Джип блъсна дете на пешеходна пътека в Ямбол

Момчето е настанено в болница, няма опасност за живота му
23 апр 2012 20:38, Красимир Ангелов
88
Джип блъсна дете на пешеходна пътека в Ямбол
Блъснатото дете е настанено в болница без опасност за живота. Снимка: Булфото

12-годишно момче бе блъснато на пешеходна пътека в Ямбол, съобщават от Областната дирекция на полицията.

Инцидентът е станал около 13.00 часа на кръстовището между улиците "Граф Игнатиев” и "Търговска".

Лек автомобил "Тойота РАВ-4", управляван от 30-годишен мъж от Ямбол, движейки се в посока парк "Боровец", е блъснал на пешеходната пътека внезапно пресичащото 12-годишно момче.

Вследствие на инцидента детето е с наранявания в областта на главата и след медицински преглед е настанено в МБАЛ-Ямбол под наблюдение, без опасност за живота.

На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група. Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Изглежда е най - добре на всички ни в тая държава да ни вземат книжките дипломите и да почваме отначало.Може и с електрошок да ни полекуват че вече не ставаме за нищо.За няколко дни си отиде сума ти млад народ само защото станахме едни прости ***. В омразната ви САЩ ще те осъдят за прегазена *** и ще обжалваш на баба си.
74
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нанайси чаавета феродо.
73
0
 
2
 
! Отговори
Александър преди 12 години
до н.83 -> Ти да не си от някое селце в близост до Ямбол,защото май не си много запознат кое къде се намира,и въобще знаеш ли ти къде се намираш ?
72
1
 
2
 
! Отговори
Ямбол преди 12 години
Знам това кръстовище , там за да пресечеш ти трябва зелена светлина. Това е едно от 3-те най-натоварени кръстовища в Ямбол. До номер 83 ти май говориш лъжи. Как там да няма светофари ?!?!? Тези сфетофари са сигурно по-стари и от тебе. Едниствено вечер не работят , като няма толкова голямо движение.Ето и видео материал dk-tv/index.php?t=3&id_video=2687&type=videos Може джипът да е минал на червено .. не знам. По принцип има пешеходна пътека , но аз сега не я виждам нещо.
71
1
 
9
 
! Отговори
ямбол преди 12 години
не случайно са ни сложили регистрационни номера започващи с У никога няма да се научим да караме
70
3
 
6
 
! Отговори
До Александър, к.82 преди 12 години
Сашко, малък си, ама много лъжеш: първо на това кръстовище няма светофари и никога не е имало, камо ли да е пресичало детето на червено! Хейтърче ли си , ама от тези гадните, които разпространят някаква лъжа и сетне гледат сеир ?
69
14
 
3
 
! Отговори
Александър преди 12 години
Ами в статията е спестено,че детето е пресичало на червено...колкото и да е жалко...защо не се поставите на мястото на шофьора...както си карате и изведнъж изскача някой,който пресича на червено,ами то това не е колело,да го обърнеш,да паднеш от него,да спреш веднага,тази тойота е 1,5т сигурно.Според вас от 50 до 0 за колко метра ще спре ?С нищо не оправдавам шофьора,просто много е лесно да се каже : еди какво си било ...еди кой си е виновен...В крайна сметка пешеходеца също трябва да внимава.
68
2
 
22
 
! Отговори
Не съм съдия преди 12 години
Дайте го този джигит с тойотата на съдия Лазарова от ВОС - тя ще го оправдае веднага: ами човекът с джипа си карал колата по платното за движение и изведнаж пред него пешеходна пътека и на пътеката момче. Ами да не е било там , когато джипът се е движил! Да взмат да махнат и пешеходните пътеки, защото пречат на движението! Именно съдиите с тяхното безхаберие доведоха нещата да такъв развой. Кога ли ще прегазят съдийско дете, та да си мирнат чернодрешковците и да започнат да си гледат работата! Не е лошо и някой съдия да блъснат ей така,за урок!
67
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво означава "внезапно пресичащо"? На пешеходна пътека във всеки един момент трябва да очакваш да пресече някой. То затова се и кара с такава скорост, че да можеш да реагираш и да спреш почти мигновено. Но тоя с джипа сигурно е бил баровец и му е "под достойнството" да спира на пешеходна пътека...
66
0
 
