Новиков и Калейн ще са знаменосци на закриването на Олимпиадата

Церемонията ще е от 22:00 часа на "Стад де Франс"
Обновена: 11 авг 2024 12:36 | 11 авг 2024 12:12, Елка Василева
43
Новиков и Калейн ще са знаменосци на закриването на Олимпиадата
Снимка: БГНЕС

Олимпийският шампион по борба класически стил в категория до 87 килограма Семен Новиков и вицешампионката в индивидуалната надпревара по художествена гимнастика Боряна Калейн ще бъдат знаменосци на българската делегация на закриването на Игрите в Париж 2024.

Церемонията ще се състои тази вечер от 22:00 часа на "Стад де Франс" във френската столица.

Без българско участие ще премине днешният последен състезателен ден, в който ще бъдат раздадени последните 13 комплекта медали.

Страната ни участва на Игрите във френската столица с 46 състезатели в 15 вида спорт, които спечелиха общо 7 отличия - 3 златни, 1 сребърно и 3 бронзови.

Освен златото на  Новиков и среброто на Калейн, титли добавиха борецът Магомед Рамазанов при 86-килограмовите в свободния стил и тежкоатлетът Карлос Насар в категория до 89 килограма, а бронз заслужиха таекуондистката Кимиа Ализаде при 57-килограмовите, състезателят по вдигане на тежести Божидар Андреев в категория до 73 килограма и боксьорът при 57-килограмовите Хавиер Ибаниес, припомня БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от Спорт
Имаме основания да бъдем много доволни, заяви спортният министър за Олимпиадата
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Защо купеният две седмици преди Олимпиадата украинец, носеше българското знаме, а не роденият в България велик шампион Карлос Насар?
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
В момента гледам поредните извращения при Закриването на Игрите на из вра те ня ците, които нямат нищо общо с принципа на Олимпиадата.
31
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Не трябва в моята родина да има украинци. Те са нашият враг
30
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
до 27, вече има кандидат депутат от ДПС с двойно гражданство
29
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
с това политкоректно решение, предполагам на Стефка Костадинов вместо да ни накара да харесваме украинците както се надяваше, ще ни настрои още повече срещу тях, защото той самият минава на български бюджет - премия и пожизнена пенсия
28
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
за втори път ощетяват Карлос Насар, първо везенков като спортист на годината, че отиваше в Америка каква гордост за българските журналисти, а Карлос европейски преди това световен шампион, е везенков се провали, а сега украинец че е модерно, ама и майка му какво е това име Карлос, брат му се казва Лазар
27
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
А бе те ви дадоха възможност на хората с двойно гражданство министри да бъдат, вие се джавкате защо Новиков не бил етнически българин, за да носи знамето ни. Освен това няма такова име Семена, човекът се казва Семьон. Как пък в една медия не написаха правилно името му?!
26
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Дърти спортисти, бизнесмени и политици завиждат на Карлос Насар, гледат да не му дават подиума защото ги засенчва, взима вниманието което не се харесва на дребните душички.
25
1
 
8
 
! Отговори
иво преди 4 седмици
Тази вечер няма да търся порно канали. Ще гледам закриването на олимпиадата.
24
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
до 19, самият Новиков след победата каза, вие обичате повече руснаците, но се надявам след това представяне да харесате и украинците, а украинските медии заявиха че да развява българското знаме не било морално
23
3
 
18
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 4 седмици
Украинците се спукват да пссуват нашия украинец и ги е яд, че се състезава за нас. Наричат го пллъхх, предател и какво ли още не. Украинските журналисти го питаха защо не е приел поканата на Украйна да се състезава за Украйна. Той каза, че като бил контузен всички украинци го забравили само българи са му подали ръка. Имаше предвид Гриша Ганчев главно. Знае нашия химн. Украинците като го видят да вее нашето знаме съвсем ще подивеят от яд и злоба! Ама те сами са го зарязали в труден момент.
22
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Новиков във вечерна рокля ли ще дефилира или в бански костюм и високи токчета? И който от днес.бг ми изтрие коментара ,да му умрат децата дано!
21
5
 
10
 
! Отговори
Спортист на годината преди 4 седмици
Семен Новиков. Честито, напълно заслужено!
20
9
 
5
 
! Отговори
122 преди 4 седмици
Оставка на Стефка веднага.
19
16
 
7
 
! Отговори
До браво преди 4 седмици
Не ми викай браво, а си отивай в родината да се биеш и умреш. Не си желан тук, нито ти, нито себеподобните ти. Макар и пропагандата 70 процента от българите ви мразим и не ви искаме.
18
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Това са идолите на копейките - ***, талибани, ислямисти, наркомани и прочее престъпници. Дано изберат Новиков за спортист на годината. От цялата олимпийска делегация той е най-свестен като човек, лично го познавам.
17
13
 
16
 
! Отговори
Не ви ли е СРАМ??? преди 4 седмици
Миналата година Везенков стана спортист на годината,а не Карлос,щото е в спорт харесван в Кравария. Сега украинец ще носи българското знаме,а не Карлос,щото така са решили нашите евроатлантически под логи и! Еееее,как да не харесваш Путин,който ще донесе справедливост? Спиди,направи така,че пределите България да заслужат наказанието си! Амин!
16
16
 
12
 
! Отговори
Браво! преди 4 седмици
Най-достойните ще носят знамето! Слава на Украйна и да живее България!
15
19
 
8
 
! Отговори
Муа ха ха преди 4 седмици
Украинец носител на знамето. Народеее, навсякъде е ***. Да се посрещне с осфиркване на летището. Това не е медал за България, а за Украйна. Срам. Карлос пя българския химн и плака, а тоя насила го накараха да вземе българското знаме. Две думи за благодарност не каза. Неблагодарник.
14
16
 
13
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 4 седмици
Даже и знамето опозориха