Затихнали неделни паркове: Полицията бди за спазване на забраните

В столичните паркове има единици хора, полицаите са на място
22 мар 2020 15:15,
97

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
15
 
8
 
! Отговори
Шо преди 4 години
Паркове забранени, ние сме се събрали пред блока тайфата, биричка, пържолки, няма да ни вземете единствената радост в живота
38
0
 
12
 
! Отговори
G преди 4 години
Да те по градинки не ходят, вчера в блока 2 купона, по 30 души се бяха натикали в 60 кв панелка, днес се накачурили по покривите на блоковете пият бира и се препичат. *** креативните българи
37
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пред блока ми в момента има прегърнати 3 двойки младежи на 2 пейки! Къде е полицията? Нали трябваше да сме през 2 метра един от друг?
36
1
 
5
 
! Отговори
Нищо няма да пребори преди 4 години
Нищо няма да преборим, просто Източна европа е по-слабо засегната и изолацията и истерията на Унгария нямат никаква заслуга. Изглежда че Западна европа е много по-зависима от китайски внос и тепърва ще се изясни защо точно в Ломбардия, където е италианската тежка индустрия, се разболяха толкова.Всичко се внася от китай - имаше по едно време Родопски бял боб с произход Китай, фураж за животни (после се чудете що прасетата чумави), зърнени продукти - Китай, сухо мляко - Китай.
35
5
 
9
 
! Отговори
Анализи и резултати преди 4 години
Кому е нужна тази изолация, след като в Италия къде по-тежка карантина, резултатите са налице ежедневно-увеличаване, а не спад на умиращите???
34
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До fdsfsdfИталия до вчера баха почти като при нас. Излизаха до работа, да спортуват, да разходят кучето, да пазаруват. И редовно си нарушаваха забраните, като иззлизат, все пак полицията не стига за малките улички. Още доста време ще имат заразени.
33
2
 
20
 
! Отговори
ох мъкаааа преди 4 години
липсват ми снимките на кифлите - чалгарки, миски, плейки, и други такива кухи ***, от екзотичните места където ходят да си "почиват"
32
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На сничките се виждат злостни нарушители, защо не са разстреляни от фрау фандъкова хайл???
31
14
 
16
 
! Отговори
Истина преди 4 години
Това не само е безполезна,но и вредна за здравето и психиката на хората и опасна за свободата репресивна мярка, опитваща се да вкара в затвор и изолация целия бг народ , вместо само болните хора! България не е ислямска държава,нацистки или комунистичеси концлагер, нито затвор, карцер,лудница, ЕС, руски или турски роб, нито тоталитарен режим,а правова независима свободна демократична държава по Конституция,така че бг управляващи трябва да спрат злоупотребяват с властта с анти-българска политика
30
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хората с всеки изминал ден се озлобяват заради короната.Спрете се, бе! Заедно трябва да преборим вируса. Стига нападки! Всички сме изнервени, но ако се нападаме един друг това не помага, а напротив- поддаваме се на вируса по такъв начин.
29
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може полицаите да носят мокър печат и да го слагат на челото на нарушителите.Да трае 15 дни горе долу. Хем ще го е срам да се показва така и ще си стои вкъщи, хем другите ще знаят че е доказано безотговорен и следователно потенциално опасен.
28
2
 
14
 
! Отговори
11 преди 4 години
В южния парк си карат колелата и не им пука
27
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, големи *** трябва да са ,за да си тръгнат по гости баш сега....Но *** човек и силен вятър нищо ги не спира (сливналийска поговорка,проверена в живота).Заради такива гевезета ще я докараме до още по-тежки мерки.В казармата имаше приказка колкото повече мърдаш, по ти влиза.Спазвайте правилата, не е времето да си четкате егото на играчи.
26
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гробари викайте руската армия на помощ като в Италия, дба натовците ви дба.
25
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Противопоставям се на терора и беззаконието на хунтата от ГЕРБ и техните палета от БСП, патриоти на компоти и темподобни.
24
0
 
4
 
! Отговори
METAL преди 4 години
До АнонименСУПЕР САМО ТАКА
23
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
- Как планирате да прекарате лятото?<br>- Ами, юни и юли, ще си бъдем в къщи, а август ще отидем до магазина
22
1
 
29
 
! Отговори
fdsfsdf преди 4 години
Само се чудя защо след като в Италия всичко е затворено, то всеки ден имат нови и нови хиляди заразени? Нали си стоят вкъщи и се мият. От друга страна, в скандинавските държави, където много се спортува и като цяло хората са по-добре във фитнес отношение, то има много по-малко болни и много по-малко смъртни случаи.
21
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
казвам му: Не, не е така, инак е. Що ще те лъжа? Оня: Аре не ми се обяснявай. Казвам му: Чичо, не обичам да посягам на стари гора( той беше на 65+), но още ако продължаваш така ти изгърмявам един- приспивам те и си заминавам, а ти отивай си пазариш в магазина като се свестиш. Оня млъкна!
20
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Полиайски режим в мафиотска държава. Що е то? Диктатура на тембeлите.