Поддръжник на Путин: Русия може да изгуби войната в Украйна

Карен Шахназаров е на мнение, че Кремъл допуска грешки
16 авг 2024 20:20, Нели Христова
144
Поддръжник на Путин: Русия може да изгуби войната в Украйна
Снимка: БГНЕС

"Пропагандист на Кремъл изрази опасение, че Русия може да изгуби войната в Украйна", предаде Скайнюз.

Режисьорът Карен Шахназаров в ефира на държавната телевизия "Русия 1" заяви: Ако продължим с такива грешки, ние може и да загубим.

"Това не е пораженчество и всяване на паника. Това е цената, която ще трябва да платим ние и нашата родина за направените пропуски", каза още той в предаване на смятания за неофициален говорител руския президент Владимир Путин – Владимир Соловьов.

"Видимо е, че са ни необходими някакви много силни вътрешни стимули, за да видим какви ще бъдат последиците от нашата загуба, за да я предотвратим", добави Шахназаров.

"От началото на операцията на Въоръжените сили на Украйна в Курска област на 6 август някои военни блогъри и журналисти от правителствени медии отправиха критики към руското военно ръководство", отбеляза британската информационна агенция.

Киев показа кадри от първия ден на операцията на ВСУ в Курска област

"Думите на Шахназаров са обаче най-силните, казвани от приближен до Кремъл човек", посочи още медията от Обединеното кралство.

Справка на екипа на novini.bg показа: Шахназаров е роден през 1952 г. в арменско семейство в Русия. Той е режсирал десетки филми, а през 2012 г. неговата лента "Белият тигър" бе номиниран за най-добър чуждоезичен филм за "Оскар".

Режисьорът е сред най-отявлените привърженици на Путин след културния елит на Русия. Той подкрепи окупацията на Крим (началото на март 2014 г.) и на пълномащабната инвазия срещу Украйна (24 февруари 2022 г.). На 10 април 2022 г. филмовият деец заяви, че противниците на войната в Украйна: Трябва да бъдат пращани в концлагери за превъзпитание,  а ако това не помогне – стерилизирани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от Русия
Руският Su-25 Frogfoot - истинският летящ танк
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Българите влачат една хронична болест от 146 години - фалшива русофилия.Русия е лъжкиня и 24 каратова измамница.
106
6
 
7
 
! Отговори
888889999 преди 3 седмици
НИКОЯ ДЪРЖАВА НЕ МОЖЕ ДА ПРЕДУПРЕЖДАВА РУСИЯ ,КОЯТО Е С НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЯДРЕН АРСЕНАЛ,(ОБНОВЕН НА 95%...) ..ТОЧНО ЗА 9 МИНУТИ, САМО С 10 БР. ХИПЕРЗВУКОВИ ТЕЖКИ ,РАКЕТН.БЛОКА,ОТ МЕГАТОНЕН КЛАС Х 20 МГТ.- SS-29 Sarmaт 15А28-РС-28 И, САЩ ЩЕ БЪДАТ ИЗПЕПЕЛЕНИ ! ТЕХНИЧЕСКО ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НЯМА. ЗА БРИТАНИЯ Е НУЖНА 1 БОЙНА ГЛАВА И 4 МИНУТИ,СЛЕД КОЕТО НЯМА ДА Я ИМА.В ПЕНТАГОНА ЗНАЯТ ТОВА, И НЕ ВЕДНЪЖ СА ГО КОМЕНТИРАЛИ. ..!!! ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ФАЛШИВА УКРАИНСКА ИНФОРМАЦИЯ И ГЕОПОЛИТИЧЕСКА ПРОПАГАНДА ,САЙТОВЕТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СПИРАТ НЕЗАБАВНО,И ДА ИМ СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА МАНИПУЛИРАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО
105
5
 
