Нинова с атака по Гуцанов, Зафиров и Вигенин: Безхаберници!

Те я обвиниха, че БСП не е получило субсидията си
28 авг 2024 10:25, Нели Христова
97
Нинова с атака по Гуцанов, Зафиров и Вигенин: Безхаберници!
Снимка: БГНЕС

Скъпи социалисти, лъжат ви. Некадърни самозванци начело на партията продължават да оправдават собственото си безсилие с мен. Токова обръщение отправя бившият председател на БСП Корнелия Нинова до членовете и привържениците на партията.

Ето какво пише тя:

Пред Националния съвет и в множество интервюта Гуцанов, Зафиров и Вигенин заявяват, че спирам получаването на субсидия, че така блокирам партията и заради мен тя не може да функционира нормално. Слушах ги веднъж, два пъти, три пъти. Мълчах, за да няма публични скандали, но те продължават и минаха всички граници. Никога не бих си позволила с каквото и да е действие или бездействие да навредя на БСП.

Ето защо на 15.08. запитах официално министъра на правосъдието оставена ли е БСП без субсидия и защо? Оказа се, че субсидията си стои, но никой не я е потърсил. Прочетете приложения по-долу официален писмен отговор и си дайте сметка какви безхаберници са временните, начело на партията.

Отговорът гласи: "БСП не е получила субсидия, защото новото ръководство не е подало заявление до 15.08 в министерството. От 15.06. до 15.08, два месеца след оставката ми, не са си мръднали пръста, а лъжат, че Корнелия е виновна и партията изнемогва без субсидия. Момчета, хабер си нямате как се управлява партия. Обърнахте я на бакалия. Жалко, че това става за сметка на БСП и хилядите честни и искрени идеалисти социалисти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от Политика
Кючюк: ДПС няма да има номинация за еврокомисар
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тази и Шиши са от една порода, до каквото и да се докачат и го затриват.
62
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Браво на Ездачката, свърши си работата и БСП е пред закриване. Изгони актива и си остави послушковците, а сега си трие дуп....ата с тези дето тя докара и издигна в партията.
61
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Корни, я се разберете като мъже с тези лузъри!
60
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Кака Корни успешно занули партията .
59
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Атака, няма да оправи батака!
58
2
 
4
 
! Отговори
Бесепарче преди 2 седмици
Тая мизийска шантавела, не спря да сее раздори. Туууу типично за врачани, ако не стане по тяхното
57
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Един път да съм съгласен с нея. Всички в бесепетуу са безхаберници. Такива са били и 50г префи бедепету. Цялата им идеология е бехаберна като вожда.
56
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Нинова, какво стана със списака на тези, които източиха язовирите с частните си ВЕЦове и оставиха 200000 души без вода при 40градуса темчпература? Нали щеше да ги покажеш?
55
1
 
16
 
! Отговори
корнела форевър преди 2 седмици
Преди около три години в свое предаване по ТВ Европа, Антон Тодоров каза, че Корнела ще се разправи с бсп както направи с Техноимпекс. Позна!
54
2
 
6
 
! Отговори
до 43 преди 2 седмици
То не е партия,а секта.Светините им досущ като на църквите-свети мощи,знамена,хоругви,свети места за събиране и поклонение.Служители със строга йерархия,и който не е съгласен с тезисите спуснати от горе,го разстрелват,тровят,сачма с отрова "рицин".Чавдарче,пионерче,комсомол и партиец.Секта.Коя друга нация взривява черква пълна с народ?
53
0
 
16
 
! Отговори
ЕЛЕГАНС преди 2 седмици
ЗНАЧИ ТАКАВА Е БИЛА КАДРОВАТА ПОЛИТИКА НА КОРДЕЛАТА - ДА ИЗДИГА НА РЪКОВОДНИ ПОЗИЦИИ В БСП НЕКАДЪРНИ БЕЗХАБЕРНИЦИ,ТА ДА БЛЕСТИ КАТО ЕКЗОТИЧНА ОРХИДЕЯ!!!...
52
1
 
3
 
! Отговори
Куку преди 2 седмици
закривайййййййй
51
3
 
1
 
! Отговори
ЦЯЛАТА истина преди 2 седмици
ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ НА РОМА БОГА МАРС с гръцкият герб БЕЛИЯТ ПОЛУМЕСЕЦ на Богинята НЮКТА под водачеството на Католическите ПАПИ избива и изтребва много мюсюлмани от 1099 година като по-късно го подаряват за тоалетна хартия на ТУРЦИЯ..............................ОЩЕ веднага след 29 май 1453 година Османският Турчин прави опити ДА СЕ ОТРЕЧЕ И ОТКАЖЕ ОТ ИСЛЯМА като наложи за единствена религия в ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ разработената от ЧИНГИС ХАН обединената ГЛОБАЛНО УНИАТСКА религия на мировянеца ЧИНГИС ХА
50
2
 
1
 
! Отговори
33 сътворение 2 Ичас преди 2 седмици
ГРЪЦКИЯТ Пророк МОХАМЕД създал религията ИСЛЯМ е признал божествеността на ГРЪЦКИЯТ МЕСИЯ Исус ХРИСТОС но агресивно атакува с войни от македонският град Мека и македонският град Медина
49
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
кака Корни е хаберница довела партията от второ място до 5-6 място, истински политик и загрижен за бъдещето на комунизма у нас. Жалко, че я махнаха, че очаквах да не влязах в парламента, но сега вече са сигурни
48
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Нинче, партийно зайченце на мама БКП. Я кажи нещо за любовниците на Сергей Станишеф - Вигенин и Азис!------Колко вoнливo е герберо-седесарското съзнание. Ако може да се каже, че това същество има съзнание, де.
47
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До другарката Нинова! Сергей Станишев, получава българско гражданство чак едва в края на 90-те години, когато е решено от БСП той да влезе в политиката. Чуждото гражданство го спасява от казарма, не е женен, няма деца, няма трудов стаж преди да стане премиер на България. Фиктивната му приятелка Елена Йончева отдавна не живее с него. Злите езици говорят, че сега общува с Кристиян Вигенин (ръководител на еврогупата на БСП), Азер Меликов и костинбродския шоумен Азис.
46
4
 
1
 
! Отговори
11.09.2001 преди 2 седмици
ОСМАН белият Арабин е ИСЛЯМСКИ ЦАР НА ЕГИПЕТ опитал се да унищожи абсолютно всички Пирамиди,Сфинксове и прочие като е живял над 500 години преди да се е родил първият османски турчин................................. МОХАМЕД АЛИ е арабин от БЯЛАТА РАСА ислямски Цар на Египет а чернокожият боксьор Мохамед Али е Християнско ЧЕНГЕ от ЦРУ внедрено умишлено сред мюсюлманите да им прави мърсотии като Християните Египетски КОПТИ
45
2
 
4
 
! Отговори
аноним преди 2 седмици
И тя не е цвете, но я погледнете "новите -стари" муцуни на обединениета. Страх ме хваща.
44
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Нинче, партийно зайченце на мама БКП. Я кажи нещо за любовниците на Сергей Станишеф - Вигенин и Азис!