Атанас Божилов преди SENSHI 22: Надявам се да изляза победител

Кикбоксьорът тренира по два пъти на ден
26 юни 2024 14:38, Инна Ангелова
1

На 6 юли от 18:30 часа плажът на "Св. св. Константин и Елена" ще се превърне в арена за гладиаторски двубои. Ще се проведат осем професионални мача. Един от най-добрите ни кикбоксьори Атанас Божилов ще се изправи на ринга на SENSHI 22 в защита на своята Европейска титла на SENSHI в категория до 75 кг.

"Противникът е доста сериозен. Подготвил съм се за него. Гледал съм силните и слабите му страни. Надявам се да нямам контузии и да остана здрав. Съперникът има няколко участия в SENSHI. Доста победи има. Надявам се да изляза победител. С моя треньор сме се подготвили за неговите силни страни и трябва да ги преодолеем", каза Божилов в ефира на "България сутрин".

Спортистът сподели, че през лятото подготовката за състезание е много по-трудна, защото жегите пречат. Божилов допълва, че тренира по два пъти на ден.

"На SENSHI 22 виждам много добри състезатели. Може би играят едни от най-добрите в света. Най-важното е да си здрав. Една контузия може да те изкара от строя и да падне психиката", добави кикбоксьорът.

На въпрос кое повече го мотивира - победите или загубите, той отговори, че победите винаги са по-мотивиращи, но и загубите носят много. За него е важно да зарадва публиката, семейството и цялата страна, и най-вече - европейската титла да е за България.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: спортSENSHIкикбокс
Още от Спорт
Разследват президент, отишъл с държавен самолет на Евро 2024
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Гaля преди 2 дни
Kвoт' cъrлacyвa nocoлcтвoтo, тyй тo...