Медведев заплаши: Украйна може да престане да съществува до 2034 г.

Тогава лидерите на НАТО нямало да бъдат на постовете си
17 юли 2024 12:09, Нели Христова
200
Медведев заплаши: Украйна може да престане да съществува до 2034 г.
Снимка: БГНЕС

Украйна може да престане да съществува до 2034 г., когато уж се планира да бъде приета в НАТО. Не е изключено точно на това да се базират думите на генералния секретар на алианса Йенс Столтенберг. Това заяви заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев в интервю за aif.ru.

"Не напразно генералният секретар на НАТО Столтенберг наскоро открито каза, че смята влизането на Украйна в алианса за добър сценарий... През 2034 г. Тоест - никога", каза политикът.

Медведев обясни, че дотогава лидерите на страните-членки на НАТО няма да бъдат на постовете си, "а някои от тях дори няма да бъдат на този свят". Във връзка с това заместник-шефът на Съвета за сигурност призна, че няма да има и "прословутата страна 404".

Според него обещанията за присъединяване на Украйна към "рая на НАТО" никога не са имали смисъл и в крайна сметка са се оказали "празна фраза, средство за промиване на мозъка на украинския народ".

"Винаги е било ясно, че Киев няма да стане член на алианса", допълни Медведев.

Той обърна внимание на факта, че още преди 2014 г. е имало "повече от достатъчно" примери за неприятелски действия от страна на Киев и НАТО. "Едно е да изграждаш спокойни отношения с НАТО, да участваш в някакви полумитични съвети (ние също участвахме в тях, макар и без илюзии), а друго е директно да декларираш желание за присъединяване към блока", отбеляза Медведев.

Според него решението на втория украински президент Леонид Кучма да допълни през 2003 г. доктриналните документи за националната сигурност с теза за бъдещето на Украйна в НАТО е първият и много неприятен сигнал за събуждане. Следващата стъпка беше „хамското поведение на [бившия украински президент Виктор] Юшченко, който започна открито да играе по правилата на НАТО, особено по време на конфликта в Южна Осетия през 2008 г., което не остави съмнение относно курса към интеграция в НАТО и конфликта с Русия“.

"Очевидно значителна част от продажния, корумпиран украински елит тогава наистина е вярвал в атлантическите перспективи на своята провалена държава. И те просто са сложили "яйцата си в различни кошници", като имат предвид, че капиталът им е на Запад", каза заместник-ръководител на Съвета за сигурност, отбелязвайки, че НАТО подхранва вярата на тези фигури "в светлото атлантическо бъдеще", като подписва незначителни документи с тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
53 Тия самолети ги чакаме от 2 години ,а както се говори за техния отстрел е създадено специално звено от миг 35 ,последен писък на авиостроенето.Така че чакаме да видим сеира кои кво и къде .Само гледаите да не се изкушите да ползвате наше летище за атаката с тях,че после ще има обесени атлантици по стълбовете около Графа
73
11
 
9
 
! Отговори
До ГАВРИЛ преди 1 месец
А какво става с контранаступа? Тая година ще има ли? Крим кога? Бахмут кога? Вовчанск не могат да си го върнат 1 месец. Руснаците взеха половината град за 3 дена.
72
5
 
12
 
! Отговори
въпрос преди 1 месец
посочете ми една демократична страна в света,която е станала такава с помощта на русия?
71
3
 
5
 
! Отговори
До Гаврил преди 1 месец
Всеки случай не от ципсо като ти си и твоите кентовете.
70
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Путин е на 72 след няколко месеца. 2034 него няма да го има
69
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То 2034 и двата гнома може да не съществуват, поне единия със сигурност!
68
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От кога някой като се напие и бръщолеви глупости му се вика, че правел анализ? По същата логика и голташка пРосия може да я няма в същия вид - ето ви друг анализ. Добър ли е?
67
10
 
12
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Този най-накрая да се появи трезвен и да каже нещо смислено. Прав е. Всяка държава има право на свободен избор за посоката си на развитие. Естествено е никой да не иска да лежи под шапката на азиатски диваци и алкохолици. Ако е имало корупция, да са корумпирали повече. Загубили са влиянието си и се оплакват на арменския. Слаба държава и про-ст народ са руснаците.
66
8
 
4
 
! Отговори
Хи хи до 60 преди 1 месец
Една рубла е 2 стотинки, щото имахме деноминация на лева 1 към 1000. Ако нямахме, една рубла щеше да е 20 лева !
65
4
 
7
 
! Отговори
ГАВРИЛ преди 1 месец
До Тарас А то кой си? Да не си шефа на ООН?
64
5
 
11
 
! Отговори
Водка Gavriloff преди 1 месец
Тоз като удари 2 и не знае, какви ги плямпа после ... Много забавно пиянство има.
63
8
 
11
 
! Отговори
Тарас преди 1 месец
За мен Украйна престана да съществува още през 2014, след 02 май одесската масакра. Димчо Мечоков много е скромен с прогнозите. Свинерайх се распада и няма как да истрае още 10 годжини.
62
10
 
6
 
! Отговори
Фют преди 1 месец
Този дали си мисли, че НАТО ще го дундурка още 10 години? Малко по-твърдо да настъпят мотиката и великата и могъще ще стане цялата в кратери и блато.
61
7
 
8
 
! Отговори
Авееее преди 1 месец
Умниците, човекът просто прави анализи. Никой и с нищо не заплашва. Нито сега, нито преди. И разсъждава много умно. Не Русия ще разпарчетоса Украйна. Корупцията им и някои натовски държави ще го направят. А че през 2034 година никой от тия няма да е на власт е ясно, както и че по-дъртите ще са в другия.
60
10
 
12
 
! Отговори
аха преди 1 месец
Атлантиците откачиха пак. Те го правят по всеки повод и без повод. А Медведев е дори твърде обран в изказването си. Предполагам, че дори демократите в САЩ не се надяват хунтата да просъществува до 2024 година. Що се отнася до държавата Украйна, нея я няма поне от март 2022 година. Има някаква територия, принадлежаща на Блекрок и Вингард, с население, което трябва да бъде утилизирано. За тази цел е назначен комендант - еврей. Кървавият клоун.
59
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Престанете с този пияндурник да ни занимавате две години
58
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До FMCПутин управлява много добре, затова една рубла е равна на две стотинки. --Ииии, то станало като в Бангладеш ве, техните Така струват горе долу толкова хахах
57
7
 
10
 
! Отговори
1 преди 1 месец
Сменете му батериите на дилдото на тоя, че вече съвсем ме дразни.
56
3
 
4
 
! Отговори
Това не съм Аз. преди 1 месец
Евроатлантиците са се объркали и ни дават грешна информация.Аз го гледах по TV Звезда.Каза до 2024 г.
55
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До FMCПутин управлява много добре, затова една рубла е равна на две стотинки. Путин е руският Жан Виденов. Пожелавам на теб и на твоето семейство да живеете цял живот с доходите от времето на Жан Виденов.