Любимец се подигра с Ботев. Стоилов пред уволнение

Новаците удариха пловдивчани с 1:0
10
Любимец се подигра с Ботев. Стоилов пред уволнение
Снимка: Булфото

Ботев Пловдив записа нова издънка в първенството, след като загуби с 0:1 гостуването си на Любимец. Единственото попадение в мача заби Иван Вълчанов в 76-ата минута.

След това поражение оставането на Станимир Стоилов начело на Ботев е пред сериозна въпросителна и най-вероятно той ще бъде уволнен.

Срещата не предложи особени футболни достойнства, като на терена преобладаваха здравите единоборства, а чистите голови положения бяха рядкост.

Със спечелената победа Любимец взе глътка въздух в битката за оцеляването си и направи дубъл срещу пловдивчани през този сезон.

Ботев пък продължи с неубедителното си представяне през последните седмици и може да бъде изместен дори от четвъртото място, след като се изиграят всички срещи от този кръг.

Подробности за двубоя четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Ботев ПловдивЛюбимец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
11
 
! Отговори
ll преди 10 години
Е как без футболни достойнства. Вие гола видяхте ли го как Вълчанов мина през 5-6 защитници, а после как Огнянов се подигра с 4ма в наказателното поле на Ботев с тоя, а и още 2-3 ситуации пак с финтове на Огнянов от Любимец. Много ми харесаха любимчани, верно че нямаха късмет последните мачове.
7
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Komatevo e velik otbor!!! Poduene sasto sa velik otbor.
6
0
 
18
 
! Отговори
Йово преди 10 години
Нали Наско още през септември като беше в подуяне каза, че Мъри от зимата ще е техен треньор. Сега спокойно ще си го вземат пак. Вярно Наско вече не е там но уговорката си е уговорка.
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименЕдно нещо да ти е ясно, *** - ако *** има нещо общо с ДПС, то отбора на Ботев Пд няма нищо! Не смесвай мръсните пари на мустака с ОТБОРА Ботев Пд. Ако разбираше нещо от спорт, щеше да знаеш, че отборът, това е любовта на хората. Парите и мустаците са преходни!!!!
4
0
 
22
 
! Отговори
Калина преди 10 години
То и футболът ни като политиката ни - едни и същи муцуни се въртят, а резултати (положителни) - никакви!
3
5
 
21
 
! Отговори
Кирето преди 10 години
Добре, де. Разбра се, че от Мъри треньор не става!
2
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво на Вълчанов за красивия гол, с който потвърди максимата до каквото се докопа г-о-в-е-д-о или комунист го разбива. Като гледам товачка прилича на оновачка от Позитано 20. Но отбора на ДПС си заслужава съдбата
1
2
 
13
 
! Отговори
konsa преди 10 години
По начина по който футболистите играят си личи,че не искат Мъри.То и нормалните фенове не го искат де,особено тези които са запознати как се омаза в Литекс.Кривия също не се справя в трудни ситуации и не се обажда.Не може последните 6 гостувания да нямаш победа,не може последните 5 гостувания гол да не вкараш и отбора да имитира игра,и тренера да не го махнеш.Какво по-красноречиво от това.Айде стига с компромисите и шансовете.Да си ходи Мъри.Ръководството ще намери заместник(пр.Лудогорец).