Доган за Пеевски: Момчето прекали, няма връщане назад

Беше крайно време това да се случи, каза той за изключването на депутати
Обновена: 29 авг 2024 12:19 | 29 авг 2024 07:00, Нели Христова
307
Доган за Пеевски: Момчето прекали, няма връщане назад
Снимка: БГНЕС

"Беше крайно време това да се случи" - изключването на Делян Пеевски, както и Халил Летифов, Искра Михайлова-Копарова, Йордан Цонев, Хамид Хамид, Станислав Анастасов, Радослав Ревански, Ертен Анисова.

Още по темата

Това казва почетният председател на ДПС Ахмед Доган по време на заседанието на Централното оперативно бюро. Изказването му с видео бе разпространено от "ДПС Доган Пресцентър". "Убеден съм, че освободените вече, изключените, не са чели член Шести. Член Шести е негативната страна на нашата история, негативният ни опит. Той е изстрадан опит, за това си има заложена философия, дори в някои отношения много толерантна - има временно изключване, евентуално да се даде възможност да се коригира, но има и по-строга част, която е безкомпромисна", казва Доган и пояснява: Ние се придържаме към по-строгата част, защото вече твърде много се прекали от момчето, там няма връщане назад, но и за нас няма връщане."

Според него "това решение се очаквало от цяла България". "Дори вече чувам такива приказки - въпросът не е да спасите ДПС, а въпросът е да спасите България, това се говори реално", казва още почетният председател на ДПС и подчертава: Само Централният съвет е гилотината в такива случаи, така да се каже."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още от Политика
Ананиев: Трябва да вървим към Велико народно събрание
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ДПС е на етническа основа, основният електорат са отрудените български турци. Какво общо може да имат те с Искра Михайлова и Данчо Ментата, това не мога да го разбера...
175
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Обяснявам за ролята на Доган: По време на възродителния процес, в Рибново и Сърница са се събрали... Някой казват 5000 човека, други казват 20 000 човека. Готови за да започнат гражданска война. Тогава ДС се ... в гащите от страх и искат да пратят някой, да каже, че им връщат имената, но няма кой. Страх. Тогава, единственият кадър на ДС, който се навива на това е Доган. Той отива и им казва, че ще им върнат имената. Така Доган помага на България и ни отървава от гражданска война.
174
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Къде е държавата или Страната на славяните . Кажи ако знаеш. За кюрдите се казва в тия територии .в тия страни. За славяните се говори съвсем формално и много общо. В Полша и Чехия тази дума не се споменава
173
2
 
9
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 2 седмици
Пеевски има нужда от партия, за да се случват болните му амбиции. Ако не ДПС, коя е другата партия върху която има влияние? Само ГЕРБЕРАСТИТЕ отказват да си го признаят.
172
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До176 е как го изтълкува славянин е от Словения . Има си държава Словения със столица Любляна . Е мощен расърдиш сърбите . Те сами врагове на словенците
171
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Доган избра Пеевски като го нарече феноменален лидер . Тогава не изглеждаше така болнав . Сега измъчен и за кратко в клипа се вижда , че е болнав.
170
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
За незнаещите . В Сърница се изсипаха мръсни пари от една мохамеданска държава . И активиста им създаде близко учение за Корана . Но ислямист от руските територии. ДАНС го бутна в затвора жената до него се оттегли и след година всичко стана тихо
169
0
 
5
 
! Отговори
до 168 преди 2 седмици
Собственици на цялата медийна група около туй сайтче, са варненската групировка с три буквички, на които тук и името им не можеш да напишеш, щото има автоматична модерация.
168
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Думата славянин се отнася за човек без родина , без собственост и без фамилия . Това е тълкуването на европейците . Такива хора са живели на територията на Източна Европа и Азия . Най са разпространени в Руската империя като крепостни селяни . Не желаещи да бъдат освободени от губернаторите.
167
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До171 . Думата славяни преведено значи роб. И нея споменавай за този период . Тази дума е след крепостничеството което отпада в Руската Империя . Славянина е нихилист той не желае свободата и да се грижи за себе си . Търси винаги да е с господар и да го храни .
166
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До164. Защо лъжеш. Нищо подобно . Ако в Сърница се бяха разбунтували за кораба и учението . Нямаше да излезе нищо . Първо щеше да се отнеме правото на гласоподавателите , които бяха купени и Доган щеше да Агуби . С паленето се изкара , че запазва спокойствието в региона.
165
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До АнонименПри покръстването на българите от Византия Борис приема да засели 600 хиляди славяни от Византия в земите си.
164
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Статията на свободния журналист Юрген Род . Преди тридесет години написа . - В България има трима демона . Ахмед Доган , Румен Петков и Румен Овчаров . Те дърпат страната назад
163
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Този с тениската до Доган най страшно гледа, защо ли?
162
2
 
7
 
! Отговори
АБУ ЕЛ МОД преди 2 седмици
ДПС трябва да се забрани като партия с почетния си председател изпечен мошенник доган получил милиони от Турция.
161
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Преди 30 години Доган ни отърва от гражданска война/събитията в Сърница/. Сега ни отърва от диктатура. Де да можеше повече български политици да са като него...
160
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Пеевски е уволнен за некадърност и нарушаване на устава на партията/на който сега лицемерно опитва да се позовава/. Може да обжалва, но си остава уволнен и това няма да се промени.
159
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Така и си представях Доган . След като близо месец не се показва . Рекох си или е болен и вече бе е в състояние да управлява или не е в състояние да говори. Сега е ясно и двете . А клакьорите до него също са объркани . Тия в периферията за кратко ги показаха.
158
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До150 . Какви славяни споменаваш при Борис Първи . В Българските земи са се ширели до Будапеща до Карпатите и така нататък. За славяни е измислица да споменаваш през този период
157
3
 
7
 
! Отговори
Доган не е добре! преди 2 седмици
Въпреки майсторски подбраните кадри си личи, че Доган не е добре: леко заваля думите, губи си мисълта и си помага с предварително написани с едър шрифт фрази! Явно е жестоко манипулиран и използван от дерибеите! Колкото и да се опитвате да принизявате направеното от Пеевски, явно неговото "ново начало" е стъпка в правилната посока! А Доган сам си призна, преди да излези от активната политика, че той определя обръча от фирми и порциите за членовете на ДПС!