Пореден резил за ЦСКА, трета загуба за "червените"

Славия ги разби отново
Обновена: 17 авг 2024 22:18 | 17 авг 2024 21:50, Стела Стоянова
31
Пореден резил за ЦСКА, трета загуба за "червените"
Снимка БГНЕС, архив

ЦСКА продължи да затъва, записвайки трета загуба от началото на сезона. Хората на Томислав Типич допуснаха поражение с 0:1 срещу Славия в среща от 5-ия кръг проведена на Националния стадион „Васил Левски“. По този начин „червените“ пишат срамна история, след като в изиграните си 4 мача досега регистрираха трета загуба.

Успехът за Славия донесе Иван Минчев. Той реализира дузпа в 13-ата минута, а попадението му се оказа достатъчно за спечелването на трети точки.

ЦСКА изигра поредния си безобразен мач. В представянето на армейците личеше пълен хаос, а за креативност в действията въобще не може да се говори.

Още в gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: ЦСКАславия
Още от Водещи мобилна
До 2050 г. много градове няма да могат да бъдат домакини на Олимпиада
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
запознат преди 3 седмици
Всички знаем кои отбори ще се обединят, просто сега трябва да се подготвят нещата и фенките ще припознаят пак без проблем, защото няма да има избор. Петилетката ще се изпълни за 1-2 сезона спете спокойно.
21
3
 
1
 
! Отговори
Много шум за НИЩО преди 3 седмици
ОРДЕР е АНГЛИЙСКА ДУМА произлезла от ЗЛАТНАТА ОРДА на турчина ЧИНГИС ХАН от Улан Батор с ЧЕРВЕНИЯТ САТАНИСТ-888-ХРИСТО герб на монголоид знамето си барабар с германската дума АТИЛА значение ПАПА или ПАТРИАРХ и ИЗЛЪГАЛИ АНГЛИЯ................. ИСТИНАТА Е ЧЕ думата им ОРДЕР произлиза от ОРАТОР близка до шегичката СЕЛЯНИ то ест ПРОВАНСА демек съскащите англосакси произлезли от СЕКСТ Цезар БАЩАТА на Най-ПРЕУСПЕЛИЯТ ОРАТОР ГАЙ ЮЛИЙ ЦЕЗАР.........АНГЛОСЕКСТОНЦИ ЦЕЗАРОВИ
20
3
 
1
 
! Отговори
НЕЗАВИСИМОСТ преди 3 седмици
1908 година България става НЕЗАВИСИМА от Османската Червено знаме Империя и в същата 1908 Италия чрез Интер от Милано обявява че СИНИЯТ и ЧЕРНИЯТ цвят са НАЧАЛОТО НА ЧОВЕШКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ но червената МАФИЯ САТАНА е Манчестър Юнайтед и така у нас и до сега България я правят от БКП и ЦСКА умишлено на САТАНАТА с цел подмазване,продажничество и проституция пред Свръхдържавите
19
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А пък пoдуенци демонстрираха поредна загуба от Лудогорец Поне никога няма да имате повече титли от ЦСКА.
18
3
 
1
 
! Отговори
Пояснения преди 3 седмици
УБИЙЦИТЕ НА ЖЕНИТЕ са червеният Манчестър Юнайтед и от там прякора им ЧЕРВЕНИЯТ САТАНА преведено за неграмотните и необразовани ЧЕРВЕН ДЖАК ИЗКОРМВАЧА е таен прякор на Манчестър Юнайтед.......................1908 е основан ШУМЕР и ЕГИПЕТ ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ АМБРОЗИАНО ОТ МИЛАНО с девиза НЕПРОТИВОКОНСТИТУЦИОВАТЕЛСТВУВАЙТЕ СРЕЩУ НАЙ-ВИСШИТЕ СИН и ЧЕРЕН цвят на СВЕТА основатели на цивилизациите
17
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тирето за пореден път демонстрира непонятен футбол.
16
1
 
1
 
! Отговори
НЕПРОТИВОКОНСТИТУЦИО преди 3 седмици
Уредената подарена шампионска титла на Манчестър Юнайтед през 1908 година в чест на червеният сатанизъм над СИНЬО-ЧЕРНИЯТ ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ АМБРОЗИАНО ОТ МИЛАНО накарва ДВЕ АНГЛИЙСКИ ФЕМИНИСТКИ да ПРОТЕСТИРАТ срещу ЧЕРВЕНИЯТ МАФИОТСКИ САТАНА в Англия като се самоубиват хвърляйки се под конете на процесията на Краля на Англия............ДВЕ ИТАЛИАНКИ от Ватикана изчезват покрай Мехмед Али АГДЖА защото от ИНТЕР МИЛАНО са обявили СИНИЯТ и ЧЕРНИЯТ цвят за СЪТВОРИТЕЛИТЕ НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА
15
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Софийския ловешки отбор пак го е ял барабар със сиренцето. Нищо ново под слънцето.
14
3
 
6
 
! Отговори
Турицов прави дузпа преди 3 седмици
Турицов пропусна дузпа , с която ЦСКА ставаше шампион. Явно и той е купен от Лудогорец и след време ще премине в Лудогорец, както им отмъкнаха преди други трима титуляри. Помнете, че Турицов ще играе за Лудогорец.
13
3
 
4
 
! Отговори
иво преди 3 седмици
Валтер Папазки е дърта мутра гравитираща около СИК.Явно неслучайно е пратен за да доунищожи ЦСКА.
12
7
 
3
 
! Отговори
БФС РАЗГРАД преди 3 седмици
Пак дузпа от съблекалнята срещу ЦСКА. Чудя се защо Стоичков, който и а дял в ЦСКА си мълчи срещу тези безобразие. Преди като футболист беше по - смел, а сега си мълчи....
11
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Папазки за да докаже че не урежда мачовете на ЦСКА заради личната си печалба от резултатите на отбора да извади ЦСКА от всички фишове окончателно.
10
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Откакто УИНБЕТ се натресе в ЦСКА всичко тръгна надолу. Бял ден няма да види отбора заради тоя хазарт. Мача с Лудогорец първия кръг имаше за цел да подлъже народа че ще има силен отбор за да може след това хората да си изгубят парите точно когато се очакваха победите и в УИНБЕТ да се нагушат
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Това не е РЕЗИЛ, сега е модно да му казват СТАТУКВО..
8
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
В ЦСКА винаги е така.Предсезонната подготовка е само победи,а започнат ли първенството, ги бъхтят като рамазански тъпан.
7
2
 
5
 
! Отговори
Сакалиев преди 3 седмици
Го нема да САКА ДУЗПИ... ХА ХХХАААА
6
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Джорнализката май е някоя дърта дебелана, бивша куманизка която много Га боли като чува че фалиралия вече цецека пак са го надупиле стабилно. Тъз статия нещо много прекалено лично, много яд се чете между редовете.
5
1
 
1
 
! Отговори
Било е преди 3 седмици
Овой ЯКО
4
8
 
11
 
! Отговори
Един Българин преди 3 седмици
Чакай сега,кое цска? Онова истинското или гмо-то с Чавдар Етрополе? Ако е последното,то това не са армейци...това са някакви партизани в Етрополския балкан, слезли в кръчмата на Микре да пият.
3
2
 
11
 
! Отговори
Как преди 3 седмици
Футбол с южноафрикански играчи е като мъже в женския бокс. Луда работа.