Симпатизанти на ДПС тръгнаха от "Бояна" на поход за демокрация

Автобуси и специализирани полицейски сили има и в Росенец
31 авг 2024 12:00, Анисия Иванова
385
Симпатизанти на ДПС тръгнаха от "Бояна" на поход за демокрация
Снимка: БГНЕС

ДПС тръгва на поход за демокрация, обявиха привърженици на почетния председател на Движението, които изкараха нощта на палатки пред т.нар. сараи в столичния квартал "Бояна".

Групата, която от рано сутринта се беше събрала пред имота в Бояна, тръгна по ул."Стар Беловодски път". Нямаме идея докъде този поход би трябвало да стигне, но периодично се чуват викове "Демокрация без Пеевски", а също така и викове: "ДПС - Доган".

"Това, което го правите, е ограничаване на права и свободи. Ние ще си потърсим правата по законов ред. Щом обаче държавата е превзета, трябва да си потърсим правата на място извън институциите в страната. Явно те не функционират. Те обслужват интереси. Те са частни. Затова тръгваме на поход за демокрация", обясни Илхан Кючук за началото на похода.

Нормите на правовата държава са пред сериозен риск - каза пък по-рано председателят на ДПС Джевдет Чакъров.

"Едва ли е допустимо, след като тук, в имота, в който е живял и живее д-р Ахмед Доган има договор за наемни отношения, се влиза със самоуправство и не знаем кои са тези хора точно вътре, където има много документация за партията. Много голяма част от архива е там", припомни Джевдет Чакъров.

"Хората са дошли тук по мирен начин да протестират", увери той.

Протестът на ДПС - Доган продължава.

Десетки привърженици на Ахмед Доган от Бургаска област се събират пред лятното имение, обитавано от него, в парк „Росенец“. Част от симпатизантите пристигнаха на място с автобус.

"Тук сме, за да защитим нашия лидер", казаха те пред БНР.

Засилено полицейско присъствие има в района, като на място пристигнаха и коли на жандармерията. Извън имението се намират  хората, които се събират тук , за да изразят подкрепата си към Ахмед Доган. Повечето отказват да коментират причините за присъствието си в Росенец.

Засега обстановката е спокойна. Привърженици на почетния председател продължават да идват и в момента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


385
Още по темата: ДПСпоходсараите
Още от Политика
Цонева: До 3 септември ДБ решава ще остане ли част от ПП-ДБ
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
334
0
 
1
 
! Отговори
Ко демокрация? преди 1 седмица
Такова животно нема поход за робство мерсиии
333
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
на Ахмед в Сараите в блиндираните стаии има само "пари и турски злато" ! Разбрахте ли сега за какво става вьпрос ? Привьржениците заради тези пари са там Алтьн вар пара вар само пари и турски злато има в сараите пари и турски злато
332
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Там има милиарди евро в тайните стаи в сараите!!!милиарди евро в банкноти + 1 тон злато има някакъв турчин - агент на ДС и руски агент.А ореваха орталъка за едно кюлче в шкафчето на Пожарникаря !
331
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Агентът на ДС Сава-Ахмет Доган, дестабилизира държавата, по заповед на Москва, като в последния момент, не подкрепи кабинетът "Желязков", в което я хвърлиха Радев и ПП,ДБ. . Ето, как ДС, действа все още.
330
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Царя на ДПС - Султан Доган се оказа просто един бездомен авантаджия настанил се в чужди сараи.
329
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ДПС вместо да се интегрира се капсулира.
328
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Мазната предателска родоотстъпническа физиомутрра вчера пак я чухме да плямпа.
327
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Доган си купи наскоро ресторант в Пловдив, в историческа сграда. Нека иде там. Ако и тази сделка не е орташка.
326
0
 
7
 
! Отговори
пак парите преди 1 седмица
Бранят парите на шайка милионери от ДПС. Не ги интересува ни Доган ни нищо
325
0
 
3
 
! Отговори
ВНИМАВАЙТЕ С ПОХОДА. преди 1 седмица
...ТИЯ ОТ ДПС , ДА НЕ ВЛЯЗАТ В НЕЧИЯ КЪЩА И "НАЙ-ДЕМОКРАТИЧНО"-- ДА Я ОБЯВАТ ЗА СВОЙ САРАЙ НА ДОГАН-ЕФЕНДИ, ЩОТО ИМАЛ НУЖДА ОТ НОВ ДОМ...ХА,ХА,ХАААА...ЗАКЛЮЧВАЙТЕ СИ ВРАТИТЕ!!!!!!
324
0
 
7
 
! Отговори
Х преди 1 седмица
Почетен Председател....Мазен селски резак на който преди му е вързало и сега се помисли за много голям .... Оправиха го мизерното докторче
323
0
 
8
 
! Отговори
Илхане, джевджет, преди 1 седмица
Нали знаете, че сте временно в ДПС? Ще му свършите на Меди работата и ще ви духне под опашките. За справка, историята на партията ви.
322
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В САЩ ако блъскаш и биеш полицай отиваш в затвора до животно. Но тука някакви евро депутатски брюкселски чалъми и *** и слободии.
321
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В " Бояна" днес ги издокараха с охрана от жени полицаи ,затова дерибейчетата не посмяха да блъскат полицаи ,както вчера вандалства ромския контингент в нарушение на обществения ред.Че и наш Бареков се изтипосал там ни в клин ,ни в ръкав.Затова измислиха някакъв си " поход " да разсейват простолюдието..Е няма вече сараи ,няма спонсори ,юбиляра стана на 70 г.полага му се пенсия ,а неговия кръг да спре да мачка техните хора.Не са им слуги.
320
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Искат да управляват но не искат да работят а също и демонстрации на съмнителни наклонности писна ми.
319
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Поход за демокрадция.
318
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И какъв е повода,къде търсят демокрацията?В летния и зимния дворец на Алтън Ахмед с метреси и каси марково уиски.Той по сутрешно време е в покоите си до към след обяд ,а после закусва с уиски и ако се появи някоя мома да го забавлява си запълва деня..Демокрацията е законност и ред,нали ?Той е поканен,подканен да освободи имотите какво точно не разбирате?Че трябва да си ходи или чрез натиск да го оставят и някой да му плаща охраната ,да .г гиотви ,чисти
317
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Днес бг много пречиш бе. Сакън да не засегним някого.
316
2
 
3
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 1 седмица
А Врачанският Ром Шиши - Защо Има Санкции Магнитски от САЩ? И Защо Руснаците го Спукаха от Боойй в Дубай- и го Шиха Чак В Швейцария?......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА
315
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Вие по добре съберете 30 млн главница за вашия крадец че както се говори може да са в личната му сметка,а това са държавни пари.Нищо не е върнал.Единия търка наровете ,а другия го пазят щото бил "велик".Толкова велик,че 20 г живее на чужд гръб и разпределя порциите.Може ли да тиражиране тази тиня и това дъно на разложение ,на поход тръгнали,намерили наивници ,заради корпоративните интереси на Чакъровци и аталацийци,само ви използват Те ли са демократи ,я не се излагайте с брюкселски клишета.