Шефът на КАТ-Варна зареждал колата си със служебно гориво

Имало няколко такива случаи, заяви МВР шефът по повод уволнението
Обновена: 15 яну 2013 13:24 | 15 яну 2013 13:06,
48
Шефът на КАТ-Варна зареждал колата си със служебно гориво
Снимка: архив, БТА

Шефът на КАТ-Варна Валери Борисов е уволнен, тъй като със служебната си карта е зареждал гориво за личния си автомобил, съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов в Казанлък.

Били са установени няколко такива случая, добави МВР шефът.

Срещу Валери Борисов е било образувани следствено дело и дисциплинарно производство, при което са установени действия, несъвместими с морала и професионалната етика в МВР“, гласи официалното съобщение на полицията във Варна.

Със заповед на министъра на вътрешните работи на главен инспектор Валери Борисов е наложено дисциплинарно наказание “уволнение”.

В Казанлък вътрешният министър направи първа копка на сградата на новата пожарна. 

Още по темата
Първата пожарна в града на розите е отворила врати в далечната 1905 г. Тогава тя е била настанена в половината от кирпичена сграда заедно с ферма за биволи. Последният основен ремонт на сградата е правен през 1936 г., припомни кметът на Казанлък Галина Стоянова и посочи, че сега пожарникарите работят в много опасна сграда и при лоши битови условия.

Новата сграда започва да се строи по предложение на кмета на Казанлък, потвърди вицепремиерът. За нея се осигурени средства от държавния бюджет в размер на 1 843 000 лева.

„Няма по-хубав имидж от това”, каза Цветанов. По думите му държавникът трябва да се грижи за всички, които работят и дават професионалната си съпричастност към проблемите.

Цветанов посочи, че към момента парите, които са заделени по бедствия и аварии, са били необходими както за детския дом в града, така и за подпорната стена.

„Ето това са нещата, които трябва да се правят, за да се харчат парите на българския данъкоплатец разумно”, каза Цветанов.

Цветан Цветанов обеща да удовлетвори молбата на кмета на Казанлък и да бъдат осигурени нови автомобили за пожарникарите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
омръзна ми да преди 11 години
чета за полицаи крали или работещи за престъпници или взели подкуп.Аз знам,че те нямат морал.Затова чакам изборите.....
35
0
 
2
 
! Отговори
С НАМИ БОГ преди 11 години
ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА - ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИ !!!ЧОВЕКА НЕ МОГЪЛ ДА СЕ УРЕДИ С ПЕТ, ШЕСТ, СЕДЕМ АПАРТАМЕНТА КАТО ШЕФА СИ И РЕШИЛ ПОНЕ ДА ОТСКОЧИ СЪС СЛУЖЕБНОТО ПОРШЕ С ГАДЖЕТО ДО СЕЛО И МУ ЗАВИДЯХА ЕЛЕ ПА МИНИСТЪРО С МНОГО РАЗКЛОНЕНИТЕ РОГА !!!
34
0
 
0
 
! Отговори
никола преди 11 години
Нищо не забравено от старите времена , милиони като тоя дерибей си точеха я бензин, я нафта, я строителни материали, КОЙ КАКВОТО РАБОТЕШЕ ТОВА СИ ВЗИМАШЕ по време на социализъма както казваше Тато.
33
0
 
0
 
! Отговори
TOЗИ преди 11 години
НЕ ЦВЕТАНОВ А ЖУРНАЛИСТА НАПИСАЛ ТАЗИ ГЛУПОСТ,НЕРДЕ СТАМБУЛ,КРАДЕЦА Е ИЗВЕСТЕН ОТДАВНА ТОЙ ВСЕКИ ДЕН ВЪРТИ ДАЛАВЕРИТЕ,ЧЕ СЕ НАТОЧИЛ БЕНЗИН"ПО ГРЕШКА"КОЛКО ДРУГИ КРАДШИ СА ВЪВ ВЛАСТА,ВСЕКИ ДЕН СЕ НАТЪКВАМЕ,НО "ТИХОИЩЕ НИ ИЗТИНЕ МЕСТЕНЦЕТО,ТО БОГ СЪДИ,ХА ДАНО!
32
0
 
