ВМРО: Забранете "София прайд"

Извращение, тази година ще има и специална детска сцена
10 юни 2022 20:34, Анисия Иванова
147
ВМРО: Забранете "София прайд"
Снимка: БГНЕС
Съветници на ВМРО в София поискаха от кмета на столицата Йорданка Фандъкова и Столичния общински съвет да забранят провеждането на „София прайд“, съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

Повод за декларацията е поредният разрешен от Столична община гей парад на 18 юни тази година. Това е 15-ото поред издание на пошлото шествие, което общинарите позволяват, казва Карлос Контрера. Зад документа застават и останалите съветници на ВМРО в Столична община – Владимир Митов, Михаил Петров и Димитър Антов.

"Това ли ще завещаем ние на децата си? Ще запазим ли културния и цивилизационен код на българския народ, или ще се претопим в блатото на новото модерно, което отрича граници, нации, езици? Новото „модерно“, което в своя агресивен розов либерализъм иска да заличи всичко старо, включително моралния и етичен кодекс на българина", питат представителите на ВМРО.

"И стига с тази мантра, че става дума за нечии права. Всеки сам избира какво да прави или да не прави в спалнята си и никой не се интересува какво става там. Става дума за налагане на нов ред, на ново мислене. Да си го кажем открито – този прайд се случва и продуцира от НПО-та с неясно чуждо, външно финансиране с активното съучастие на няколко посолства", категорични са те.

В обръщението към Фандъкова и СОС съветниците на ВМРО наблягат на това, че се допускат извращения, които умело се използват за промиване на мозъка на подрастващите и дават за пример поредната „безобидна“ книжка, разпространявана безплатно преди прайда - с провокативното име „Юлиан е русалка“. Да не пропуснем и друг доста притеснителен елемент от гей парада тази година, а именно, че на него ще има и специална детска сцена.

"Само ще вметна, че от повече от 2 г. правите всичко възможно Програмата за подпомагане на родителите на новородени деца в София да не се приеме – защото нямало пари. Но пък да се дават подир парадиращите със сексуалната и менталната си ориентация може, все пак са по-важни от това да се раждат български деца във времена на демографска криза", възмущава се Контрера. 

От ВМРО уточняват, че за да се обезпечи мероприятието, ще е необходимо командироването на десетки полицаи от цялата страна, както и че провеждането му ще струва хиляди левове на българския данъкоплатец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
5
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Всеки може да бъде какъвто се чувства, но в собствената си къща само.С пародиране се събира/независимо за какво/отрицателни реакции/чумосване/отвращение, ненавиждане...........За децата се носи наказателна отговорност до навършване на пълнолетие
54
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 68 Какво значи да ти парадира? Значи с руско знаме - може, а със знаме с цветовете на дъгата да не може? Каква е разликата?
53
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига да почистят улиците след себе си, нямам нищо против прайда.
52
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да обясним на групата на мвро в СОС, че подобни декларации и обръщения години наред са единствения повод да разберем, че съществуват като съветници правейки всяка година предизборно мероприятие от типа "вижте какви сме патриоти". Ако искаха да свършат нещо щяха да заведат дело в административния съд и да го спечелят с което да обявят за незаконно разрешението което сос вс година дава разр. за пед. сборище. Само, че за това се иска смелост. Друго си е вс година да преписваш декларацията от предиш
51
16
 
0
 
! Отговори
Марсел Попов преди 2 години
До АнонименАми да,затова САЩ са най - развитата държава! Децата могат да си избират какви да бъдат, Drag Queen, би, Gау и т.н.
50
1
 
3
 
! Отговори
До 52 преди 2 години
Марсел означава чук от латински. Не се ли срамиваш поне малко.
49
5
 
6
 
! Отговори
Едно изключение преди 2 години
Лесбийчетата са много сладки харесвани са както от жени така и от мъже. Също доста хетеросексуални мъже имат фантазии за бисексуални лесбийки. Определено е радост и зрелище. Нетрадиционният секс винаги е съществувал и бил практикуван от хилядолетия в човешката история няма спиране винаги ще има и такива хора.
48
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 57 те от селото дето е изпълзял като са го разбрали какво е, са го изгонили с камъни директно
47
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВМРО ги е яд, че прайда ще имая повече хора отколкото на митингите на ВМРО, Атака, Възраждане и другите националисти заедно.
46
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Остовете хората сами да решат за себе си.Недейте с такава омраза към свободата. Всеки сам да избира.
45
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Марсел Поповдегенератче, я пробвай с тоя речетатив в Унгария да видим ти къде ще се окажеш :)
44
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Веднъж да е добре, че сме изостанали от западняците.
43
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
отврат! да има и десет пола, на никой не му дреме какъв рептил си! ама да си стоят по къщите вместо да си показват гъзовете по парадите! Комплексари!
42
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да си правят прайда някъде извън София по поляните нормалните не са длъжни да им гледат извращениятаа.
41
12
 
5
 
! Отговори
Марсел Попов преди 2 години
До АнонименВ затвора ще отидеш ти за хомофобия!
40
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук сме изостанали в САЩ какъв е разврат ви е бедна фантазията, малки деца се въртят по пилони с *** им се промиват мозъците, а почти всяка известна личнот има дете джендър иначе им спират парите, ролите и славата.
39
15
 
5
 
! Отговори
Марсел Попов преди 2 години
Такъв си е Гaнч, хомофоб, расист, зъл и неграмотен балканджия! Жан-Жак е прав за всичко, но трябва да си живял сред бели хора за да го разбереш.
38
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никога не съм им обръщал внимание. Ако искаш да накажеш някого, не му обръщай внимание - игнорирай го.
37
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Налагането на сексуални девиации е криминално деяние...
36
6
 
10
 
! Отговори
Влади преди 2 години
Хе хе женския гей Ангел Джамбазки от ВМРО иска забрана на гей парада , знаем ги тея номера