Русия ще дебне наборниците с нова система

Така ще им пречи да избегнат мобилизация
16 юли 2024 22:45, Александър Попов
53
Русия ще дебне наборниците с нова система
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Mинистерството на отбраната на Русия работи заедно с Федералната служба за сигурност, за да създаде система за обмен на информация относно потенциални наборници. Това разкрива в ежедневния си бюлетин с разузнавателна информация за войната в Украйна британското министерство на отбраната.

Очаква се системата да заработи преди началото на годишната наборна кампания тази есен.

Русия ежегодно призовава на служба 250 000 наборници и те отбиват тази военна служба в продължение на една година. Стотици хиляди руснаци, основно млади и добре образовани, избягаха от страната след обявяването на частична мобилизация през 2022 година.

От началото на нахлуването на Русия в Украйна през февруари 2022 г. британското министерство на отбраната публикува редовно информация за хода на войната, базирана на доклади от разузнаването, посочва ДПА. Москва обвинява Лондон, че разпространява дезинформация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: Русия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
9
 
13
 
! Отговори
До 20 преди 1 месец
Е истината излезе за другарката Илашчук,щото в Украйна не ходят да се бият наборниците,а само такива дето са минали през военна служба и ,ако искат се пишат доброволци,а пък зелето се чуди как да върне тия дето избягаха от Урколандия,щото не искат да умират за Урколандия и за него .
17
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Докато Русия дебне, мобилизационните пунктове в Украйна не могат да насмогнат на доброволци.
16
20
 
11
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 месец
Винаги когато излезе истината за първобитните ватняци другарката мутрофанова от "Драган Цанков" 28 прозовава всички русофили и най вече верния Васил дружно да обиждат редактора/ка и да ги наричат мисир/ка, да изопачават истината за блатото наречено русия и да крещят че е фейк. Постоянно блатняшките ботове се включват с ВПНте и пляскат минуси и плюсове да внушават че болшинството обича московското тресавище.
15
12
 
18
 
! Отговори
асдаа преди 1 месец
Хубавото е че в Окрайна не остана мъжко население във фертилна възраст а само някакви останки от такова. Но зеления потник ги лови по улиците и ги праща в месомелачката на Русия. До края на годината Окрайна няма да направи "контранастъпление". Догодина няма да има с кого. Освен ако не го прави с баби, дядовци и ученички.
14
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Задължителната казарма: висша глупост без аналог.
13
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Другаре, вашите шефове ви търсят. Защо не им помагате?
12
8
 
20
 
! Отговори
Дебньов преди 1 месец
Синовете на Песков, Шойгу и останалите олигарси ще бъдат ли сред дебнатите?
11
7
 
6
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 месец
от безкрайни победи и две махали в предградията на часов яр до 250 000 мобилизирани и мерки срещу ОВС. има "нещо гнило в дания"
10
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е че то не останаха млади руснаци които да дебне Русия ахахаахаха Руснаците наториха полетата на Украйна
9
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
700 000 млади и образовани руснаци според руските медии избягаха от Русия след началото на войната. Значи Русия ще дебне КураМиЯнко.
8
8
 
21
 
! Отговори
До 4 преди 1 месец
До Анонимен"Украинците масово бягат от фронта и палят колите на ТЦК.Спирайте я тази война!" Кой трябва да я спре? Нима украинците? Те ли са я започнали? Направо сега сядай и пиши писмо на товарищ Путин да я спира. Той я е започнал, явно когато не е бил на себе си, нека поправи ужасната си грешка докато все още има такава възможност.
7
12
 
11
 
! Отговори
ха-ха-хи...верваме преди 1 месец
Това разкрива в ежедневния си бюлетин с разузнавателна информация за войната в Украйна британското министерство на отбраната.САМО ТОВА ИЗРЕЧЕНИЕ МИ Е ДОСТАТЪЧНО за да се ЗОМБИРАМ...*** ...!
6
18
 
6
 
! Отговори
Уркия преди 1 месец
Ке дебне наборниците си за ПУШЕЧНО МЕСО ....т.е. ще ги дебне за да ГИебне -Zеления потник за да угоди на англосаксонците!....СЛАВА КОКАИНА !
5
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Брей : "Това разкрива в ежедневния си бюлетин с разузнавателна информация за войната в Украйна британското министерство на отбраната." - разпространението на предположения и представяните им като факти се нарича "дезинформация" и е подсъдимо в Европа !
4
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всеки път като пишат за Русия всъщност искат да ни замажат очите за това,което става в Украйна.Украинците масово бягат от фронта и палят колите на ТЦК.Спирайте я тази война!
3
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
на русия не може да се вярва, но по-големи лъжци от тях са само британците, така че си правете сметка
2
7
 
20
 
! Отговори
стига бе преди 1 месец
А в Украйна как стоят нещата? За там кога ще ни уведомите?
1
12
 
17
 
! Отговори
Руси преди 1 месец
Ама какво му е да служиш е руската армия ? Това е чест ,вероятно и в американската. Има перспективи за бъдещето и прочее. Гордееш се с президента си ,световна сила. Аз за кого да отида за ,хамстера Денков ли дето има морков отзад ? В България никой няма да иска да служи за тези смешници. По-добре да ме вкарат в дисципа ,но аз няма да служа за съвременна България. Корупция и мазници ,а аз ще си жертвам живота . Я бягайте !!