Смут по магазините: Готов съм да се бия за тия печки!

Изкупиха духалките и радиаторите, търговските вериги отчитат ръст от 300% на продажбите им
8 яну 2009 07:13,
88
Смут по магазините: Готов съм да се бия за тия печки!
Снимка: Булфото

Стотици мераклии да си купят печки задръстваха до късно снощи магазините за техника в София.

Най-търсени са духалките, които струват между 20 и 60 лв. Според търговците хората предпочитат този вид печки заради ниската цена и способността да стоплят една стая за 10-15 минути.

Търговските вериги отчитат ръст от 300-400% на продажбите на духалки и радиатори.

"Вземам печките и въобще няма да ги пробвам. Обиколих осем малки магазина и там духалките бяха свършили. Готов съм да се сбия за тия печки. Имам три деца и се уплаших, че ще стоим на студено тая вечер", обясни 45-годишен мъж, който във вторник вечерта си купи две печки от "Мосю Бриколаж" на "Цариградско шосе".

Касиерите в магазина обясняват пред вестник "Монитор”, че са продали повече от 100 отоплителни уреда за периода от 17,30 до 19 часа вечерта.

Всичко за кризата с газа

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
0
 
! Отговори
slavi trifonov преди 15 години
ei oti
86
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
тука си прав. От Станишев до баба Пена от съседния вход не му пука за нищо докато Ножа не опре до кокала!
85
0
 
0
 
! Отговори
щте правите каквото преди 15 години
на 14 януари щте има бой по *** ви ***
84
0
 
0
 
! Отговори
lexxus преди 15 години
studenoto pomaga protiv stareeneto na organizma opresnqva pametta ivodi do edin po krasiv svqt...
83
0
 
0
 
! Отговори
ivan4o преди 15 години
*** li *** li... p.4kata ne sega samo go varti.
82
0
 
0
 
! Отговори
Ivo-DE преди 15 години
Ела се сбий с мене бе! Знаеш ли колко ме интересуват 3-те ти деца! Аз също мръзна!!!
81
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
да бъдем единни - vbox7.com/play:023d7488&ef=1
80
0
 
0
 
! Отговори
Климатроник преди 15 години
На тези, които ще се бият за печки ще кажа само, че за духалки могат да използват жените и дъщерите си.
79
0
 
0
 
! Отговори
Инж. преди 15 години
Значи не само държавата се изненадва от зимата. Населението също е изненадано. Не е нормално хората да нямат печки. Затова не плюйте по тоя и оня, задето не са изчистили улиците защото и вие сте същите льохмани. Един ден нямаш парно и вече се побъркахте.
78
0
 
0
 
! Отговори
Бай Х. преди 15 години
И аз съм готов да се бия за п.и.ч.к.и :)
77
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Виновни са Техномаркет, Зора, Технополис хахахаха, сигорно те са звъннали на Путьон да врътне кранчето да мой да им скочи малко оборота.
76
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
zashto se oplakvate nikoi ne vi kara da jiveete v Bulgaria,idete na nqkoi ostrov toploto shte vi e bezplatno.Mpanka4i!!!
75
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
45 квадрата е наистина много за един климатик, няма шанс. За такова помещение се изисква климатик от поне 2450 лева, пре* си се.
74
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да нямаш намерение да отопляваш само правителствена болница, дето ще лежат комунитите като им набият канчетата?Викам да им ги набием заедно...заради тези сме дотука....14.01 ли беше?
73
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Има и слънчеви генератори с френелова оптика (събиране на слънчева енергия и изпращането и под 1-2 мегаватов светлинен лъч към наземен тец, който ще захрани цяла България за 1 година!)----------------Е*бах тоя 1-2 мегаватов слънчев лъч, дто требва да е по-мощен от два 1000 мегаватови блока... Да нямаш намерение да отопляваш само правителствена болница, дето ще лежат комунитите като им набият канчетата?
72
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тук в Младост 1а си имаме и гореща вода и парното си е топло...и не са спирали дори и вчера...А иначе климатиците са ефективни до -5 някъде, после не смогват ако температурата е по-ниска, иначе прагът им е към -17.
71
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Пръднята, като бела лястовичка пак ще отлети,в нея са събрани детските мечти.С нашата пръдня ще покорим света,с нас пърди и ти!Всеки мечтае от дъното на своята душада има много дълга пръдня,която да ухае на цветя и на крака дори.Цялата пръдня е във първата вода на бооообааааи на лещата дори, и на лещата дори!Айде бе няма ли желаещи да пърдим и да се стоплим, аз вкъщи така се отоплявам.На 14.01 които ще ходят пред парламента предлагам дружно да се изпърдите, даже ако протестират земеделците може да докарат крави да *** и те, да е пълна идилията :D
70
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
кризата с г*ъза
69
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ние тука с приятелите имаме супер ядреня пръдня, а с подходящо ядене може да стане и още по-мощна. Знам, че има още много такива българи, така че предлагам за разрешаване на кризата с газа да захраним гъзопроводите и няма да има проблеми, даже може и резерва да напълним, ама пък се опасявам че тогава може да настъпи криза с :)))))
68
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
не ми харесват цените на парното и тези измамници от топлофикация никога в къщи не сме се топлили на парно, а на печки и вече втора година на климатик-инверторен,който е икономичен ползваме само топлата вода, но за топлофикация не ми пука и да фалира