Нападателят на Тръмп бил изключен от училищния отбор по стрелба за слаби резултати

Бил с толкова лош мерник, че представлявал опасност
Обновена: 15 юли 2024 15:59 | 15 юли 2024 14:49, Петър Бойчев
146
Нападателят на Тръмп бил изключен от училищния отбор по стрелба за слаби резултати
Снимка БГНЕС

Томас Крукс - 20-годишният нападател, който откри огън по Доналд Тръмп на митинга в Пенсилвания и бе застрелян на мястото на инцидента, преди години е бил изключен от училищния отбор по стрелба.

Негов съученик е съобщил пред ABC News, че Крукс е бил помолен да не се връща в отбора след предсезонна сесия. "Той не просто не влезе в отбора, а го помолиха да не се връща, защото беше толкова лош стрелец. Това се смяташе направо за опасно", казва Джеймсън Майерс.

Друг член на отбора в Бетел Парк си спомня как Томас Крукс "стрелял ужасно" и "не бил подходящ за отбора по стрелба", предава BBC.

От училището заявиха, че няма данни Крукс да се е пробвал за отбора - той "никога не е фигурирал в списъка", гласи информацията им. Въпреки това Томас Крукс е членувал в местен клуб по стрелба - Клуба на спортистите в Клеъртън - в продължение на поне една година.

Джеймсън Майерс си спомня Крукс като на пръв поглед "нормално момче", което "не е било особено популярно, но никога не са му се подигравали или нещо подобно".

"Беше мило момче, което никога не говореше лошо за никого и никога не съм си мислил, че е способен на нещо, което го видях да прави през последните няколко дни", цитират американските медии бившият съученик на Крукс.

В колата и дома на Томас Матю Крукс бяха открити експлозиви. Според NBC той е регистриран републиканец, който щял да гласува за първи път.

Въпреки че няколко човека видели как мъжът се качва на покрив на само стотина метра от трибуната на Тръмп, и сигнализирали за това на органите на реда, от Сикрет сървис не успяха да предотвратят стрелбата. Сега службата е изправена пред огромен натиск, включително в Конгреса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
копейките както винаги изказван най "експертно" мнение.
87
2
 
4
 
! Отговори
Омикрон преди 1 месец
Той затова и не улучи
86
1
 
7
 
! Отговори
1 преди 1 месец
Еми опитаха се, ама не можаха. Сега остава ли Бай Джо срещу него или ще го сменят.
85
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако няма вятър даже любители могат да съберат попаденията в кръгче 25мм.
84
1
 
1
 
! Отговори
6 волтоФ преди 1 месец
Да, за теб 88 се отнася!!!
83
3
 
8
 
! Отговори
хе хе хе преди 1 месец
До всички, които пишат за постановка на Тръмп, имам едно предложение. Изберете си представител и намерете ми снайперова карабина. Представителят на постановчиците ще стои мирен на едно място, а аз ще го целя по ухото от 120 метра. Пет изстрела. После ще му дам 20 000 долара. Спокойно, доста добър стрелец съм с дългоцевно нарезно оръжие:)))
82
4
 
2
 
! Отговори
Заговор преди 1 месец
CNN съобщи че по Тръмп е стрелятно с три различни оръжия.
81
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Важно е да отбележим, че стрелецът беше забелязан преди да стреля от почти всички на присъстващи на поляната, но не и от снайперистите пазаещи Тръмп.
80
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Жаклин уби кенеди, след като му скочи на коленете.
79
2
 
9
 
! Отговори
Пази, Боже! преди 1 месец
Тоя Крукс е бил явно мюре/ удобна мишена, а реалните, истинските стрелци, килъри са били Сикрет Сървис, подобно на стрелбата по Кенеди. Нищо ново под слънцето. Тежко и горко на САЩ!
78
1
 
4
 
! Отговори
Канализатор преди 1 месец
Според мен стрелецът е бил добре и дълго подготвян. Ше се окаже че трениран . Ако не беше открит никой нямаше да разбере . Ибаче сега той бил слаб аматьор и какъв ли още не. Да се заметат следите кои са го тренирали за в случай вариант Б. Затова и с такава пушка .223
77
5
 
5
 
! Отговори
82 простак долен преди 1 месец
Само жалки мъртви души като теб могат да коментират САЩ без да са живели и постигнали нещо там.
76
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За САЩ нещата вървят на зле може и до гражданска война да стигнат. Ако стане нещо никой няма да им помогне. В целият свят мразят САЩ заради тяхното високомерие, арогантност към по-бедните и към тези които не мислят като тях. Само жалки васали като българите продължават да им целуват гьзовете.
75
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От 100 метра да уцелиш ухото на мишената, не е толкова лош стрелец май..
74
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Републиканец, който не харесва своя кандидат за президент и иска да го смени с друг, за да гласува на изборите за любимата партия.
73
1
 
4
 
! Отговори
Юуп преди 1 месец
Въпроса е що са вербували достатъчно неопитен снайперист. Бай Дончо си въртеше главата не регулярно, опитен щеше да го е проучил и да знае. Вероятно никой опитен няма да се навие на тази поръчка
72
13
 
1
 
! Отговори
asd преди 1 месец
Възраждане и Костадинов бяха прави за изброените неща, колкото бяха прави и за Еврото, спестявайки в Евро... А за ковида в България - март 16-2020 г. средно 2000 на седмица, а 2021 достига 4000. 2020 ноември - декември достига 4600 на седмица при средно 2200 предните години. Октомври 2021 отново средно 4000 на седмица при 2000 предните години. За тези лоши данни имат принос и Възраждане и Слави с тяхната дезинформация и пропаганда.
71
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То като с Кенеди, убиха "стрелеца" преди да се е разприказвал, че ще стане неудобна работата :))
70
3
 
7
 
! Отговори
52 до 55 преди 1 месец
От мен е вторият минус. Пък за наемане си мисля, защото е странно снайперистът от сикрет сървиса да седи и зяпа гаргите, при преимуществена позиция и добра видимост към стрелеца. И при подаден сигнал до полицаите. И при положение, че после веднага ликвидира стрелеца, а не го рани. А като чух и че ФБР поемат случая ... Но ти по-добре ги разбираш нещата.
69
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Къде е обучаван този другар, защо му е слаба подготовката.

Спонсорирани публикации