Доган за Пеевски: Момчето прекали, няма връщане назад

Беше крайно време това да се случи, каза той за изключването на депутати
Обновена: 29 авг 2024 12:19 | 29 авг 2024 07:00, Нели Христова
307
Доган за Пеевски: Момчето прекали, няма връщане назад
Снимка: БГНЕС

"Беше крайно време това да се случи" - изключването на Делян Пеевски, както и Халил Летифов, Искра Михайлова-Копарова, Йордан Цонев, Хамид Хамид, Станислав Анастасов, Радослав Ревански, Ертен Анисова.

Още по темата

Това казва почетният председател на ДПС Ахмед Доган по време на заседанието на Централното оперативно бюро. Изказването му с видео бе разпространено от "ДПС Доган Пресцентър". "Убеден съм, че освободените вече, изключените, не са чели член Шести. Член Шести е негативната страна на нашата история, негативният ни опит. Той е изстрадан опит, за това си има заложена философия, дори в някои отношения много толерантна - има временно изключване, евентуално да се даде възможност да се коригира, но има и по-строга част, която е безкомпромисна", казва Доган и пояснява: Ние се придържаме към по-строгата част, защото вече твърде много се прекали от момчето, там няма връщане назад, но и за нас няма връщане."

Според него "това решение се очаквало от цяла България". "Дори вече чувам такива приказки - въпросът не е да спасите ДПС, а въпросът е да спасите България, това се говори реално", казва още почетният председател на ДПС и подчертава: Само Централният съвет е гилотината в такива случаи, така да се каже."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още от Политика
Ананиев: Трябва да вървим към Велико народно събрание
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Агент Сава/ мракобесната ДС, живее в палат за милиони и кара луксозни коли, закупени с мръсни пари?! И това ми било лидер на партия, бореща се за права и свободи? Не може да има такава партия в,евроатлантическа страна, каквато е България. Ние всички в ЕС сме за права и свободи.
155
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Вади мъдрия МЪДРЕЦ ПАРАТА и казва ето тук на ВЪРХА постави тая МУХА ЗАЛЪГАЛКА... Нежно, пристойно на ДАМА тя се усмихва. А два пръста поставя мухата ЦЕЦЕ на Върха на долната глава на ОбрезанияМохамед и МУХАТА почва да ЧУРУЛИКА, ПЕЕ, ПОДСКАЧА и да се ВЪРТИ. Танца на РАДОСТТА преди да бъде НАЕТА по БАНСКИ ТЯ, тоест съкратено НАE+БAНА тя. Вбива УСТНИ СОЧНИ и ОООО НЕБЕСА АЛЛАХ СОЧЕН АЛКАЛЕН БЯЛ и ПОТОК ОТ БЯЛА БЛАТИСТА ПЯНА СЕ ПОЯВЯВА НА ВЪРХА НА ГЛИГАНА.
154
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Та за какво стаа дума? В миналото Мухата ЦЕЦЕ в Африка се е използувала, а се използува и сега но тайно само на тайни СЪРАНИЯ в БАНЯсНАЛЪМИ.. Депутата се разсъблича. Оставя си куфарчето с ПАРИ, дрехите, писалката, обува НАЛЪМИТЕ и се пльоска в плиткото басеинче така, че малкотоПишле назовано по мъшкомъ К*Р да Щтръкне, ама не мое - то еОБРЕЗАНО.. ПЛАЧЕЩО .. Та едва една РУС+АЛКА така наречена ПУТAЛКA отваря една кутия и вика: ПЛАЩАЙ ТИ ЗА ТАЯ ЗАЛЪГАЛКА!
153
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Та за какво стаа дума? В миналото Мухата ЦЕЦЕ в Африка се е използувала, а се използува и сега но тайно само на тайни СЪРАНИЯ в БАНЯсНАЛЪМИ.. Депутата се разсъблича. Оставя си куфарчето с ПАРИ, дрехите, писалката, обува НАЛЪМИТЕ и се пльоска в плиткото басеинче така, че малкотоПишле назовано по мъшкомъ К*Р да Щтръкне, ама не мое - то еОБРЕЗАНО.. ПЛАЧЕЩО .. Та едва една РУС+АЛКА така наречена ***+АЛКА отваря една кутия и вика: ПЛАЩАЙ ТИ ЗА ТАЯ ЗАЛЪГАЛКА!
152
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Днес децата на крадците на кашкавал от Позитано 20 са по-недъгави от вчера. Това е добре. Раята е беднаИпроста. Това също е добре. Нацията е спасена. Който и да се опита да завладее България ще се удави вЛайна!
151
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Кой създаде това момче ? Доган също участва в унищожаването на България не е спасител а е участник заедно с другите крадливи мафиоти
150
0
 
