Наръгаха с нож фен на Левски в Скопие, с опасност за живота е

Български фенове са били нападнати в столицата на Северна Македония
Обновена: 27 юли 2023 22:14 | 27 юли 2023 22:05, Красимир Ангелов
110
Наръгаха с нож фен на Левски в Скопие, с опасност за живота е
Снимка: БГНЕС

Фенове на Левски са били нападнати в Скопие, като един от тях е с опасност за живота, съобщава Нова телевизия.

Той е с прободни рани и опасност за живота.

Група привърженици на „Левски” са пътували за днешния мач в северномакедонската столица. Те са свалени от колата си и са бити, а един от тях е намушкан с нож.

В македонските медии са публикувани множество информации за нападения над български фенове в квартал "Чаир", в който живее предимно албанско население. От кадрите се вижда как коли с български регистрации са спирани от тичащи по платното мъже, които удрят по автомобилите с тояги, туби и всякакви други предмети.

По информация на агенция "Макфакс" жители на квартал "Чаир" са замеряли и с камъни българските коли. На една от тях е счупено предното стъкло, съобщава Dir.bg.

От македонската медия са отправили запитване към полицията дали има подаден сигнал за инцидента, но официална информация от вътрешното ведомство на Скопие все още няма.

На входа на стадион “Тодор Проески пък група български фенове влязоха в конфликт със служители на полицията, който бързо прерасна във физическа саморазправа. Във видеоклиповете се виждат летящи бутилки от сок или бира, както и някои по-големи предмети, пише БТА.

Мачът е определен с висока степен на риск, а полицията е мобилизирана през целия ден ден, за да предотврати евентуални инциденти.

     
    

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Про-сръбските пишман патрЕотЕ фашистЕ ислямофобЕ постоянно насаждат омраза към албанците, а после се чудят защо ги бият. Велик народ е това албанският народ, не е като наркоманската плявa по българашките земи.
61
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Войната в Югославия така почна. Пазете се от провокации, момчета.
60
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Феновете на "Левски" се делят на четири фракции - Наркомани-Запад, Наркомани -Изток, Наркомани- Север, Наркомани-Юг.
59
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Като дойдат за реванша в София трябва да има яко трепане на шиптърите.Така се прави!Реципрочност да има както се казва на дипломатичвн език.А иначе по коментарите на джендърята евроатлантици за пореден път се убеждавам,че те са пълни родоотстъпници,майкопродавци и най долни б**клуци,които мразят България и всичко българско и затова и за тях яко кютек.
58
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Бой по сините джендри,бой,бой до спукване.Македонци браво братя,отсрамихте ни! Тези сините пед.али ли бойкотираха руските отбори хахахахаааа само бой ги оправя
57
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не съм футболен фен, но като гледам какво им е отношението правите тука билетите за тях 50лв и им потрошвате колите после на всички. А пък на стадиона може да ги поздравите подобаващо с различни приветствени транспаранти и хореография. Да им държи влажно до Македония, Албания или от което там село пълно с *** са се пръкнали.
56
2
 
5
 
! Отговори
Ром преди 10 месеца
Не са хубави работи, защо трябва два братски народа даси чупят главите след като могат дасе прегьрнат и да изгледат мача като приятелски!
55
3
 
8
 
! Отговори
Истина преди 10 месеца
Всички български паспорти с ДВЕ ИМЕНА да бъдат обявени за невалидни до края на тази година.Да бъдат прекратени доставките на ТОК, И ГАЗ за северозападна Македония . Дипломатическите отношения между двете страни да бъдат замразени............Когато българската армия влиза на територията на Македония 1944 г. всички македонски жени са били изнасилвани многократно.
54
1
 
5
 
! Отговори
Рв до жео преди 10 месеца
Жео, аз съм БЪЛГАРИН, искаш ли да се опиташ да ме набиеш, щом навсякъде съм бил ял бой?
53
2
 
2
 
! Отговори
Рв преди 10 месеца
Агенция макфакс а факмакс нямате ли бе?Хахахахахахахахаха то бива да си ступид морон ама макетата бият всички.
52
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ЧАКАЙТЕ БЕ ХОРА ! ШКУПИ Е АЛБАНСКИ ОТБОР И НЯМА НИТО ЕДИН ФЕН МАКЕДОНЕЦ ! ВИЕ В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ НАЛИ СТЕ ГОЛЕМИ ПРИЯТЕЛИ СЪС АЛБАНИЦИТЕ ОТ МАКЕДОНИЯ.. НАЛИ ВАШИЯ БАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ КАРАКАЧАНОВ С НЕГИВИЯ ПОЛТРОН ДЖАМАСКИ СЕ В ГОЛЕМА ЛУБОВ С ШИПТАРИТЕ ОТ МАКЕДОНИЯ.. УГОВОРКАТА Е ЕДНИТЕ ДА УНИЩОЖАВАТ МАКЕДОНИЯ ОТ ВЪН А ШИПТАРИТЕ ОТ ВЪТРВ .. ИМА ЕДНА ДУМА НА КУЧЕ И НА ШИПТАР ДОВЕРИЕ ДА НЯМАШ А ТЕ ВИ СА ГОЛЕМИ ПРИЯТЕЛИ.. Е СЕГА ЗАКЛАХА ВИ АМИ ПАК ДА ГИ ОБИЧАТЕ
51
1
 
4
 
! Отговори
Чобан Шабан преди 10 месеца
Реванша кога е?
50
0
 
4
 
! Отговори
Цццц преди 10 месеца
Да не си фен на футбола тези дни... ама по тези краища дори не ходят за футбол, а да покажат колко факли и хореографии имат.
49
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Скапани Макета, само бой за вас!
48
2
 
4
 
! Отговори
Русия преди 10 месеца
Нащи са много прости. Стана като онова момче от Ботев в Солун. Абе на такива неща не ходете. Без публика и толкоз.
47
4
 
6
 
! Отговори
До 60 преди 10 месеца
Присъединявам се към клетвите ти. Нека сърбите и руснаците си платят за това, което направиха с българския народ!!!
46
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тия с колите направо да ги газят мизерните албанци . Ще става война в таз македония след време томе ясно тва
45
2
 
15
 
! Отговори
456 преди 10 месеца
Футбола отдавна не е нормален спорт,а сборище на простаци и престъпници,т.нар.агитки!В световен мащаб трябва да се вземат мерки,иначе ще се избиват,а лошото е,че страдат и случайни невинни хора.Само четете коменгарите-психопати,искащи бой!
44
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
За жалост виждаме лицето на пропагандата и омразата. Без да е реална. Всъщност, за какво ни мразят толкова тези македонски "хора" ? Та ние нищо не сме им направили в историята? Много тъжна нация...
43
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Аз живея в квартла на Левскарите.... Болни хора с много личностни проблеми. Наръгания сигурно ще бъде горд ,че го наръгали...Долни същества,които се наричат Българи...