14
 
! Отговори
пешеходец преди 12 години
*** ***!!!
65
4
 
16
 
! Отговори
от баба преди 12 години
аз като съм на пешеходната пътека вдигам и двете ръце и спирам колите това е моя пътека а не шосе, вдигаите ръце преди да пресичате и носете жълт предупредителен парче плат те нашите шофори са слепи,глухи и болни в краката вместо да натискат спирачки те натискат газта
64
1
 
20
 
! Отговори
до 75 преди 12 години
Знаещ. че децата нямат спирачки, не са наясно с правилата и т.н. спонтанни и импулсивни са, ако не ги пазим ние, какво става?????
63
11
 
4
 
! Отговори
до 74 преди 12 години
"Плиткомислещите и неадекватни шофьори" случайно са сънародници на внезапно пресичащите плиткоумни и неадекватни пешеходци. Не са различни раси, дори могат да бъдат и шофьори и пресичащи в рамките на деня. И все са си плиткоумни. Не се пазят. Карат зле, вървят зле. Самонадеяни са и недисциплинирани. Все чакат другия да ги пази - я шофьора, я пешеходеца, в зависимост от моментната роля. С 2 думи - прости българи.
62
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кога ще разберат плиткомислещите и неадекватни шофъори(по голямата част от хората), че като наближават пеш. пътека се намалява 50-100 метра предижнея, без значение, дали вижда пресичащи, кое време на денонощието и т.н. КОГА??? Това автомобила е машина с двигател, нужна е концентрация и внимание и разбиране за принципите и философията на пътищата като цяло!!! Във всичко сме бълъци, това не изключва и културата ни пътя!!
61
2
 
24
 
! Отговори
777 преди 12 години
ЗА БЪЛГАРИНА ШОФИРАНЕТО СЛУЖИ ЗА ИЗБИВАНЕ НА КОМПЛЕКСИ, КАТО ПРИБАВИМ И КУПЕНИТЕ КНИЖКИ СТАВА СТРАШНО.
60
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тия возила трябва да ги забранят за градско каране + да му вземат и кръщелното на тоя дето не учил правилника
59
3
 
15
 
! Отговори
феномен преди 12 години
Лек автомобил "Тойота РАВ-4", управляван от 30-годишен мъж от Ямбол, движейки се в посока парк "Боровец", е блъснал на пешеходната пътека внезапно пресичащото 12-годишно момче. Естествено детето е виновно, че внезапно е пресякло на пешеходната пътека. Кой знае кой е *** дето е карал джипа, сигурно е някой от мутрагените и естествено нищо няма да му направят. Бог да пази обикновените хора. Държавата отдавна е абдикирала от това.
58
1
 
10
 
! Отговори
Judge Dredd преди 12 години
баровец с Х6, съмнявам се като ти гледам отношението ;) Не отричам, че и тук има ***, но такова чудо като в Дъ Кънтри Ъф Мелник няма ;)Аз съм навън от 11 години, та и аз знам как е ;)
57
2
 
10
 
! Отговори
поука преди 12 години
абе водачи наречени шофоири до кога ще бъдете с дебели очи че на пътека за пешеходци се спира винаги когато има хора ,наи вече деца на нея ,тя за това се казва пешеходна а шофоирска .,аз имам едно предложение децата да носят по един картоф или камък и кани ли се някои да не спира бам по стъклото ,белким един ,двама оцелини другите ще се замислят ,то иначе думите не помагат . п.п дано това момченце да няма последици
56
16
 
4
 
! Отговори
баровец с Х6 преди 12 години
Че аз непрекъснато съм там бе. Ти ли ще ми казваш какво е? Тука се носят легенди разни - няма такова нещо! Кара се здравата! Айде, че загубих цела вечер да си пиша с катили и ***, а двигателят изстина...