Каналът, погребал Путин: Готвят усилено двойника му за срещата на ШОС

Посещението на дубльор на срещата на ШОС е доста рисковано начинание
25 юни 2024 21:00, Нели Христова
344
Каналът, погребал Путин: Готвят усилено двойника му за срещата на ШОС
Снимка: БГНЕС

"Човекът, назначен за президент на Русия и приличащ на Владимир Путин, се готви за много по-значимо събитие от посещение в Северна Корея и Виетнам - съобщи телеграм каналът Generall SVR. Именно той през октомври информира, че държавният глава е починал и веднага е бил заместен от двойник. Тогава се появиха предположения, че медията е свързана със специалните служби.

Днес каналът отбеляза, че за двойника предстои ново, още по-голямо предизвикателство от визитата при Ким Чен Ун.  

"Предстои срещата на ШОС (Шанхайската организация за сътрудничество - бел. ред.), която ще се проведе в Астана на 3-4 юли тази година - отбелязва още каналът. - Тази среща на върха обещава да бъде представителен и ще има много възможности двойникът да се опозори. Дубльорът сега интензивно се подготвя за това събитие - външно. Опитват се да доближат физиономията на двойника възможно най-близо до оригинала или поне да направят всичко възможно, за да премахнат видимите проблеми с външния вид на "Путин"."

Според канала обаче не по-малко внимание се обръща и на моралната и психологическата подготовка, така че двойникът да не се предаде, ако възникнат трудни ситуации.

"Отделно "Путин" се готви за преговори в рамките на срещата на върха - отбелязва още Generall SVR. - Вчера двойникът от името на Путин проведе телефонен разговор с президента на Казахстан Касим-Жомарт Токаев, по време на който се опита да изясни някои точки и да получи подкрепа. Все пак Казахстан е страната домакин и много зависи от позицията на държавния глава. Токаев обеща подкрепа и също зададе въпроси, включително за резултатите от посещението на "Путин" в Северна Корея и Виетнам, на които получи неясни отговори. Въпреки заплахата от вторични санкции, Казахстан помага на руското ръководство в сивия внос и се възползва добре от слабата позиция на Русия."

Според канала дубльорът е провел още един телефонен разговор с президента на Узбекистан Шавкат Мирзийоев.

"Руското ръководство беше доволно от резултатите от посещението на „президента" в Узбекистан и посъветва двойника да се свърже с Мирзийоев, за да получи подкрепа - съобщава още Generall SVR. - Посещението на дубльор на срещата на ШОС е доста рисковано начинание и може да поднесе неприятни изненади за руските власти."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
9
 
6
 
! Отговори
Русия преди 2 месеца
Посолствената мисирка намери ли 500те трилярда на Путин на Запад? Чи пишити за Путин ощи измислици?
140
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Светът изпростява и по -лесно се манипулира.Това е целта на монуполистите.
139
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Когато Те решат да сменят Путин, поради смърт или непригодност, ще изберат човек, който не прилича на Путин, но изпълнява стриктно указанията, подобно на него.
138
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Каналът се казва Со Рос пропаганда
137
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Значи преди да го умрат Путин,само да ви напомня,че няколко пъти получава различни видове рак ,също трябва да се спомене и Паркинсона дето му го пришиха ,да не говорим за различните други видове болести според които и здрав досега щеше да бъде мъртъв,но не би Путин е още жив...но,сега, забележете през това Байдънчо горкият се губи по морави и градинки,говори с извънземни и редовно се ръкува с духове,това са случаите за които знаем а за останалите само можем да гадаем
136
5
 
8
 
! Отговори
до 145 преди 2 месеца
От войната е остарял бързо, но и наркотиците състаряват.
135
8
 
6
 
! Отговори
Мишо преди 2 месеца
Вие тотално ли получихте мозъчен арест или по рождение сте мозъчни инвалиди?!?Байдън е обладан от извънземно и затова се държи неадекватно, то контролира съзнанито му и не го пуска. Тази новина беше достоверно доказана от тайния фейсбук канал ЦРеЮ след задълбочено изследване на поведението на Байдън и след получаване на абсолютно точна информация от информатор директно от Белия дом.
134
7
 
14
 
! Отговори
паф преди 2 месеца
айде пак лакърдии....утре путин като дръпне една реч, ще забравят че е умрял и ще се въртят като слънчасали!
133
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А Зеленски жив ли е? Вижте как изглежда Зеленски преди войната и сами преценете същия човек ли е! Може да видите видео от Париж във формата "Нормандска четворка" с посредничеството на френския президент Еманюел Макрон и германския канцлер Ангела Меркел през 2019г. Ще видите един човек, който е много по- млад от сегашния Зеленски. Поне с 20 години по-млад. Но сами вижте, нямам за идея да ви обърквам.
132
6
 
5
 
! Отговори
Днес.РУ преди 2 месеца
Днес.РУ редакторчета, От 5 минути нищо не сте публикували за бясното жуже.Как е спал днес?Добре ли е акал???
131
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Готвят усилено двойник на БайДън за четвъртък когато ще се яви на дебата с Тръмп. Много затруднения срещнали поради невъзможността да имитира рефлексите на Байдън. Горе-долу се е подготвил с походката, научил се да пада по стълби, подготвил се да рита подиума също като Байдън и да казва: "Подиума не работи". Двойникът продължава да се готви за завъртане с гръб към публиката. Утре ще репетира финала на дебата когато трябва да каже: "Да живее Кралицата майка!" Всичко е ток и жици, почти е готов.
130
3
 
11
 
! Отговори
Миле преди 2 месеца
Ама верно ли това го представяте в светлина на новина ? Ееее тогава , какво ще кажете за Байдън ? Двойник , тройник несполучлив експеримент за безсмъртен живот ? Хахахаха
129
2
 
16
 
! Отговори
0799 преди 2 месеца
...ПЪЛНАТА ЕВРОПЕЙСКА ДЕГРАДАЦИЯ НЕ ПРОПУСНА И МЕДИИТЕ ЯВНО. ДОСАДА ОТ ПАРАЗИТИЗМА И ПРОСТОТИИТЕ ИМ.
128
13
 
1
 
! Отговори
АзъКанъАьъ7112136860 преди 2 месеца
На русофилите им пожелавам да овековечат неграмотността си със самоубийство,защото сме свидетели на абсолютно диспропорционална спрямо позицията от онзи ден на Русия. Последно,РУСИЯ С ТЕРОРИСТИЪЕ ОТ ХАМАС И ХЕЗБОЛА ЛИ СА,ИЛИ С ИЗРАЕЛ,КОЙТО Е ПРОТИВ ТОВА В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ДА ИМА ЗЛОВЕЩИ АТЕНТАТИ НА ТЕРОРИСТИ СРВЩУ ГРАЖДАНИТЕ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ. Няма съмнение,че ще бъда щастлив ако Русия намери общ език с Израел и САЩ. Това печели Цивилизацията!
127
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Какво мисли Хага?
126
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И другите са двойници и ще е интересно.
125
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тя е неповторима!
124
4
 
14
 
! Отговори
Бидон с деменция преди 2 месеца
днесарите беге отдавна са покойници и глупостите им ги пишат двойници от котилото от което е и двойника на биден
123
5
 
23
 
! Отговори
Еййй преди 2 месеца
Още малко ше напишете, че Путин е космонавт, въпреки, че не е невъзможно!
122
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Двойник може да се разпознае по ириса на очите или по мидата на ухото.