Няма свличане на отсечката на "Струма" край Сандански

Регионалното министерство: Това категорично не е вярно!
6 авг 2015 19:47,
24
Няма свличане на отсечката на "Струма" край Сандански
Снимка: Архив Булфото

Във връзка с информацията, че е имало свличане на отсечка на магистрала "Струма" край Сандански, от Министерството на регионалното развитие и благоустройството са категорични, че това не е вярно.

В съобщението от ведомството отбелязват, че публикуваната снимка не е от директното трасе на автомагистралата, по което на 31 юли, за да се улесни трафикът в района на Петрич, беше пуснато движението при продължаващи строителни дейности на обекта.

В момента продължава работата по изграждането на пътните връзки "Петрич-Кулата" и "Кулата-Петрич" при пресичането на пътя Петрич-Златарево с лот 4 на магистрала "Струма".

По договор работата по връзките и на лот 4 трябва да завърши до 11 септември, уточняват от министерството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интересно дали отклоненията от магистралата са към самата магистрала или са в междузвезното пространство? А това отклонение си е точно по плана на магистралата.
9
0
 
4
 
! Отговори
проф.шофьор преди 9 години
А бе ние на очите ли да си вярваме или на лъжите на бойколинчовците-медии,ами елате с камерите и снимайте още не оправено края на или началото на АМ"Струма" при село Ново Делчево.Магистралата е построена от село Кулата до село Ново Делчево до гр.Сандански има още 8км ,който още не са направени ама ако така ги правят по добре да не ги правят!!!
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Герберастите родината изграждат Тиквите след тях вървят Герберасти Герберасти -заедно в дружен строй
7
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Показано по ТВ-7 .Започна ремонтът на АМ-Струма . Гарантирано от ГЕРБ.Честито!
6
2
 
11
 
! Отговори
mnenie преди 9 години
Вчера минах от там и мисля, че става въпрос за разклона за Петрич. Не за самата магистрала. Там има вулканичен и ронлив пясък и пътят беше пресечен от две "вълни".
5
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички ,които пътуват до Гърция виждаха как се прави магистралата.Отсечката от Марикостиново до Кулата е пълна трагедия,въпрос на време е да пропадне цялото трасе.
4
7
 
25
 
! Отговори
Сезгин преди 9 години
***,не се учудвам.В Турция що не пропадат ве?Вчера се прибирам от Бодрум,там що няма пропадани я?Еми щот всичко се прай както трябва щот санкциите са големи,не е като в България-***.
3
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да, и в Раковски не е вярно.
2
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е ами как.Не е вярно също,че областния е пиян.Пил е хапче за глава ама е било с изтекъл срок.На 100 място сме по свобода на словото.....
1
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И в Раковски ли не е вярно, че улиците са като Венеция след вчерашния дъжд 2 седмици след като Баце откри новата канализационна система и пречиствателна станция? Водата просто не се оттича, има снимки в Блиц, изпратени от хората от Раковски. 58 милиона лева хвърлени на вятъра!