Пореден резил за ЦСКА, трета загуба за "червените"

Славия ги разби отново
Обновена: 17 авг 2024 22:18 | 17 авг 2024 21:50, Стела Стоянова
31
Пореден резил за ЦСКА, трета загуба за "червените"
Снимка БГНЕС, архив

ЦСКА продължи да затъва, записвайки трета загуба от началото на сезона. Хората на Томислав Типич допуснаха поражение с 0:1 срещу Славия в среща от 5-ия кръг проведена на Националния стадион „Васил Левски“. По този начин „червените“ пишат срамна история, след като в изиграните си 4 мача досега регистрираха трета загуба.

Успехът за Славия донесе Иван Минчев. Той реализира дузпа в 13-ата минута, а попадението му се оказа достатъчно за спечелването на трети точки.

ЦСКА изигра поредния си безобразен мач. В представянето на армейците личеше пълен хаос, а за креативност в действията въобще не може да се говори.

Още в gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: ЦСКАславия
Още от Спорт
Алкарас се извини за строшената ракета след загубата
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
7
 
! Отговори
Славист Варна преди 4 седмици
Два тоталитарни отбора имаше 40 години в България - ФК Левски /Държавна сигурност/ и ЦСКА /МО/. Днес с радост гледах как моят отбор би с 1:0 единия, така най боли. ВРеме е двата тоталитарни отбора да си платят, че мачкаха българския футбол, но с лихвите.
1
8
 
7
 
! Отговори
Сега е преди 4 седмици
Момента да се върнат към истинското си име! Има само едно ЦСКА и то не се е казвало Литекс. Но и тия, като всички червени в тая държава бавно схващат. Страда футбола, страда и държавата!

Спонсорирани публикации