Питбул без намордник нападна и уби померан в София

11-годишно дете разхождало агресивното животно
Обновена: 9 авг 2024 09:04 | 9 авг 2024 08:20, Анисия Иванова
143
Питбул без намордник нападна и уби померан в София
Снимка: Pixabay

11-годишно дете, оставено да разхожда питбул без намордник в София, загуби контрол над домашния си любимец и кучето нападна и уби померан.

Това се случва в Южния парк и като по чудо няма други пострадали от агресията на кучето, съобщава Нова тв.

Илиян Симеонов е собственик на починалото куче. Той разказа, че с бременната си съпруга разхождали домашния си любимец, когато към тях се затичал питбул без намордник и повод. Захапал померана им и му счупил гръбнака. Те успели да разтърват животните, но впоследствие разяреното животно отново захапало тяхното куче.

Семейството закарало раненото животно във ветеринарна клиника. Когато се върнали в парка, се оказало, че придружителят на кучето е дете. Майка му била във Виена, баща му в Перник, а вторият му баща бил собственик на питбула.

Михаил Мишев в станал свидетел на ужаса. Той разказа, че дори след намесата на полицията нямало институция, която да прибере агресивното животно. Детето пък споделило, че това нападение не било първо за питбула.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още по темата: питбулнападениесофия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
3
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 седмици
До АнонименАко пумерана е бил на каишка са щели да го предпазят!С тези малки злобни кученца където само лаят и дразнят и не стават за пазачи а цапат през 5 метра я фекали я урина ми е омръзнало!Парковете не са за кучета а къщите и в блоковете не трабва да се гледат кучета низависимо какви са те защото цапат и лаят и дразнят съседите!
125
0
 
3
 
! Отговори
Кметът преди 4 седмици
единствената му цел е дигитализация и цифрово евро. Как да ни вдигне данъците, за да си увеличи заплатата с още 300%.
124
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези "родители" заслужават да си намерят детето при социалните. Кучето можеше да нахапе и него! Плачат за отнемане на родителски права!
123
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Как е възможно родителите да оставят агресивен питбул без наморник на непълнолетно лице, дете...Тези хора *** ли са, *** ли са, какви са?!!
122
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До koТьоoТака е, всички породи кучета представляващи големи отклонения от естествения фенотип са много слаби и дисфункционални и са подигравка с вълците. Дълбоко умствено убитите и нискоинтелигентни не осмислят какво им е лошото и са им симпатични. И бойните породи са изродени, освен и опасни, не гледайте и тях.Така или иначе е неморално да гледаш куче, ако не е умствено болно няма как да е щастливо.
121
0
 
9
 
! Отговори
Спомени от НРБ преди 1 месец
Жарко, че няма ги братските виетнамски бачкатори - жяха да хапнат хубаво барбекю а ла питбул.
120
1
 
12
 
! Отговори
до Яна с питбула преди 1 месец
Янче, вече няма да се учудя, ако си лягате с питбула и мачкате чаршафите! Намери си мъж и не мъчи животното!
119
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Отглеждат децата си с кренвирши и салам Народен, ама иначе за кучето храна Роял Канин, че от другата не се чувствало добре! Ненормалници!
118
0
 
10
 
! Отговори
9999 преди 1 месец
Никой не е длъжен да знае биографията и характера на всеки *** който срещне, добър ли е, зъл ли е. Контролирайте си зверовете.
117
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ква бойна порода, е Питбула, бе, за да го превърнеш в "боец" е необходима специална подготовка, обучение и тренировки. Имам 14 годишен, 100% чист Питбул, за нищо не ставааа..., освен за "цуни-муни и гуши-гуши", добре, че е Чихуахуата (с дълга козина) да вдига Аларма...
116
2
 
5
 
! Отговори
*/* преди 1 месец
Винаги съм чудил на какви хора им е кеф да отглеждат генетичен ***, създаден за бой
115
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не отглеждат ни деца, ни кучета, но злобеят срещу хората отглеждащи и деца и кучета! Що за държава! Като остареете, покрай вас няма да има деца, няма да има и кучета, а само спомени за пропилян живот! Жалка история!
114
0
 
6
 
! Отговори
до апостола преди 1 месец
""""Не отглеждат деца, отглеждат кучета! Кучешка държава!""""" ---- Кво ревеш, бе, в цяла Европа е така, да не ти говоря за Япония..., ако в Япония кажеш, че имаш две деца те гледат като "динозавър", все едно, че си им казал 20!!! Виж, кучета и котки колкото щеш, грижат се за тях по-добре отколкото за хората - диети, асажи, груминги..., бедна ти е фантазията какви гевезелъци са!
113
12
 
3
 
! Отговори
koТьоo преди 1 месец
Taka трябва!Природата не търпи извращения тя изпитва отвращение погнуса и ненавист към всички болни сакати, застарели дефектни създания.Нарича се естествен подбор.Питбулът е само един инструмент,а тази мерзост и гадост померанът се отглежда именно от сакати страхливи,болни дефектни и треперливи скунксове,които неизбежно в живота срещат своя 'питбук' и това им е за последно.
112
1
 
9
 
! Отговори
Кучкар преди 1 месец
Екзекутирайте втория баща (пастрока) на това дете и кучето-убиец...
111
4
 
13
 
! Отговори
Апостолът преди 1 месец
Не отглеждат деца, отглеждат кучета! Кучешка държава! Като остареете, покрай вас няма да има деца, а спомени за някакви кучета, по които сте пръснали повече пари, отколкото пари са нужни да отгледате и възпитате човек! Жалка история!
110
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
При толкова красиви и прекрасни кучета, да си купите питбул говори за много сериозни комплекси и тежки травми от детството!
109
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Писна ни от тези мразещи кучетата навсякъде. И от наглостта им. То бива бива,ама такъв страх имат от кучетата и такава наглост - все едно детето им си убил, а тях ги е страх и от куче на картинка.
108
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ходя с пистолет, не изглеждам мутра не съм татуиран, нали сега е модерно тва и да гледаш лошо :))) Не дай си боже да имаш ситуация, винаги съм се чудел. Кучето го застрелваш ама после оня като ти налети и го отсвириш и него ще го лежиш накрая. Въпроса е, че са супер нагли и може би това е единствения начин. Отстрелян пес и собственика му няколко пъти и следващия път ще е с наморник
107
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Писна ни от тези кучета навсякъде. И от наглостта на кучкарите. То бива бива, направиш ли забележка все едно детето им си убил.