1
 
! Отговори
Вижте директораа пос преди 11 години
Директора на МВР Варна Тошко всеки ден ходи с бялата астра при любовницата си от Гранд мола ама кой да вземе камерите от подземния паркинг и камерите от първия етаж.***.Погледнете насраните си *** и тогава съдете хората.Боклучиво МВР.Народът ще ви е... мам... след 6 месеца.
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Статията трябваше да се казва "ЦЦ прави първа копка на пожарната в Казанлък", защото като изключим първото изречение, което е свързано със заглавието, целия мат'рял е очерк за историята и съвремието на пожарната в Казанлък както и хвала на министъро дето я пре- открива... *** "журналистите"!
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хаха егати постановката... той сирумаха взема по няколко бона на ден по верижката, а те за 50лв за бензин се циганят.
29
0
 
1
 
! Отговори
кибик преди 11 години
Хайде холан кьор фишек! То ако заради такива неща уволняваха шефове - един нямаше да остане!
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А га ша уволнят разните там дипутати, менистери, зам-менистери, секритари и тути кванти, що си са возат с даржавен бензин и не им пука. Може би, щото не се возят на личните си каруци, а с държавните щедро осигурени им от т. нар. държава. Дори наскоро, у тая немотия, им купия 31 нови, модерни фолксвагенчета и тука-там некойо мерседесче. Аре ся - сметката: 31 бр. колици по 70-80 хиляди = ?. Ау-у-у-у-у-у-у-у-у-у- 2 500 000 левчета български, бюджетни два милиона и полвина. ЗОРО, ЗОРО-О-О!
27
0
 
1
 
! Отговори
НВ преди 11 години
Пак златното правило :ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИ -ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА.А за човека беден е налял си бензин ГОЛЯМА РАБОТА.
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
УВОЛНЕНИЯТ ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е НАЗНАЧЕН?
25
0
 
2
 
! Отговори
дедо преди 11 години
Чиста постановка
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Клати го за бати,клати за тати,клати за дебелия депутат.
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветанов е като трянски кон в ГЕРБ , първо с 6 апартамента , които уж били на тъста му пенсионер , придобити чрез пенсията му , едва ли не , ходи на митингите на частни хотелиери в Банско , кум на някакъв който строи на дюни , изказва се че Плевенлиев бил президент , но това не е никакъв пост , обяснява на Дянков че не той определя дали ще има допълнителни пари за МВР , Цветанов трябва да ходи , да се прегледа.
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да бе, за няколко туби нафта се уволнява шеф на КАТ в голям град. Не заради посоката на рушветите.
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
През 2009 г и до сега от МВР бяха уволнени и принудени да напуснат много честни професионалисти.На някои от тях бяха повдигнати различни обвинения/ смешни и нагласени до едно /,но на съдебна фаза масово отпаднаха,просто поради липса на престъпления.За сметка на това бяха назначени десетки подобни на това самозабравило се шефче,с морал на сайгонска ***,но притежаващо политическа воля за шамар,но на аванта да е !
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гласувам за ГЕРБ , обаче категорично Цветанов НЕ Е ДОБРЕ.
19
0
 
0
 
! Отговори
до СТРАНДЖАТА преди 11 години
Що бе Странджа да не сте бавноразвиващи 3 мандата за влизане в релси и и кога ще вършите работа май само дребни риби гърмят, а ?
18
0
 
0
 
! Отговори
до 9 преди 11 години
А може би през тия три мандата пак няма да влезете в релси и ще се наложат още три мандата, а хитрецо ?
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя кмет е много назад ,...другите кметове ,зареждат ,на цялата рода !