Блокирани улици и допълнително метро за концерта на Ед Шийрън

Организацията ще важи до края на събитието
31 авг 2024 15:52, Красимир Ангелов
64
Блокирани улици и допълнително метро за концерта на Ед Шийрън
Снимка: БГНЕС

Въвеждат се промени в организацията на движението около Националния стадион "Васил Левски" заради концерта на Ед Шийрън тази вечер в София, съобщиха от Центъра за градска мобилност (ЦГМ) във Facebook.

От ЦГМ информираха, че се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието, на паркинга на стадион „Васил Левски“ и на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ между бул. „Драган Цанков“ и ул. „Ген. Гурко 4“.

До приключване на събитието пътни превозни средства не могат да навлизат по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ в участъка от бул. „Драган Цанков“ до площад „Орлов мост“, като се осигурява движението на колите на обществения транспорт.

От 22:00 ч. до 23:30 ч. с намалени интервали на движение по линии и с променени разписания ще са трамвайни линии 10, 12, 15, 18, както и автобусни линии 72, 76, 204, 213, 280, 604.

За времето от 22:00 ч. до 23:30 ч. "Метрополитен" ЕАД ще осигури допълнителни влакове, които да бъдат пускани извънредно при струпване на хора на метростанциите, посочиха още от ЦГМ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от София
Промени в движението заради концерта на Ед Шийрън в София
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Вижда се какво е нивото на МВР ...
49
0
 
0
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 1 седмица
Щастливи , доволни млади и не толкова млади на едно място ,в същото време толкова мъка у някои индивиди чиято мисия да дестабилизират изглежда дестабилизирана
48
1
 
0
 
! Отговори
Британски учЕн преди 1 седмица
Невероятно е тоя бозавия льоьо каква популярност придоби, не само в източноевропейските боpдеи.
47
0
 
0
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 седмица
Това е поредната акция на бугарските посткомунисти да се докарат пред новите си шефове за сметка на обикнновените граждани. Това не е демокрация и е срам за малоумнте жълтопавети да защитават подобно безобразие. Ама така е, като си избирате кмет от Държавна сигурност...
46
2
 
0
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 седмица
До Няма казарма... В Украйна наборна казарма няма от ноември 2013 г, тогава Янукович уволни последния набор, за да улесни руското нахлуване.
45
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 44. То секи мой да пей, но как и какво е съвсем друг въпрос.
44
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да твърдиш, че Ед Шийрън не можел да пее, е нещо като да кажеш, че Бочели не става за оперен певец..Светотатство. Той има специфичен и богат тембър - гласът му не е силов, а лиричен и ангелски красив.
43
12
 
9
 
! Отговори
americano преди 2 седмици
Браво, най-после нещо европейско в България!!!
42
0
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 34 преди 2 седмици
Ей, аман от пишман политикани, имало 15 коли, то и по времето на прабаба ти е имало 7 волски каруци по тия улици и какво от това? Не са живяли сигурно хората? Живяли са по-спокойно от сега с по 2-3 коли на семейство, че не са имали днешните проблеми.
41
7
 
14
 
! Отговори
Българин преди 2 седмици
Хората се забавляват и на някои това им се вижда непоносима мъка.
40
6
 
7
 
! Отговори
Ръката армия преди 2 седмици
Унищожава методично остатъците от украинската. Не че е голям героизъм, но така се постъпва с неизлечимо психоболни индивиди. Как може да следваш индивид като Зеленски, който открито заявява, че ще воюва до последния украинец? Или че нахлуването в Курса област е с цел мир?
39
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Няма казарма ИСкаш да кажеш, че руската безаналогова професионална армия не може да пробие някакви "аматьори" вече една година?
38
5
 
7
 
! Отговори
Няма казарма преди 2 седмици
Който иска, става професионален войник. Това го говореха в Украйна преди 30 години. Резултат - малкото военни украински професионали бяха избити за година и половина. Днес там има шайки за млади хора, по- бедните, които са нямали пари да емигрират. Затова Украйна е пред изчезване.
37
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Хубаво "Къде младите почитатели на певческото изкуство ще с.р.ат?" Във вътрешните тоалетни на жилищата си или заведенията, които са посетили. Знам, че на симпатизантите на културата с външните такива им се вижда лукс, но ....
36
3
 
10
 
! Отговори
Хубаво преди 2 седмици
Блокираме половин София - а защо кметът не открива обществени WC за неповторимото събитие? Къде младите почитатели на певческото изкуство ще с.р.ат? Любопитно.
35
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Няма казарма, Кой ти каза, че "няма казарма". Казарма има за тия, които искат да стават професионални войници, а за останалите има казармен режим при който по-дисциплинираните се издигат в живота, а мързеливите и некадърните стават политици и драскачи на Мутрофанова.
34
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Помня "Но никога милицията не затваряше и най- малка улица." Щото немаше коли, дрОгаре. По времето на великия комунизАм хората нямаха дори коли повечето, а сега при гадния "западен" свят с по 2-3 на семейство. Като не сте го живели поне погледнете снимки от едно време от Цариградско шосе. От Плиска до Орлов мост - 15 автомобила.. Трагедия е да не знаете защо нещата са били каквито са били.
33
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
66 хиляди продадени билета. Хора от Гърция, Сърбия, Хърватия - това са хотели, ресторанти. така се прави бизнес, а не с чалга.
32
6
 
14
 
! Отговори
Няма казарма, преди 2 седмици
Няма бригади - 40% от младите и красиви демократични младежи нито учат, нито работят. Техни идеали за политици са Бат Бойко, Доган, Пеевски, Петков и прочее видни личности. А в началото бе философинът от селу Веселиново бай Желю Антикомунистът.
31
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Безумие!