Алчни агенти провалиха трансфера на Филип Кръстев в Нант

Националът остава под наем в Цволе
10 юли 2024 21:08, Петър Бойчев
7
Алчни агенти провалиха трансфера на Филип Кръстев в Нант
Снимка: Zwolle PEC

Българският национал Филип Кръстев няма да играе във френския Нант през новия сезон. Халфът пристигна в Нант във вторник вечерта, като се смяташе, че сделката е уредена и той ще играе за "канарчетата" под наем през сезон 2024-25, съобщи БНР.

Регионалният вестник "Уест Франс" обаче обяви, че тази сутрин агентите на играча са предявили допълнитени претенции и са поискали нови условия за наема на бившия футболист на Славия и Левски. Това е вбесило ръководството на клуба и треньора Антоан Комбуаре, които веднага са приключили случая и са се отказали от българския играч.

Филип Кръстев е собственост на "Футбол Сити Груп" и явно трябва да си търси нов отбор за новия сезон. За последно той игра в нидерландския Зволе.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от Звезди
Рекордьорката Магучих скача и на млади момчета
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Футболистите са най-алчни.
4
0
 
4
 
! Отговори
Гледащ мочаве преди 2 седмици
Бе какъв Нант бе.Тов и за козарево не става
3
1
 
7
 
! Отговори
?!? преди 2 седмици
Тоя не става, защо се занимавате ?!
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Същите *** които притискат 15 годишните ни да подписват договори в Италия за да играят в Примавера (справка: 0 са успяли да стигнат първия отбор). Междувремено Лудогорец си развива играчите и ги продава от А-група за по 10М евро на парче в грандове. Та даже Левски вече продава за по няколко милиона евра. Ама простите ни т.н. агенти имат стратегията и търпението на 6 годишен, искат бързите пари.
1
7
 
4
 
! Отговори
Руси преди 2 седмици
Бре, бре ! Много ги разбирате нещата. Има си договори и трябва да се спазват от двете страни. Алчни сте вие щото ядете пари от новини ,които дори не разбирате или сте проучили. Вие сте алчните !