Путин утвърди списък с инструкции за справяне със ситуацията в Курск

Какви са указанията?
26 авг 2024 19:00, Нели Христова
379
Путин утвърди списък с инструкции за справяне със ситуацията в Курск
Снимка: БГНЕС

Президентът на Русия Владимир Путин е утвърдил списък с инструкции след срещата относно ситуацията в Белгородска, Брянска и Курска област на 22 август 2024 г.", се посочва в съобщение на уебсайта на Кремъл, предава РИА Новости.

Държавният глава на Руската Федерация е дал указания на правителството съвместно с изпълнителните органи на тези три области:

-да осигурят финансиране от федералния бюджет за подразделенията на териториалната отбрана на Белгородска, Брянска и Курска област в зависимост от тяхната численост

-да се осигури предоставянето на междубюджетни трансфери от федералния бюджет на тези три региона за компенсиране на промишлените и селскостопанските предприятия, които са претърпели щети по време на антитерористичната операция на територията на тези региони, както и по време на обстрел от страна на украински въоръжени формирования и атаки, като е разгледал въпроса за процедурата за компенсиране на разходите за труд на служителите на предприятията, които са преустановили дейността си

-да се проучи допълнителната нужда на Белгородска, Брянска и Курска област от специален транспорт и, ако е необходимо, да се организира доставката на такъв

-Разработване на механизми за осигуряване на целодневно обучение на деца, евакуирани от засегнатите територии в други региони на Федерацията, включително в санаториуми и детски лагери. Освен това е необходимо да се разгледа възможността за организиране на дистанционно обучение в общообразователните организации в Белгородска, Брянска и Курска област, се посочва в съобщението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


379
Още от Русия
Курск, Запорожие: Научиха ли Русия и Украйна урока си след взрива в Чернобил?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
213
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Хазарите в територията на анадола могат да бъдат единствено Караманлиите и Чандароллари които носят давидовото знаме само първите се дърпат на Осман те всички пак са били тюркоговорящи но никой не иска да изпусне власт. Няма как Селджуците и турките, пратени от българския цар да са хазари и да веят хазарско знаме. Това е факт. Какво знаме са вели е спорно. Както и че са били тюркоговорящи, след като не можеш да вденеш, че няма как да се знае на какъв език са говорили.
212
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Осман няма нищо общо със Селджиците и турките, доведени от българите. Той си почва своя битка и е подкрепен от всякакви племена, недоволни от българи и турци или просто за плячка или власт. Наричан е овчар от българските благородници. Както и да е. Осман няма общо, с още по-измисления турски хаганат от 6 век в центарлна Азия. Но успява да създаде империя, благодарение на хазарите, разбити малко преди това, които му пишат законите.
211
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Осман е продължение на разбитата хазарска държава и затова успява. Дори до днес.
210
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Като научиш как идва Осман на власт, ще разбереш какви са били тюрките, средно азиатско племе, кога подчинено, кога съюзник на българите и доведено в Анадола от същите българи. Не случайно и турците са били ебавани в Хазарската империя на Осман.
209
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Един иска да е тюрк, друг иска да е славянин, няма лошо, демокрация, който иска да се пише и джедей. А пък тука има и един, дето се определя като славянски тщрк. Така че свят широк. Но тюрки няма и славяни няма, докато не ги измислят 17 - 18 век. И не ми излизайте с китайски источници, че е смешно, намерете поне османски, "византийски" или арабски дея...
208
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тюркската история беше изфабрикувана в московия. Както и славянската. Имперска история за обединение на хора и народи, които нямат нищо, ама абсолютно нищо общо, нито са съществували.
207
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Така е след като руснаците завоюват османската империя те диктуват правилата и кое как е вътре в новата държава Турция. Османската империя е покорена империя и всеки който си мисли, че руснаците просто са ги пуснали е глюпак. Друг е въпросът, че след убийството на руския цар това всичко минава в ръцете на масони(бел ред ататюрк доказан *** слуга).
206
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
В Ютуб има изказване на шеф на,, Ахмаковците"и зам.мин.на отбраната г-л Апти Алудинов, че Курска област не е прочистена от ВСУшники, защото руските части които ги търсели да ги унищожат просто се... разминавали с тях, и не могли да ги намерят.Абсолютен ахмак!
205
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Спихнал сее! Да поднови ботокса!
204
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ей това е написано от руснак: "Благодаря болгарской письмености християнство сразу въйступило на Руси в виде въйсокоорганизованной религии с ръйсокой културой. Та церковная письменость, каторая бъйла передана нам Болгрией, - ето самое важное, что дало Руси крещение."
203
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Генетично руские ето фино-тюркския. Не знам Ибн Фадлан дали е използвал един и същи преводач като е разговарял с тюрки и руси, но изтъква нечистоплътността и на двата народа и ги нарича заблyдени мaгаpета. Може би понеже са разговаряли с конете си докато БЪЛГАРИТЕ сме имали азбука.
202
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Странни неща стават в тази страна! Първо инвазия,унищожават живота на чужд народ,буксуват 2 г.,губят хора, печелят омраза,после инкасират загуба на собствена територия,правят списък с инструкции за справяне със ситуацията,наречена СВО и се оказва че ВСЪЩНОСТ НИЩО НЕ СА ПОСТИГНАЛИ ?! Нямат даже редовна армия,която да воюва,а вместо това някаква татаро-монголска и индо-африканска сбирщина си оставя костите в украинските поля,докато ирански дронове и севернокорейски ракети летят вместо руски..
201
9
 
