Левски елиминира ЦСКА за Купата след драма с дузпи

"Сините" надвиха вечния си противник със 7:6
Обновена: 19 дек 2013 19:20 | 19 дек 2013 18:57, Друми Георгиев
58
Левски елиминира ЦСКА за Купата след драма с дузпи
Левски изхвърли ЦСКА от турнира за купата след дузпи. Снимка: Булфото

Левски елиминира ЦСКА със 7:6 след дузпи в осминафинална среща-реванш от турнира за Купата на България, която се игра на националния стадион "Васил Левски".

"Армейците" бяха по-добрият отбор в мача и пропуснаха няколко чудесни положения. Венци Василев на два пъти стреля опасно с глава, но първо прати топката над вратата, а после би право в тялото на Пламен Илиев. После Менди нацели гредата след удар с глава.

В началото на втората част реферът Цветан Кръстев не отсъди очевидна дузпа за ЦСКА за игра с ръка на Макриев в пеналта. В наказателното поле на "червените" Янчев спря кълбото с лакът след удар на Родригес.

Най-опасните удари след почивката бяха отправени от Емил Гъргоров и Антонио Вутов, но вратарите на двата тима бяха на висота.

Така след 120 минути без гол в срещата днес и в първия сблъсък, двата отбора все пак трябваше да си вкарат попадение. При рулетката на дузпите нервите на "сините" футболисти се оказаха по-здрави.

Двата тима имаха нужда от цели 18 изпълнения от бялата точка, като и двамата вратари спасиха по две дузпи, а Гъргоров разтресе гредата. Дъстли Мюлдер вкара решителната дузпа за Левски, хвърляйки в екстаз феновете на отбора.

Как точно се разви срещата, може да видите в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още по темата: ЦСКАЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
direktiva преди 10 години
KOLEDA IDWA SWQTA ZAKLAHME SWINIATA
45
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Горд съм с представянето на Подуене! Много добър отбор, които слави България дори в Азия!Загубите от Тампере, Жилина, Олимпия, и другите незнайни отбори са просто случайност.Бъди горд подуенски фен!
44
0
 
2
 
! Отговори
superMuzzy преди 10 години
Знаете ли че!!!Единственото животно,което притежава четири леви крака е Прасето? :ррр
43
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
mnogoooo silen Uevski dogodina v shampinska liga ...chestito bai Ganio(batkov)
42
0
 
5
 
! Отговори
АТ преди 10 години
7:1,7:2, 7:6 без да играем, представете си, ако се бяхме разиграли?! ;) За капак Неустойчо гони днес 7 прасета. Е, не е ли добро числото седем за Левски?! :)
41
0
 
6
 
! Отговори
гюбрето преди 10 години
седем е добро число........................................
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЛЕВСКИ никога не е бил толкова слаб!На вас ЛЕВСКИ ли ви е критерий бе с ЛЕВСКИ ли се мерите!?Ако е така РОЗОВИТЕ са тотално изгубени!
39
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
210 минути имахте на разположение да вкарате гол на Левски и неможахте....колко положения имахте вчера,оставете дуспата!?От 3 метра в аут,две положения с глава...после ние сме слаби!!!Истината е че толкова си можете!
38
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А вие като сте много добри....да ви питам догодина в кой турнир ще играете,понеже стана въпрос за първата седмица?Жалки сте .Със селянче трениор,към 3 лева в клубната каса и към 18-19 леви крака вчера на терена съдията ви виновен! Да несе чудите е за тва ви викат прасета....само грухтите!
37
4
 
2
 
! Отговори
Смешни милиционери преди 10 години
Смешни и още по-смешни милиционери и най-смешен съдия...Смешна държава. КЗЛ и за "бежанците".
36
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
РУК ЗА ЛЕЦКИ
35
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НЕКА ЖАЛКОТО ГОВЕЖДО ОТБОРЧЕ СЕ МОРИ ОЩЕ 2 МАЧА ЗАЛУДО! ОПРЕДЕЛЕНО ГОВЕДАРИТЕ СА НАЙ-СЛАБИЯ ОТБОР В ПЪРВАТА СЕДМИЦА И ЩЕ ЯДАТ ДЕДОВИЯ! НА ЧЕТВЪРТФИНАЛА ЩЕ ГО ЛАПАТ НА КАНАРЧЕТАТА! АМА ЯКО ШЕ ГО ЛАПАТ, ЩОТО СА ТОЛКО ЖАЛКИ, ЧЕ ЧАКАТ САМО НА СЪДИЯТА И КЪСМЕТА
34
5
 
6
 
! Отговори
Левскар преди 10 години
До EurAsiaIdiotsХахахахаха, Боже колко депресирани хора има на този свят!!! Да направиш сайт от злоба против Левски!?!?. Хей, аз съм левскар макар, че спрях да гледам родният футбол от доста години, но ако ЦСКА направи нещо успешно ще го приветствам. Неможеш да мразиш и отричаш постоянно. такава злоба ми е непозната как се съхранява толкова години!
33
4
 
7
 
! Отговори
Левскарче преди 10 години
Победата си е победа ! Но истината , колкото и горчива да е тя е по-добрата игра на ЦСКА ! Да пожелаем на любимият отбор да спечели купата ...само ЛЕВСКИ !!!
32
8
 
10
 
! Отговори
1914 преди 10 години
Само Левски олеее! Браво момчета! ЦСКA ДУХНА СУПАТА АХХАХА :D :D :D
31
4
 
11
 
! Отговори
AT преди 10 години
Тоя Неустойчо риве повече и от Боко бе?!
30
8
 
9
 
! Отговори
ей тъпчо преди 10 години
До АнонименДори да има втора дузпа, при 1:1 кой продължаваше бе? Кой? Минахте три пъти центъра и вместо да се скриете в миша дупка от срам с такава победа пак знаете бе еееей, а после в Европата нещо не се получава? А защо ли?
29
0
 
14
 
! Отговори
Венелин преди 10 години
И двата отбора са пълни с посредствени ше*еци, което се видя и при дуспите. Треньорите - и те слаби. Здравков например незнайно защо беше оставил Перес на пейката при тези високи центрирания и само късмета го спаси. За опонента му има само едно точно изказване (на Стоичков) - от цъ*вул трандафор не става...
28
5
 
13
 
! Отговори
superMuzzy преди 10 години
Exxx Стойчо,Стойчо може да си бил добър футболист,но никога няма да бъдеш човек,тренйор и ЛИЧНОСТ!Болно ти Е че не печелихте.,но истината е че толкова си можете!Не че Левски може повече,но за разлика от вас те си вадят поука и търсят причината в техните си футболисти!Браво на Левски. ....и успех в следващата фаза!
27
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
22-*** чалгаджии ритат топка, а бунацитесе карат ,кой уцелил вратата.