Кличко няма сърце и се държи като момиче!

Победата е постижима, вярва Кобрата
Обновена: 14 ное 2014 14:08 | 14 ное 2014 09:36,
139
Кличко няма сърце и се държи като момиче!
Снимка: архив Булфото

Кубрат Пулев нанесе тежък удар по мъжествеността на Владимир Кличко в навечерието на мача между двамата за шампионските пояси в тежка категория.

Още по темата
13 ное 2014 14:33
51
По думите на Кобрата украинецът е добър боксьор, но има характер на момиче, съобщава БТА.

"Кличко е добър боксьор - висок, силен, бърз е с краката. Има всичко, което е нужно, за да бъде световен шампион, но няма сърце. Той е като момиче, има характер на момиче", каза Пулев в интервю за телевизия RTL.

"Победата е напълно постижима. Имам всички качества, за да я постигна, просто трябва да го направя. Знам, че съм по-добрият боксьор. Имам достатъчно енергия и ако трябва ще издържа 20 рунда", каза още Кубрат Пулев.

Пулев и Кличко ще излязат на ринга на 15 ноември в Хамбург, а украинецът ще защитава три от световните си титли в тежка категория - на Световната боксова асоциация /СБА/, на Международната боксова федерация /ИБФ/ и на Световната боксова организация /СБО/.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен Потресен съм Вие наистина не сте Българин.Вероятно сте потомък на хората,които предадоха Апостола.Поне пишете на Български или не Ви се отдава.Не мога да си обясня как така някой няма да желае победа за България.
67
2
 
11
 
! Отговори
Успех, Кубрате! преди 9 години
Кобра, като всеки българин вярвам в теб! Бой по канчето на майданеца!
66
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"KOBRATA" E POREDNIQ SMESHNIK KOITO SI MISLI CHE MOJE DA POBEDI SVETVNIQ SHAMPION!N\SAMO SE OPLAKVA,SAMO REVE CHE KLICHKO NESHTO PAK MU E IZIRAL NOMER,NEZNAM ZA KLICHKO ,NO "KOBRATA" E ISTINSKO DETE MOMICHENCE KOETO SAMO SE OPLAKVA I CIVRI!KLICHKO SHTE GO RAZMAJE DA VIDIM TOGAVA TOQ KAKVO SHTE SE OPRAVDAVA PO MEDII I KAK SHTE HODI S NAVEDENA GLAVA I NQMA DA ISKA DA SE POKAJE NAVAN,ZASHTOTO NE SE GOVORI HLQDI PROSTOTII ZA SVETOVEN SHAMPION,MALKO TRQBVA DA SI MAJ!
65
0
 
13
 
! Отговори
Кругер преди 9 години
Мачкай, Кобра!
64
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен ВИЕ НЕ СТЕ БЪЛГАРИН
63
0
 
10
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
До реалноМускулната маса е важна,но не е решаваща в тоя спорт!Издръжливост и бързина си трябват,също и здрав кокъл.Вижте Мохамед Али(най-великия)-да ви прилича на културист!?
62
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Владимир Кличко ще защити световната си титла И ще размаже самозванеца пулев ..
61
1
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
Кобрата по-добре да се средоточи в/у предстоящия мач и да не обръща внимание на изцепките на Кличко. Мача не се решава с приказки
60
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кубрате, нараняваш чувствата на Клиторичко! Не ти отива да се държиш така с една дама!
59
3
 
4
 
! Отговори
реално преди 9 години
Не разбирам от бокс, ама като сравнявам телосложението на предишните световни шампиони и тези двамата, та малко ми е странно, те само на кокъл са големи, малко мускулна маса имат.
58
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В реален боксов мач би трябвало мачът да е много равностоен и да се реши по брой удари предвид класата,техниката и дисциплинираността на двамата.Дано не гледаме повторение на Кличко-Поветкин,там беше очевадна уговорката и нивото беше тренировъчно.
57
6
 
7
 
! Отговори
Бар преди 9 години
Кличко, ще бъде нокаутиран в края на втория рунд. Или няма да излезе за третия.
56
3
 
11
 
! Отговори
Баба преди 9 години
Да, но днес живеем в друго време. Роки е бил невероятен атлет, невероятен дух, и въпреки недъзите си: къси ръце, доста недодялан стил, е тренирал усилено и е победил всички хора, които са се изправили пред него. Ако погледнем Деонтей Уалйдър 27/27KO, и той никога не е бил побеждаван. Велик ли е? Това дали си загубил, или не, няма чак такова значение. Кличко се е задържал достатъчно дълго на върха, за да заслужава уважение.
55
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Бабакаквото и да говориш Роки Марсиано никой никога не го е побеждавал! Никога! 49-0! 43 от който нокаут! Има и други като него но Владимир определено не е и никога няма да бъде.. той никога не може да е като човек равен на Роки и подобни камоли като спортист! Ти гледал ли си как тренира Роки и в какви условия и какво е загърбвал заради целта си да е добър мъж и боксьор.. ?! Много си разбираш от история ама маи само се ербапиш!
54
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кубрате какви са тези приказки от теб за момичета, излагаш се, като не уважаваш противника си?Дори и да победиш по - малко приказвай, бъде джентълмен!!
53
1
 
12
 
! Отговори
Винех Шулев преди 9 години
Андреа ще присъства ли на мача, да покаже "случайно" некоя цица ?
52
2
 
5
 
! Отговори
Baba преди 9 години
До 66, страхотни аргументи. Между другото, "бокс" се пише с малка буква, а "камо ли" се пише разделно. Научи се първо да пишеш, после критикувай другите хора за познанията им по бокс.
51
4
 
10
 
! Отговори
ха преди 9 години
не проумявам как българи плюят по българи и възхваляват чужденци...не мога да го прумея чесно, но като се огледам в каква мизерия и *** и беззаконие живеем прозирам реалноста че българинът е един долен продажник, който няма нищо обюо с българите по симеоново време
50
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Бабаопределено нямаш никакви познания по Бокс а камоли история!
49
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Бабабоже бабо ...ти не си в ред! :) върви да се прегледаш! Кличко няма да издържи половин рунд! Все пак когато правиха тестовете Роки самза Мухамед от бой и го нокаутиар ...Кличко по - голям ли е от г-н Клей?! Боже колко прости хора има ...*** бе ..нормално :)