9
 
! Отговори
Гастербайтера преди 2 седмици
Илханчо колко строго гледа като даскалица на родителска среща.
149
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Та той едно време Европейският също се появи на картата на Европа за първи път между РОДОПИТЕ у село ВИЗАНТИЯ. Там беше ЕВРОПА - там за първи път се появи това ИМЕ. (((ЕВРОПА))) на името на нашия ОРФЕЙ - ЙЕФРО - ЕВРО - ЕВРОпа! Нали знаете ОГЛУПЕЛИ и затъпели от ЧАЛГА, цигарен дем, мътна ракия, тъмна зелева чорба, че на ОРФЕЙ брат му се казваше МУЗЕЙ и от там са събирани всички ТОРове(исТОРия) в МУЗЕЙ по Плоската ЗЕМЯ.
148
1
 
8
 
! Отговори
Реалността преди 2 седмици
Движение за права и Свободи, а иначе еднолична олигархична партия тотално подчинена на един агент Сава. Доганова Партия Сам съм си движение- ДПС.
147
0
 
2
 
! Отговори
История даге преди 2 седмици
До АнонименНо това което сами сме си го правили при покръстването никой не ни го е правил (може би само византиеца останал в историята като Василий ***). При насилственото покръстване от страна на Борис са избити до 9 то коляно над 52 стари български рода. Другите непокорни са прогонени в периферията и до днес помнят погрома ; капанците в разградско и гагаузите , които са дали вярата си , но са отказали да се мешат със славянските имигранти и до днес не дават моми вън от общността.
146
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
"Славянизацията" в источна, северна, южна и централна Европа и "Ислямизацията" по Мала Азия и Балканите е ставала с Забиване на Кол, Тояга, с Морков по Концлагери иКурец... В българия са ползвани и четирите начина по времето на Османизма и Комунизма... защот по друг начин не могат да се преборят 70% "автохтонни" живущи по нашите земи. Ние Българите колко сме го яли до като започнем да говорим не на Български, а на "турски" при "Османизма" и на "славянски" при Социализма!
145
1
 
4
 
! Отговори
Колелото на времето. преди 2 седмици
Само айран и вода на масата... няма вече маркови ускита, мина 70 години треба се пази , а и пред електората по-скромно идат избори. Путин също не пие времената се менят, едно време вички се наливаха сега са хелти интелектуалци, йога,езда, медитация...
144
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
2014 година: Погледнете кой седи в парламента днес - ченгето Боку Тиквата, ченгето Доган, русофилската мастийка Сидер Ага и украинското комунистче Станишев, наследника на крадеца дъртия Станишев окрал от България десетки милиарди. Това с изпълнителите и стратезите на гаврата с българските турци и прогонените милиони млади българи. Отново ли гласувате за тях, а може би за кака ви Куна Пръмова и другото ченге от ДС, Дал Ефенди.
143
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
И ся кво ше прай българския политически живот без този най-голям евроатлантик...
142
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Честита Коледа на дп.
141
4
 
15
 
! Отговори
Кръчматъ преди 2 седмици
Присъдата на Шишо е издадена..., шъ го правят на "наденица" с украински "кулинари".
140
3
 
9
 
! Отговори
Пеевски преди 2 седмици
Как пък му разбрахте на агент Сава какво е казал ? За кое момче е говорил и къед няма да връщат. Сигурно тези неща ги разбират само дървените философи като Медито им. Чак пък България щели да спасяват. Ама, нали го убиха, бе. Дори с газов пистолет играчка.
139
3
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 седмици
дет вика Джоуи :-"Днес си звезда от тв сериал,а утре си ядеш кетчупа направо от бутилката"..."СЕ ЛА ВИ" !.."Панта реи"...Вчера разпределяш порциите,днеска ровиш кофите за некоя захвърлена порция..Отнася се за всички,с изключение на Толупина...Той е на пряко лично подчинение на САТАНАТА...Той го пази..
138
3
 
12
 
! Отговори
На снимката са преди 2 седмици
съвремените крадци ипоробители на майка България!Липсва един ***,който отстреляха накрая успешно като малко възмездие за золумите причинени от полуграмотния башибозук.Лицето Доган е пряк виновник за обезлесяването на Родината,за източване на огромни средства чрез министерство на Земеделието и Агенция при бедствия и аварии.Боко е пионерче в сравнение,за това сега гледат толкова уплашено,защото Прасун им издърпва килимчето с шекера!!!Много откраднаха,мнооого
137
3
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 2 седмици
Доган е изгонен от ТЕЦ Варна, и борда на директорите. До края на месеца ще го изгонат от Росенец и Догансарай. Доган е почетен безработен.