Каналът, погребал Путин: Готвят усилено двойника му за срещата на ШОС

Посещението на дубльор на срещата на ШОС е доста рисковано начинание
25 юни 2024 21:00, Нели Христова
344
Каналът, погребал Путин: Готвят усилено двойника му за срещата на ШОС
Снимка: БГНЕС

"Човекът, назначен за президент на Русия и приличащ на Владимир Путин, се готви за много по-значимо събитие от посещение в Северна Корея и Виетнам - съобщи телеграм каналът Generall SVR. Именно той през октомври информира, че държавният глава е починал и веднага е бил заместен от двойник. Тогава се появиха предположения, че медията е свързана със специалните служби.

Днес каналът отбеляза, че за двойника предстои ново, още по-голямо предизвикателство от визитата при Ким Чен Ун.  

"Предстои срещата на ШОС (Шанхайската организация за сътрудничество - бел. ред.), която ще се проведе в Астана на 3-4 юли тази година - отбелязва още каналът. - Тази среща на върха обещава да бъде представителен и ще има много възможности двойникът да се опозори. Дубльорът сега интензивно се подготвя за това събитие - външно. Опитват се да доближат физиономията на двойника възможно най-близо до оригинала или поне да направят всичко възможно, за да премахнат видимите проблеми с външния вид на "Путин"."

Според канала обаче не по-малко внимание се обръща и на моралната и психологическата подготовка, така че двойникът да не се предаде, ако възникнат трудни ситуации.

"Отделно "Путин" се готви за преговори в рамките на срещата на върха - отбелязва още Generall SVR. - Вчера двойникът от името на Путин проведе телефонен разговор с президента на Казахстан Касим-Жомарт Токаев, по време на който се опита да изясни някои точки и да получи подкрепа. Все пак Казахстан е страната домакин и много зависи от позицията на държавния глава. Токаев обеща подкрепа и също зададе въпроси, включително за резултатите от посещението на "Путин" в Северна Корея и Виетнам, на които получи неясни отговори. Въпреки заплахата от вторични санкции, Казахстан помага на руското ръководство в сивия внос и се възползва добре от слабата позиция на Русия."

Според канала дубльорът е провел още един телефонен разговор с президента на Узбекистан Шавкат Мирзийоев.

"Руското ръководство беше доволно от резултатите от посещението на „президента" в Узбекистан и посъветва двойника да се свърже с Мирзийоев, за да получи подкрепа - съобщава още Generall SVR. - Посещението на дубльор на срещата на ШОС е доста рисковано начинание и може да поднесе неприятни изненади за руските власти."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
2
 
6
 
! Отговори
Така е всеки преди 1 месец
Знае че Косово не е Сърбия
160
4
 
4
 
! Отговори
Мутрофанова преди 1 месец
Всеки ден ми е спечено ла.....
159
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А пък на Тодор Сводката му спряха копейките.
158
1
 
3
 
! Отговори
Отец Оцет преди 1 месец
Краката много леко и загадъчно ми намирисват на оцет. Чароматът се разпространява и усилва като си ги почеша
157
6
 
4
 
! Отговори
Хок Тула преди 1 месец
Сърбия продали 1 милиард долара снаряди на Запада ахахахах ГХАХАХА хахаха НЕ ОСТАНАХА приятели на Кремълистите отсвен диктаторчета и терористични групи
156
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Значи не било ботокс, а двойник.
155
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Дали наистина Има доказани 2 двойника - разпознават ги по формата на ухото. Единия има и някакви проблеми с крака и леко накуцва. Но при господаря си Си и при Кимчо беше оригинала. При Ердо също. В общи линии, когато ходи да проси и целува ръка ходи оригинала, да не вземат да объркат нещо двойниците, че става мазало. За сметка на това на прословутия концерт а Лужникибеше двойник, както и на посещенията на Кримския мост и когато има близък досег до множеств хора.
154
1
 
3
 
! Отговори
Дали наистина преди 1 месец
Е двойник ?
153
9
 
5
 
! Отговори
Много беше смешен преди 1 месец
Как се четкаше на Кимчо . Хайде на Ци разбираемо ама на бедния *** Ким ... голямо падение на Русия
152
1
 
4
 
! Отговори
Според мен преди 1 месец
Просто са сменили двойника !
151
3
 
6
 
! Отговори
Вярно е че преди 1 месец
Ако погледнеш снимките на Путин от преди 5 години и сега и изглежда на различен човек . Реално освен азиадските очи които са подобни всичко друго е различно -и подпухналото лице и гласът не е същия и маниерите !
150
4
 
8
 
! Отговори
Ха ха преди 1 месец
И вие се наричате медия. Много оптимистично.
149
4
 
13
 
! Отговори
Хи хи преди 1 месец
Според никому неизвестни източници, каналът който пише тука е имитация на истинския канал, който е умрял, напълно неизвестен и ненужен .
148
3
 
4
 
! Отговори
Шшшшт.. , тихо преди 1 месец
Царят е гол !
147
3
 
9
 
! Отговори
до 152 преди 1 месец
И на изборите за президент ще го изберат с над 80%
146
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хахаха, мечти, мечти. Как може да има такива болни мозъци и да стигат до толкова долни нива
145
1
 
8
 
! Отговори
До 152 преди 1 месец
Желязна система!
144
11
 
8
 
! Отговори
Чешит преди 1 месец
Няма значка дали е гибердясал или е жив. Просия отива към бездната.
143
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В някои случаи се вижда ,че това не е ОНЗИ Путин. А сигурно не е случайно ,как консервативно и хладно се държат с него,дори и ръководителите на държавите от ОДКБ.Анонсът на Арменския премиер за напускане на съюза ,показа тон който никога не е държан на руски президент! Репликата на Казахстанския Токаев за непризнаването на Донбас за руски ,в очите на Путин,също показва че всички сякаш знаят нещо ,което е обществена тайна.А от отношението на Китайския президент е просто като на господар !
142
10
 
9
 
! Отговори
Развеселен преди 1 месец
Всички вече се бъзикат с Ботокса, даже вече не мислят, че има значение дали той лично ходи по такива срещи или е некой негов аватар :))) Смятай колко е дребен :)))