ВМРО: Забранете "София прайд"

Извращение, тази година ще има и специална детска сцена
10 юни 2022 20:34, Анисия Иванова
147
ВМРО: Забранете "София прайд"
Снимка: БГНЕС
Съветници на ВМРО в София поискаха от кмета на столицата Йорданка Фандъкова и Столичния общински съвет да забранят провеждането на „София прайд“, съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

Повод за декларацията е поредният разрешен от Столична община гей парад на 18 юни тази година. Това е 15-ото поред издание на пошлото шествие, което общинарите позволяват, казва Карлос Контрера. Зад документа застават и останалите съветници на ВМРО в Столична община – Владимир Митов, Михаил Петров и Димитър Антов.

"Това ли ще завещаем ние на децата си? Ще запазим ли културния и цивилизационен код на българския народ, или ще се претопим в блатото на новото модерно, което отрича граници, нации, езици? Новото „модерно“, което в своя агресивен розов либерализъм иска да заличи всичко старо, включително моралния и етичен кодекс на българина", питат представителите на ВМРО.

"И стига с тази мантра, че става дума за нечии права. Всеки сам избира какво да прави или да не прави в спалнята си и никой не се интересува какво става там. Става дума за налагане на нов ред, на ново мислене. Да си го кажем открито – този прайд се случва и продуцира от НПО-та с неясно чуждо, външно финансиране с активното съучастие на няколко посолства", категорични са те.

В обръщението към Фандъкова и СОС съветниците на ВМРО наблягат на това, че се допускат извращения, които умело се използват за промиване на мозъка на подрастващите и дават за пример поредната „безобидна“ книжка, разпространявана безплатно преди прайда - с провокативното име „Юлиан е русалка“. Да не пропуснем и друг доста притеснителен елемент от гей парада тази година, а именно, че на него ще има и специална детска сцена.

"Само ще вметна, че от повече от 2 г. правите всичко възможно Програмата за подпомагане на родителите на новородени деца в София да не се приеме – защото нямало пари. Но пък да се дават подир парадиращите със сексуалната и менталната си ориентация може, все пак са по-важни от това да се раждат български деца във времена на демографска криза", възмущава се Контрера. 

От ВМРО уточняват, че за да се обезпечи мероприятието, ще е необходимо командироването на десетки полицаи от цялата страна, както и че провеждането му ще струва хиляди левове на българския данъкоплатец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цялото гейско войнство от ВМРО против парада!? Тва нимой бъди!
74
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каракачамбо, като видя войничетата, свърши в панталонките, а сега били против. Аре стига ве!
73
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Махайте го това. Почти никой не го иска, даже и такива като Евгени Минчев го смятат за вредно явление. Искали го от еврогейския съюз. Хайде спрете с директивите, подкупите, краденето от финдове за глупости и сляпото папагалстване, че накрая много бой ще ядете.
72
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези като бяха във властта ни риваха.
71
12
 
4
 
! Отговори
Стоп преди 2 години
На хетеропропагандата!
70
4
 
2
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Съжаляваме че се родил контрерата и изпълзял от джунглата си до Европа
69
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
88, Сталин е оправял всички без изключение на сексуалната им принадлежност. И въобще не се е интересувал от това дали са били гейове или не.
68
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
89 тц, технологиите им са прехвалени и де факто не се правят и измислят нито от американци нито пък в щатите. Само за сравнение хуавея пусна 5г преди сащ и веднага го забраниха, а мрежата в щатите сигурно на места е още адсл.
67
4
 
3
 
! Отговори
ЦСКАр преди 2 години
Забраната само ще им даде повече сила. Не мразя обратните а полите и крайно гнусни прайдове. Просто нека не бъде шествие, в което се показват на децата в латекс и т. Н. да си съберат на паметника окупаторите до Орлов мост и там да си бъркт по дупките на спокойствие. Не занимавате хората и готово. Тогава и разни псевдонационалисти ще останат без работа...
66
10
 
7
 
! Отговори
Мъжкар преди 2 години
Само от жени се интересувам. Харесвам и лесбийките много красиво и еротично жена с жена да прави секс ако пуска също и на мъже това е страхотно. Мечта на почти всички хетеросексуални мъже да имат жена или приятелка която да го прави групово с нейна приятелка.
65
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
79, всичко им е развито в САЩ, като се започне от технологиите и се стигне до престъпниците. Ама престъпници и гангстери, Бате, с присъди за по 127 години затвор или нещо от този род.
64
8
 
19
 
! Отговори
До 78 преди 2 години
Никой ми не е виновен за нищо. Просто не искам да пропагандирате хомосексуализма като нещо нормално сред децата. Щото тия прайдове затова ги правите.
63
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие. Засилва се полека, споко - Унгария е едно добро начало, скоро и други ще ги последват.
62
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 76 Е твоята ориентация не я ли показваш на всеослушание? Що за тебе може, а за другите не?
61
10
 
9
 
! Отговори
Jj преди 2 години
Да се забрани ВМРО със закон! Псевдо-националисти ...
60
4
 
6
 
! Отговори
Gogo преди 2 години
Що да го забраняват гей парада, чакай да видим, може Славуцата и симитлийската снаха Боко да минат хванати под ръка?! Очакваме връзката им вече да се официализира и суверенът да викаме: Горчиво!!!
59
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Хетеросексуал хубави и красиви лесбийки има само по филмите за възрастни. В реалния живот лесбийките са такива, които никой мъж не е пожелал. Гадно звучи, ама май е факт.
58
16
 
12
 
! Отговори
бг мрънкало преди 2 години
На българина са му виновни: западняците, украинците, ваксините, 5G антените, гейовете, рептилите, илюминатите и извънземните. А, също и "световното положение". Никога българинът не се смята за отговорен за състоянието си (и финансово, и морално, и ментално) - винаги някой специално за него си губи времето да му пречи, защото българинът е толкова специален, че аха да спрат да му пречи цялата вселена и той ще застраши всички с космическите си способности и умения. Затова всички му пречат.
57
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-голямото извращение не са гей парадите, Каракачанов. Най-голямото извращение, при това и държавно дирижирано, са наборните ти робски казарми, които искаше да върнеш и свързаните с тях сексистки закони. А Наполеоновите идеи за национални държави и национална принадлежност, на които робуваш, Каракачанов, са мъртви отдавна.
56
9
 
5
 
! Отговори
Хетеросексуал преди 2 години
Стандартен мъжкар съм и не ми пречи да харесвам лесбийките. Забавно е заедно с приятелката ми да оглеждаме и подбираме други жени.