Путин за атаката в Курск: Трябва да изтласкаме врага от нашите територии

Загинали са 12 души, а 121 ранени
Обновена: 12 авг 2024 18:08 | 12 авг 2024 16:35, Нели Христова
431
Путин за атаката в Курск: Трябва да изтласкаме врага от нашите територии
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин заяви, че Русия трябва да изтласка украинските сили от своята територия и обвини Киев, че използва трансграничното нахлуване, за да подобри преговорната си позиция, предаде АФП.

"Основната задача, разбира се, е на Министерството на отбраната да изтласка врага от нашите територии. Вече е ясно защо киевският режим отхвърли нашите предложения за връщане към плана за мирно уреждане на конфликта", каза Путин.

Губернаторът на руската Курска област Алексей Смирнов заяви пред президента Владимир Путин, че 28 селища с население от около 2000 души се контролират от украинските войски

"Двадесет и осем селища са под контрола на врага", заяви Смирнов, като добави, че нахлуването е на дълбочина до 12 км по протежение на 40-километров фронт.

Броят на загиналите цивилни при нахлуването на Украйна в руската Курска област нарасна до 12 души и 121 ранени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


431
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
5
 
8
 
! Отговори
Можеби преди 1 месец
Трябва. Да преговарят за мир
49
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Убийци! Избиват мирно население! Вова много се церемони с тая ***.
48
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ко стана с червените линии???
47
4
 
12
 
! Отговори
Ада на чебурашките преди 1 месец
Губернаторът на руската Курска област Алексей Смирнов заяви пред президента Владимир Путин, че 28 селища с население от около 2000 души се контролират от украинските войски..................Чебурашки, 28 селища за 4 дни...
46
8
 
14
 
! Отговори
Зевзек преди 1 месец
Молъ ви съ, махнете тази снимка на злото джудже, да не плашите дицата!
45
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
тоя стана за подигравка и на децата
44
6
 
13
 
! Отговори
Georgiev преди 1 месец
Русия става все по-слаба!
43
14
 
10
 
! Отговори
Да се знае преди 1 месец
Заради американската война в Украйна срещу Русия сд случва всичко това! Но Русия отново ще опази мира Европа. Защото са православни християни с истински човешки и семейни ценности! Бог да пази славянските народи!
42
5
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
До Анонимен... помниш ли като всички световни лидери ти дойдоха на крака и ти казваха да не нападаш Украйна, а ти се хилеше като тиква?..... Има една реч на Хитлер казва: ...Те се смееха, вече не се смеят... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
41
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Браво на Украйна, разширява си територията за сметка на агресора Русия.
40
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
След шест дни мислене, Лилипутин измъдри следното: "Според мен трябва да отблъснем противника". А стига бе. Тоя дребния сигурно е гений. Кой знае какво ще измисли след още една седмица?
39
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя нещо взе да дава заето. Приземяване, приземяване, приземяване!
38
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Цяла Европа мрази украинците и е наясно че икономически страда заради тях. Само някои български дураци още са съгласни да ги носят на гърбовете си.
37
18
 
9
 
! Отговори
Едно не разбирам, преди 1 месец
чета "остроумните" коментари на украинската част от аудиторията и продължавам да се чудя, защо все още има хора, които си мислят, че Украйна има дори малък шанс да спечели тази война? Наистина, съвсем честно, не разбирам. Всички "достоверни" източници на информация избълваха доста откровени глyпости, нито една от които не се сбъдна. Наистина ли сте толкова глупави, да повярвате И сега, на поредната такава?! Честно ли?! :D
36
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хахах, украинците завладели 28 селища само за няколко дни и практически без съпротива, а вaтeнките се бият с месеци и оставят хиляди трупове за завладяването на всяко село...
35
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
О, и двата тRола сте активизирали яко да пишат глупости ицинизми. Отдавна е ясно, че те и вие друго си не можете. Няма новини, няма информация. Само преразкази за тройка тип пети клас и неграмотен тRолаж из коментарите, списващ по десет поста един след друг с еднакъв речников запас от 5 думи и 5 цинизма. А обективната информация - нея кучета я яли.
34
5
 
15
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Хахаааа, начи за една седмица Украйна превзела повече територия от Блатная за 1 година, а? Ай сикам :)))))))))))))))))) Напредват като Гyдepиaн.
33
3
 
15
 
! Отговори
хахаха преди 1 месец
"Нравится, не нравится терпи, моя красавица" Тия думи на Путин се отнасят вече за неговата красавица Рассия. Украйна освобождава угнетените украинци в курска област от руско иго на които Русия им забранява да говорят на родния украински език. Скоро ще се проведе референдум за преминаването на курска област към Украйна. Курска, Воронежка, Белгородска и Ростовска област ще бъдат вписани като част от Украйна в украинската конституция което ще сложи край на СВО и наглата руска агресия.
32
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бате Путине, помниш ли като всички световни лидери ти дойдоха на крака и ти казваха да не нападаш Украйна, а ти се хилеше като тиква? Е гледам вече не се хилиш.
31
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Путин развали всичко в Русия Колко ще го търпят още Руският народ незнам.Накрая съдбата на всички диктатури е една и съща.Много жалко че умират толкова много хора заради болните амбиции на един човек.