8
 
! Отговори
0777777 преди 3 седмици
ТОЗИ САЙТ ТРЯБВА ДА БЪДЕ НЕЗАБАВНО СПРЯН, И ПОДВЕДЕН ПОД ОТГОВОРНОСТ ЗА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ, И МАНИПУЛИРАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО С УКР. ПРОПАГАНДА. СРАМ ! В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ НИЩО ТАКОВА НЕ СЕ СЛУЧВА. ВСИЧКИ ВЛЕЗЛИ В РУСИЯ СА ПРОЧИСТЕНИ НА 80 % И С УНИЩОЖЕНА ТЕХНИКА. ОСТАТЪЧНИ БРОЙКИ СА ЗАСЕЧЕНИ ДА НАПУСКАТ ПРЕОБЛЕЧЕНИ С ЦИВИЛНИ ДРЕХИ.ДО МОМЕНТА СА ИЗБИТИ 1,6 МИЛИОНА УКР.ВОЙНИЦИ И УНИЩОЖЕНА ЗАПАДНА ТЕХНИКА ЗА НАД 300 МЛРД.$
104
3
 
9
 
! Отговори
Ферго преди 3 седмици
Този явно е на слаб , две по история! От Курск,Сталинград,Севастопол никой оцелял от фашагите не е разказал,какво е станало? Пленените,също мълчат!
103
5
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 3 седмици
До 82 ОМБр: какво им е добрето - Донбас е загубен и руснаците там напират напред, а в Курск остатъците от тези 5-6000 ще бъдат издухани обратно като пепелник.
102
0
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 3 седмици
"Ако продължим с такива грешки" -- а тази част що я няма в заглавието.
101
5
 
10
 
! Отговори
82 ОМБр преди 3 седмици
Нещата со повече от добре,но не за руските плъхове и техните БГ поддръжници
100
2
 
4
 
! Отговори
Русобил преди 3 седмици
Оба,оба зеленая ограда украйнци трахнули Вова так ему и нада.
99
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Предаването може да се намери в интернет, въпреки че официалния сайт на Русия 1 е блокиран в ЕС. Не е казвал такова нещо. " --- Точно защото може да се намери недей да твърдиш небивалици. Каза го много ясно, в смисъл, че трябва да се стегнат. Каза и че не трябва медиите да публикуват имена на военни конструктори и адреси на военни предприятия - нещо, което е било немислимо в СССР, а сега се прави.
98
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен111 Изгледай в ютюб това клипче: "УБИЙСТВО ИЛЮХИНА - ПУТИН ВИНОВЕН" Още през далечната 2011 година Путин е обвинен от военен трибунал в ПРЕДАТЕЛСТВО към Русия! Само месец по късно обвинителят бе отровен!! Призива с който завършва клипчето е ярко отражение на това кой е носителят на проблема свързан с унищожаването на руската армия!! Този ПРЕДАТЕЛ сега бере плодовете на собственото си предателство!! ПРЕДСТОИ ИЛИ РАЗПАДА НА РУСИЯ ИЛИ ВЪЗКРЪСВАНЕТО И ОТ ПЕПЕЛТА.
97
2
 
0
 
! Отговори
82 ОМБр преди 3 седмици
ЯяяяяяяР-SS
96
2
 
1
 
! Отговори
Кукунела Снайпера преди 3 седмици
300 гривни в минута... :)
95
4
 
7
 
! Отговори
НИМРОД преди 3 седмици
Това до което доведе Русия добре изграденият медиен образ на един СЛАМЕН ГЕРОЙ като Путин се очакваше да се случи още през далечната 2011 тодина! Наберете в Ютюб клипчето "Убийство Илюхина - Путин виновен". ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ С УЧУДВАНЕ, ЧЕ ТОЗИ КОЙТО ПРЕЗ 2011 ГОДИНА ЧЕТЕ ПРИСЪДАТА НА ПРЕДАТЕЛЯ ПУТИН , БЕ УБИТ САМО НЯКОЛКО СЕДМИЦИ СЛЕД КАТО ПРОЧЕТЕ ОБВИНЕНИЕТО СРЕЩУ НЕГО!! Дълги години медиите градиха един образ на сламен герой с ботукси , съпровождан от един себеподобен *** като Медведев.
94
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Добре е направил Шахназаров че е предупредил руснаците. Ако го чуят бързо ще насметат окупатора.
93
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Долното не си схванало поантата.
92
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Карен Шахназаров е много известен руски културтрегер. Постъпката му е достойна за уважение.
91
1
 
0
 
! Отговори
али преди 3 седмици
До Анонимен Аз на твоята
90
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Арменците са най умните.
89
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не новини ами жълтини ! Евентуално,може би,ако,но нада ли !
88
6
 
7
 
! Отговори
агент Мъдлър ЦРУ преди 3 седмици
Какво стана с контрата? Върнаха ли Курск?