1
 
! Отговори
Хе хе преди 3 седмици
Ще вадят плъховете бандеровци от дупките, където ще се крият както винахи. А мобилизираните вече се предават.
200
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Демек ще се хвърлят пари по проблема докато не изчезне. Сегааа... то това си е класическа и изпитана тактика, ама чак план с инструкции... По-скоро ми звучи като "Спокойно всичко е под контрол, всичко е изчислено". А то явно не е така.
199
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Абсолютно ми е все тая дали тия Кумани напридошли под камшика на Чингис Хан от жълтата река на Китай и превърнали се като хемелеони от османци на турци, руснаци и укри ще мръзнат или няма да мръзнат през зимата. Искам само да се върнат към техния си език - турският и бъдат осъдени за злоупотребата на заграбения от тия мародери Български език. А инак да премръзнат. Точно ми е все тая. ЗАБРАНА ЗА УПОТРЕБАТА НА СЪЗДАДЕНИЯ ОТ БЪЛГАРИ ЕЗИК И АЗБУКА, КОЙТО ТЕ СРИЧАТ!
198
3
 
10
 
! Отговори
Какви инструкции? преди 3 седмици
Решението е в еднопосочен билет на джуджето и компания към Хага
197
17
 
5
 
! Отговори
BlackMetal преди 3 седмици
Българите са велики по форумите и особено във фейсбук. Диван патриоти. Решили, да се правят на демократи пишейки срещу Путин. Да ви открехна, розови демократета - от Първи Януари 2025, падат визите в САЩ за Румъния!!!! Е, нали сте ЕС и САЩ политкоректни? Защо за българите остават визите? Ясно е защо - защото, България е вери/гнязна дупка - чалга, мутрьоч, простащина и корава селяния. На печелившите - ЧЕСТИТО! Плюйте още по Русия, плюйте...
196
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не това е важната новина! А ареста на Павел Дуров- собственик на Телеграм!И може би това не е арест,а договорка с Франция,чийто гражданин е! Дуров е достатъчно умен,за да знае своята отговорност! Всички руски военни комуникации са свързани с Телеграм и ставащото паникьосва Кремъл!Ако Дуров си осигури неприкосновеност от Запада,нищо чудно да им предаде при условия технологията на своето приложение! А тогава - лека му пръст на Блатото..
195
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 09097. Предишната му инструкция - да има парад за 9ти май 2022ра в Киев, нещо не я изпълниха
194
15
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 3 седмици
СЛАВА НА ВЕЛИКА РУСИЯ!