава пълен достъп до събитието. С него може да се присъства на бизнес събитията в програмата, да се посети изложба, а носителите му получават скромен комплект материали - тетрадка и молив, пише "24 часа".

Форумът в Москва бе посветен на развитието на общините в страните от БРИКС. България обаче не е член на организацията, част от която са Китай и Русия, а пък “Възраждане” нямат нито един общински кмет. Преди дни обаче Костадин Костадинов се похвали, че “Възраждане” е единствената българска партия, поканена на събитието.

Посещението му в Москва ядоса Бойко Борисов, който заяви, че това вече изключва всички възможности за бъдеща работа на ГЕРБ и “Възраждане” - коалиция или съвместно носене на отговорност в някои сфери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


478
Още по темата: КремълПутинкостадинов
Още от Политика
Ще намалее ли влиянието на ДПС без Пеевски?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
380
0
 
0
 
! Отговори
Buba преди 2 седмици
Свалете тази фалшива новина! Жълт сайт станахте!
379
1
 
0
 
! Отговори
Джо преди 2 седмици
До 353: те са си купили групов билет.
378
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
415- Да, прави сте- има проекти, те се изпълняват и сега искам да подчертая какво е състоянието не на милионерите, милиардерите- в Китай по ФОРБС са над 700 милиардера, Индия над 500 милиардера, в Русия около 76милиардера, а работниците, пенсионерите, хората които с труда си правят така, че милионерите/милиардерите да пълнят сметките си а те да живеят в огромен ГУЛАГ- в Китай работният ден е 13 часа, мин пенсия29.50лв, средна 46лв- и това в най мощната световна икономика- това е гавра!
377
8
 
4
 
! Отговори
Ебах ти идиота преди 2 седмици
"бъдещето е в Азия и това се вижда отвсякъде през последните години, а БРИКС е едно от най-добрите неща...." си. мУтрофановнЪ, ти ли си?
376
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Според данни на Бразилското министерство на здравеопазаването за периода 2000/2007г са извършени над 250 операции за смяна на пола- а Бразилия е в БРИКС.
375
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Китай произвежда тонове синтетика която влиза в синтетичната дрога- залели са света и хиляди мъже и жени загиват от Китайската дрога!
374
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Смяната на пола в Бразилия е безплатна медицинска услуга- август 2007г федерален съд на Бразилия излезе с решение, че смяната на пола Е ГАРАНТИРАНО ОТ КОНСТИТУЦИЯТА! А БРАЗИЛИЯ Е В БРИКС!
373
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
405- БНТ- 1.7. 2024г- ШЕСТ ТОНА СИНТЕТИЧНО ВЕЩЕСТВО ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА НАРКОТИЦИ Е ЗАДЪРЖАНО В ИТАЛИЯ! НАЙ МНОГО ОПЕРАЦИИ ЗА СМЯНА НА ПОЛА СЕ ИЗВЪРШВАТ В ЮЖНА АФРИКА И БРАЗИЛИЯ- А ТЕ СА В БРИКС!
372
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Коста е визионер- може би си прав и сега питам ако Визионерът види, че майка му получава пенсия от 29.50лв/ като в Китай най мощната световна икономика член на БРИКС защото се е осигурявала на мин заплата- работила е като чистачка ще иска ли БГ да остане в БРИКС където работниците са без права- в Китай работният ден е 13 часа, а над 30 000 000 Китайци комунисти живеят в дупки и пещери- чакат светлото бъдеще! Ние оставаме в ЕС- копейкините в БРИКС...
371
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
В най мощната световна икономика- комунистически Китай- работният ден- 13 часа, мин пенсия- 29.50лв, средна пенсия- 43лв, най евтино в световен мащаб е работната ръка- нека Копейкини и Олигарси се ориентират и останат там, ние в ЕС! ИцоХазарта чии интереси защитава в ЕП- на обикновенните трудещи се или на олигарсите, които ни искат в Брикс и нископлатени роби?!
370
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Еврожeндъри, смъркайте през нослето Прашеца на Дебилона Чалгаpkaта и не си навирайте прашалясите носове в чуждите дела. Анaдънмy?
369
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Коцето вече пусна поканата от организаторите, нищо не са плащали. Пък и не виждам проблем, тяхна си работа. А тук ви управлява Ш0пapa пеевски, мазния Шиибaняк от Банкя и киро Лудия Пелтек. И к'во стана, цъфнахте и вързахте, нали? Аре, у лево! Нещасти и3мekяpи.
368
11
 
11
 
! Отговори
Коста е визионер преди 2 седмици
Костадинов гледа поне 20 г. напред. Интересува се от Китай и Русия, защото там е бъдещето. Евроатлантиците могат само да му дишат прахта. Ако има кой да изправи на крака България, това е само Възраждане.
367
10
 
3
 
! Отговори
рушняк и русофил преди 2 седмици
са легитимни военни цели за НАТО в България.
366
13
 
7
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 седмици
Ахахахахаха, били поканени, ама са си платили да идат :))) Този лъже точно като Максудски ром, какъвто всъщност е. Нормално за техния етнос. И каква работа имат политици от българска партия, тъй като ние сме член на НАТО и ЕС на форум на БРИКС? :)))
365
14
 
10
 
! Отговори
Каскетя преди 2 седмици
Що така ве, тавариш Копейкин в матушката ви плащате с мръсни империалистически долари? Що не платихте в рублеЙ ве или ги пазите защото са много ценни? Май късокракия бАгатир станал много алчен ве!
364
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Богаташи.
363
14
 
8
 
! Отговори
Даммм преди 2 седмици
За рашките ***,Татарстан,Узбекистан,Таджикистан са все колонии с обслужващ персонал нищо повече .Е и пресни куч.и като Костадинов и Сидеров
362
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
И що да не са платили Москва е скъп град ,в една насрана Македония нощувката е между 50 и 200 евра,колко кзахте 2500 лева =1250 евра тоест седмица нощувки _пътя а ще ядът кво?
361
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Путин дори не подозира за съществуването на тези, а в Русия вече едва ли някой го интересува, че има държава България, за съжаление вече не сме фактор в нищо.