Мощен купон и луда по тях: Камелия изпя на живо хита си на Ноле и Гришо

Звездите на тениса танцуваха с нея, хвърчаха салфетки
18 сеп 2024 09:00, Петър Бойчев
93
Мощен купон и луда по тях: Камелия изпя на живо хита си на Ноле и Гришо
Снимка Фейсбук

Новак Джокович и Григор Димитров, заедно с фолк дивата Камелия, си спретнаха мощен купон в едно от хитовите нощни заведения в центъра на София. Именно там се състоя партито след голямото тенис шоу, което Гришо и сръбската мегазвезда на тениса изнесоха на феновете във вторник вечерта.

След като в най-голямата спортна зала на столицата Джокера помоли диджей Мартен Роберто да му пусне песента "Луда по тебе“ на Камелия, но това не стана, сега я получи на живо.

@hitovetesatuk1 Ето това е истинска звезда!🤩 Камелия пя на живо “Луда по тебе” на @djokernole и @grigordimitrov снощи в София!😍❤️ #Kamelia #novakdjokovic #grigordimitrov #sofia #arenasofia #fyp #bulgaria #serbia #НовакДжокович #ГригорДимитров #fypシ゚ ♬ original sound - hitovetesatuk

След това певицата сподели клипа от случващото се в арената на профилите си в "Инстаграм" и "Тик Ток", където успокои олимпийския шампион от Париж 2024, че ще му изпее песента специално за него.

Камелия изпълни обещанието си, а Ноле и Григор яко се забавляваха заедно с другите късметлии да попаднат в заведението. Двамата тенисисти прихванаха от парти настроението, преминало с кръшжни танци и ураган от салфетки.
 

 

@gabrielagencheva

 

♬ original sound - Gabriela Gencheva

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още по темата: камелиягришоноле
Още от Ре(д)акция
Швеция вече не е "рай за имигрантите", дава им до 30 000 евро да напуснат страната
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
41
 
! Отговори
Ххххх преди 1 ден
Григор не харесваше музиката, но като домакин уважи желанието на Джокович. Нали е имало веселба и доволни, все пак сме гостоприемни домакини.
53
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
До до 60 - Бях първи в групата си по информатика. Мога и аз да мятам салфетки, ама не значи, че е нормално. Все пак говорим за спортисти. Не всички се славят с моралните, интелелктуални и нравствени качества, за разлика от програмисти, банкери, финансисти, учители и прочие.
52
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Жокера ще липсва в световния тенис. Гледайте го докато все още може. Основно побеждаваше опонентите си като им влезне в главата. Много беше силен точно във това да влезне под кожата и в ума на съперника. Завързаните мачове, печелеше основно с психика и игра с умът на съперника. Голям тенесист. Заслужава си човек да го гледа, докато все още се състезава.
51
0
 
19
 
! Отговори
Jocker mind games преди 1 ден
Чувството за хумор на Жокера е доста многопластово. Точно тази песен. Нали Гришо е гларос и жените го харесват?.
50
1
 
19
 
! Отговори
до 60 преди 1 ден
До Анонимен: Ами бъди и ти първи в нещо и матай салфетки колкот си искаш. Ама не можеш, нали?
49
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Ноле острото мятал салфетки и кючек,а наколенките го възхваляват..
48
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
защо са поканили прайд DJ за шампиона? Ако беше някой умен и красив, ок, ама за световна звезда...
47
1
 
3
 
! Отговори
do 36 преди 1 ден
хаха, То Борис Джонсън със сайбер меча е много вменяем, нали.
46
5
 
8
 
! Отговори
до 55 преди 1 ден
И в двата случая си оставаш селянин и с чалгата и с хипихопа - все тропаш на место.
45
0
 
20
 
! Отговори
МЛАДЕЖ преди 1 ден
Шоуто в дискотеката е по-добро, отколкото в Арената.В шоуто в Ню Йорк (там също участваше Джокович, Алкарас, Агаси, Макенроу)имаха микрофони, чуваха се закачките, коментарите-тук нищо.Можеше(като се знае, че сърбина обича купона) да се направи истински купон.Да оставим настрана,че осветлението беше зле-поне на екрана.Има още да се учат организаторите как се прави на световно ниво такава среща.
44
5
 
22
 
! Отговори
До 53 преди 1 ден
Значи ако слушам чалга съм селянин, а ако започна да слушам хип хоп или кей поп ставам гражданин, тоест от някакъв пропаднал нискоинтелигент, ставам ултра умен и успешен индивид!?
43
12
 
16
 
! Отговори
VladTepes преди 1 ден
До АнонименЧалгата е примитивна музика и се слуша основно от хора с нисък интелект включително спортисти. Има далеч по-елитарни и трудносмилаеми жанрове като melodeath, doom производни и т.н.
42
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Камелияяяяя! УААААУ! До 52 - Уанс а селинджър аууейс а селиндцър!
41
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Джокович е най-големия в тениса за всички времена, това каква музика харесва си е лично негов избор. Българина много обича клишетата, така не му се налага на мисли, просто автоматично възпроизвежда - щом слуша чалга, значи е ***, беден и посредствен, е да ама не.
40
2
 
6
 
! Отговори
VladTepes преди 1 ден
До АнонименИма шансон, който не е далеч от чалгата.
39
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
В Русия няма чалга.
38
7
 
37
 
! Отговори
K9 преди 1 ден
Решили са Жокера и Гришо, че днес искат да им пее Камелия и им пее Камелия. Утре ако решат, че искат да им пее дядо Коледа,ще им пее Дядо Коледа, а джуджетата ще им танцуват. Що? Щото могат да си го позволят! И им дреме на пуловера кво мислят големите моралисти в Днес-а. Бегайте сега на промоциите в Кауфланд, а Гришо и Ноле не ги мислете. И те вас не ви мислят! Кой разбрал, разбрал!
37
5
 
16
 
! Отговори
Кире преди 1 ден
Когато си номер 1 в света за всички времена слушаш каквото ти харесва, а не каквото разни комплексари мислят, че те прави интелигентен. Просто им показваш 2то място и ги пускаш по ...
36
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Имаш пари танцуваш и се радваш, нямаш пари критикуваш. :)
35
2
 
6
 
! Отговори
,gancho преди 1 ден
Бай *** ,е , бил е ,и ще бъде ,докато свят светува, едни кисел, мрънкащ, незадоволен, пропаднал, мърляв, миризлив, некъпан , индивид ,който няма и капка радост в продънената му мършава душа , Амин